>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Only Basketball ;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Brooklyn Nets - Orlando Magic. 1 meczem jaki dzisiaj opiszę będzie spotkanie pomiędzy ekipą Lionela Hollinsa a młodymi gniewnymi z Magic. Zdecydowałem się w tym spotkaniu postawić na under Brooka Lopeza, który wraca powoli po kontuzji do składu Nets. Brook dzisiaj pod koszem powinien mieć ciężko, bo Vucevic kołkiem w obronie nie jest. Kolejnym argumentem wg mnie który wskazuje na under jest to, że w ekipie Nets każdy jest równy, nie posiada ona zdecydowanego lidera, i zarówno Lopez, Deron czy Johnson mogą przejąć mecz gdy poczują się on fire. Brook w karierze notował często słabe występy przeciwko Orlando. Linia 24,5 po 1,70 pkt + zbiórki. Pobieram. Stawka lekka, bo jednak ostatnio typy na zawodników wychodzą słabo.

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings. Zapowiada się świetny mecz, aż szkoda że nie ma Westbrooka &amp; Duranta po stronie gospodarzy bo było by to znakomite widowisko. W Sacramento niepewni do gry są Gay( choroba, myślę że zagra oraz Cousins on prawdopodobnie zagra, chociaż ma problemy z kciukiem). Kings grają bardzo dobry basket. Przede wszystkim co mi się u nich podoba to wola walki, nawet jak przegrywają znacząco to potrafią odwrócić mecz na własną korzyść. Bilans 5-1 jak na taką ekipę jak Kings to naprawdę dobry bilans, jak na początek RS. Cousins wreszcie chyba dojrzał, (obym się nie mylił, 4 kwarta z Suns ostatnia akcja Kings, DeMarcus popełnia offensive foul i musi opuścić parkiet bo to jego 6 PF, spokojnie schodzi poza boisko, trener chciał wbiec na parkiet i zaraz dostałby technicala, wtedy DeMarcus go powstrzymuje, a w dogrywce stoi i motywuje kolegów do walki.) Oby tak było częściej, bo ma on papiery na mega gwiazdę jeśli chodzi o &#39;&#39;5&#39;&#39;. Dzisiaj w Oklahomie prawdopodobnie dostępny będzie już Anthony Morrow, czyli dobra strzelba za 3. Linia nisko ustawiona na 193 pkt moim zdaniem całkowicie do gry, gdyż obie ekipy mają w tej chwili ogromny potencjał ofensywny, i obie słabiej bronią. Ja nawet pobieram te większa linię, ale podstawowa idzie większa stawką. Over 193 po 1,92 w Betsson. Polecam.

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets. Portland B2b, po dosyć bolesnej porażce z Clippersami, bo jednak prowadzili przez większość meczu, starterzy grali dosyć sporo bo jednak po grubo ponad 30 min, a Aldridge i Lillard po prawie 40. PTB u siebie zawsze groźne to fakt, ale moim zdaniem handicap +9,5 po 1,91 to gruba przesada. Portland gra świetnie u siebie, S5 bardzo mocne, ławka trochę słaba, ale każdy jakieś minusy ma. Po stronie Denver dzisiaj questionable jest Ty Lawson, ale nawet bez niego Denver jest w stanie +9,5 ogarnąć. Denver póki co narazie nic ciekawego nie gra, ale nie wierzę by grali piach przez cały sezon. Pod koszem jest bestia Faried oraz ruski Mozgov. Na dystansie Chandler potrafi jak strzelba ładować 3. Ławka na pewno na korzyść gości gdzie są Gallinari(póki co in the bench), Randy Foye który vs Cavs zdobył 28 pkt, w tym 5/10 za 3 czy Nate Robinson który też potrafi ładnie wjechać pod kosz i zaliczyć pkt. Moim zdaniem +9,5 na podmęczone B2b Portland powinno wystarczyć. Jak dla mnie linia o 3 za wysoka. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

Kupon 44 -&gt; Betsson
????Brooklyn Nets - Orlando Magic -&gt; Brook Lopez under 24,5 pkt + zbiórki -&gt; 1,70✅✅✅ 12 pkt + 5 zbiórek = 17
Stawka:3,5j
Wygrana:5,95j

Kupon 45 -&gt; Betsson
????Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings over 193 -&gt; 1,92✅✅✅ 101 - 93 :grin:
Stawka:7j
Wygrana:13,44j

Kupon 46 -&gt; Ónibet
????Portland Trail Blazers - Denver Nuggets(+9,5) -&gt; 1,91⛔
Stawka:6j
Wygrana:0j

Kupon 47 -&gt; Ónibet
????Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings over 205,5 -&gt; 4,00⛔
Stawka:3j

Otrzymane punkty reputacji: +9
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 48 -&gt; Bet365
????Dongbu Promy - Mobis Phoebus over 144 -&gt; 2,58⛔
Stawka:4j

Kupon 49 -&gt; Bet365
????Turow Zgorzelec - Polpharma Starogard(+18) -&gt; 2,12⛔
Stawka:4j

Kupon 50 -&gt; Ónibet
????Turow Zgorzelec - Polpharma Starogard 2 -&gt; 18,00⛔
Stawka:1j

Otrzymane punkty reputacji: +4
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Chicago Bulls - Detroit Pistons(+10) -&gt; 1,86 -&gt; Marathonbet

Idę dzisiaj pewnie w stronę gości. Dziwi mnie ta linia handicapu, i uważam, że Detroit jest ją w stanie spokojnie pokryć. +10 po 1,86 to naprawdę sporo. Dzisiaj niesamowita walka zostanie rozegrana na tablicach. Noah &amp; Gasol vs Drummond &amp; Monroe. Goście potrafią grać naprawdę fajnie, jednak zdarzają im się przestoje gdy notują np. run 0-10. Widać, że Stan van Gundy powoli wdraża swój nowy system jednak nie wszystko do końca funkcjonuje. Do rzeczy. Uważam, że dzisiaj w meczu zadecyduje frontcourt. Obie ekipy mają pod koszem bardzo dobrych zawodników i potrafiących odnaleźć się fajnie na atakowanej desce. Jeśli Chicago dzisiaj nie odjedzie za bardzo rzutami za 3, to jestem przekonany że handicap siądzie a Detroit nie zostanie zmiażdżone w United Center.

Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs over 201 -&gt; 1,78 -&gt; Marathonbet
W tym spotkaniu idę w over 201 w meczu. Linia moim zdaniem całkowicie do przyjęcia. Obie ekipy raczej bez poważniejszych kontuzji. Spurs bez Millsa, ale to już wiadomo. Belinelli też chyba out więc tu też osłabienie. Ale reszta jest zdrowa. Clippers maja potężną siłę ofensywną, Spurs to samo. Zarówno jedni jak i drudzy dobrze potrafią rzucać za 3(póki co statystyki tego nie pokazują ale po tylu meczach to nie dziwne). Pod koszem Griffin z Jordanem vs Duncan. CP3 vs Tony Parker też fajne starcie. Clippers lubią grać run &amp; gun. Pobieram nawet większy over, bo widzę tam ofensywny mecz. Krótko, bo nie mam weny jakoś dzisiaj. Linia przyjemna. Biorę. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

Kupon 51 -&gt; Marathonbet
????Chicago Bulls - Detroit Pistons(+10) - &gt; 1,86⛔
????Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs over 201 -&gt; 1,78⛔
AKO:3,31
Stawka:5j

Kupon 52 -&gt; Ónibet
????Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs over 214,5 -&gt; 3,90⛔

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 53 -&gt; Bet365
????Spartak Primorje - Ryazan under 156,5 -&gt; 1,85⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP

Toronto Raptors - Chicago Bulls. Dzisiaj jadę singlem na gości z United Center. Kurs 2,20 wystawiony przez B365 na Bulls on road z Raptors moim zdaniem jest sporym value. Chicago Bulls w mojej opinii jest o wiele lepszą, a także bardziej doświadczoną ekipą. Toronto moim zdaniem to taki typowy ligowy średniak, wygrywać będą z tymi słabszymi, jednak jak przyjdzie walka z contenderem typu Cavaliers czy Chicago to dostaną bęcki. Chicago to przede wszystki frontcourt oraz Derrick Rose, który mimo, że wrócił po 2 latach(kontuzje obu kolan, nie licząc kilku występów) prezentuje się bardzo dobrze i notuje coraz lepsze występy. Pau Gasol, który zamienił Los Angeles na Wietrzne Miasto też gra bardzo dobrze, przede wszystkim w defensywie, gdzie z Noahem(mimo, że jeszcze nie w pełni formy) dobrze współpracują. Toronto to DeRozan oraz Lowry. Butler dzisiaj powinien wyłączyć z gry DeRozana a przynajmniej zatrzymać go na słabej skuteczności z gry. Lowry swoje zrobi, tego jestem pewny. Ale poza wspomnianą 2 jakoś nie widzę w tym meczu Valanciunasa, który dzisiaj raczej do ofensywy pchał się nie będzie, Noah i Gasol powinni go odpowiednio ustawić w szeregu. Chicago ma lepszych zawodników, S5 lepsza, ławka również. Moim zdaniem, tu nie ma innej opcji jak zwycięstwo Bulls. Wiadomo, Where Amazing Happens ale powinno być dobrze dziś w Kanadzie ;) Celuję w zwycięstwo Byków.

Kupon 54 -&gt; Bet365
????Toronto Raptors - Chicago Bulls 2 -&gt; 2,20✅ 93 - 100
Stawka:7,5j
Wygrana:16,5j

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 56 -&gt; Ónibet
????Perth - Townsville over 166,5 -&gt; 3,50✅ 93 - 78
3,5j
Wygrana:12,25j

Kupon 57 -&gt; B365
????Perth - Townsville over 157 -&gt; 1,87✅ 93 - 78
Wygrana:13,09j

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Indiana Pacers - Denver Nuggets
Podobnie jak wczoraj dzisiaj znowu idę w stronę gości. Denver narazie gra padakę straszną, kompletnie nie radzą sobie w obronie, tracą mnóstwo pkt, jednak skład mają bardzo szeroki fajna S5 z Lawsonem, Chandlerem oraz dobrymi pod koszem Mozgovem oraz Fariedem. Nie znam przyczyn porażek Denver ale zastanawiające jest to, że mając trenera, który był asystentem Franka Vogela w Indianie tracą tyle pkt co mecz. Brian Shaw przyszedł do Denver żeby wzmocnić defensywę, tymczasem w tym sezonie w ekipie z Denver nie istnieje pojęcie obrona. Dzisiaj liczę na przełamanie, znowu bukmacherzy wystawili ciekawy kurs na ekipę gości który wynosi 2,35. Wg mnie ten mecz to takie typowe 50/50. Indiana ma swoje problemy, aktualnie notuje serię 2 streak pokonując Miami oraz Jazzmanów u siebie. Moim zdaniem Denver ma lepszy skład na ten moment i to dzisiaj oni wyjdą zwycięsko z tego pojedynku. Mecz 50/50 ponieważ grają on road. Z 2 strony ciekawy sam jestem wyniku tego meczu, z 1 strony Indiana którą zawsze cechował dobry difens, a po 2 stronie parkietu Denver które dostaje średnio 111,1 pkt od przeciwnika. Ja celuję dzisiaj w zwycięstwo Denver.

Kupon 58 -&gt; Bet365
????Indiana Pacers - Denver Nuggets 2 -&gt; 2,35✅ 87 - 108
Wygrana:11,75j

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 59 -&gt; Bet365 Liga Akademicka NCAA
????St Francis NY - Georgetown over 144,5 -&gt; 1,90✅ 83 - 62 heh :]
Wygrana:6,65j

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Toronto Raptors - Utah Jazz

Dzisiaj w oko wpadł mi dodatni HC na Jazzmanów. Owszem, grają B2b i to on road, starterzy zaliczyli po około 35 min w meczu, wygrywając game winnerem, jednak mimo wszystko ten handicap wydaje mi się nieco zawyżony(+12). Raptors to fakt całkiem poukładana drużyna, jednak jest to zwykły typowy średniak ligowy a nie jakiś potentat. DeRozan udowodnił ostatnio, że jak przychodzi grać konkretny mecz to niestety ale ma mokro w spodniach(3/17 z Bulls). Lowry ciągnie tą ekipę, DeRozan punktować potrafi ale też zdarzają mu się koszmarne występy. Krótko mówiąc dla mnie nie jest to faworyt przy takiej linii, dlatego biorę Jazz. Goście dzisiejszego spotkania mają fajny, młody skład. W przyszłości będą z nich gracze. Świetnie w tym sezonie spisuje się Gordon Hayward, para podkoszowych Favors-Kanter też ok, Burke też potrafi czasami odpalić, wczoraj zapewnił win game winnerem ;) W ekipie gospodarzy Greivis Vasquez jest Game Time Decision, jeśli on nie zagra to tym bardziej typ moim zdaniem opłacalny i warty gry. +12 po 1,83 to dobra oferta na dzisiaj. Utah udowodniło już w tym sezonie że Filadelfią to oni nie są :]

Sacramento Kings - San Antonio Spurs

2 meczem który wpadł mi w oko, jest pojedynek mistrzów Spurs z obecnie chyba największym zaskoczeniem ligi Kings. Gospodarze tego meczu spisują się w obecnym sezonie bardzo dobrze( wiadomo, popełnili dziecinny mecz z Grizzlies gubiąc krycie i pozostawiając Lee bez krycia, ale nikt nie jest idealny i trzeba to im wybaczyć) Wygrane na wyjeździe z Suns, Clippers, rozgromienie u siebie Denver naprawdę te wyniki budzą respekt. Mam wrażenie że ekipie Malonea brakuje jedynie psychiki. Oklahome moim zdaniem zlekceważyli, ale Dallas i Memphis gdzie prowadzili ponad 20 pkt tu też powinni wygrać, czegoś zabrakło. Niemniej jednak, to inne Kings niż sezon temu. Cousins zaliczył wreszcie 1 technicala, i tak mało jak na niego. Jest dobrze :cool: Jest jak taran, ciężko na niego znaleźć odpowiedniego rywala, i właściwie nie wiem kto dzisiaj miałby go w Spurs zatrzymać, skoro nie ma Splittera. Gay wydaje mi się że to będzie sezon w którym pokaże wszystkim jakim dobrym jest graczem w ofensywie. Spurs grają B2b po pokonaniu Lakers w Staples. Ciekawe czy Pop zrobi przerwę dla swoich graczy i Duncan, Parker, ManuGino będą in rest. Tak czy siak, over w tym meczu wskazany. Przy takiej linii 193 obie ekipy stać na pokonanie tej bariery. Jak dla mnie padnie tutaj spokojnie ponad 200 pkt. Back to back służy overom. Kings lubią run &amp; gun, Spurs mają też dobre petardy zarówno pod koszem jak i za 3. Uważam, że Spurs będą grać podstawową S5 jednak nawet jak w line up będą rotacje to mimo wszystko skłaniam się ku overowi. Polecam i pozdrawiam. Rambo.

Kupon 60 -&gt; Bet365
????Toronto Raptors - Utah Jazz(+12) -&gt; 1,83⛔
????Sacramento Kings - San Antonio Spurs over 193 -&gt; 1,83⛔
AKO:3,36

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Czuję mocny over w Kalifornii dlatego biorę jeszcze singlem podwyższoną linię.

Kupon -&gt; Ónibet
????Sacramento Kings - San Antonio Spurs over 203,5 -&gt; 2,95⛔

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 62 -&gt; Bet365
???? New York Knicks - Denver Nuggets(-3) -&gt; 2,60⛔
Stawka:4,5j

Otrzymane punkty reputacji: +19
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dzisiaj wszystko bez analizy, ale przemyślane konkretnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jutro najdalej wszystkie kupony rozliczę.

Kupon 64 -&gt; BetCity
????Cleveland Cavaliers - Denver Nuggets Kyrie Irving &amp; Ty Lawson over 39,5 pkt -&gt; 1,85✅
Stawka:7,5j
Wygrana:13,88j

Kupon 65 -&gt; BetCity
????Memphis Grizzlies - Houston Rockets -&gt; Mike Conley &amp; Trevor Ariza under 30,5 pkt -&gt; 1,85⛔

Kupon 66 -&gt; Bet365
????Boston Celtics - Phoenix Suns 2 -&gt; 1,76✅
????Los Angeles Clippers - Chicago Bulls(+9) -&gt; 1,50✅
AKO:2,65
Wygrana:11,93j

Kupon 67 -&gt; Ónibet
????San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers(+9,5) -&gt; 4,30⛔
Stawka:2,5j

Kupon 68 -&gt; Bet365
????Michigan - Bucknell over 139 -&gt; 3,30⛔

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 69 -&gt; B365
????Utah Jazz - OKC over 190 -&gt; 2,10⛔

Kupon 70 -&gt; BetCity
????Utah vs OKC Ibaka &amp; Hayward over 34,5 -&gt; 1,85⛔

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 73 -&gt; BetCity
????Cleveland Cavaliers - San Antonio Spurs over 200 -&gt; 1,80 ⛔
????Orlando Magic - Los Angeles Clippers 2 -&gt; 1,50✅

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Kupon 74 -&gt; Bet365
????New Mexico v Boston College over 61,5 w 1 połowie -&gt; 1,90✅
Wygrana:8,55j

Nie napisałem stawki, więc przyjmuję jako średnią 4,5j.

Do góry Bottom