Dlaczego tak ?
Turcja ma ostatnio pecha i musi w końcu wygrać natomiast Chorwacja musi w końcu przegrać.
Niemcy grają dużo lepiej niż Słowenia dziwi mnie kurs . St. Liege to dużo lepszy zespół widać to też po meczach towarzyskich . Gearges jest ostatnio bez formy i myśle że Krilenko może spokojnie ją pokonać . Wisła myśle że wydrze remis bo w towarzyskim meczu z Liteksem na wyjeżdzie wygrała 2-1. Zestafoni myśle że mają życiową szanse bo moim zdaniem grają bardzo dobrze ( wygrana 3-0 u siebie tylko na wyjeżdzie troche się rozlużnili 0-2 ) natomiast Graz moim zdaniem jest bez formy szczęśliwie remisuje ostatni mecz ligowy gdzie był zecydowanym faworytem a w lidze mistrzów wygrał dwumecz 4-3 ale sądze że nie zasługiwał na przejście bo grał zdecydowanie gorzej widać to po statystykach.
Statystyki
Videoton 3 - 2 Sturm
64% Posiadanie piłki 36%
19 Sytuacje bramkowe 7
12 Strzały na bramkę 4
7 Strzały niecelne 3
18 Rzuty wolne 25
7 Rzuty rożne 4
1 Spalone 2
37 Wrzuty z autu 16
2 Interwencje bramkarzy 9
4 Auty bramkowe 14
24 Faule 16
2 Żółte kartki 4
U siebie graz nie grało wcale lepiej choć statystyki były wyrównane.
Nie wiem dlaczego wszyscy widzą w graz faworyta ja się z tym wcale nie zgadzam . Moim zdaniem kurs idealny do grania na Zestafoni
Może teraz o radwańskiej , sądze że przegra bo jest w tragicznej formi nie pamiętam turnieju żeby wygrała dwa mecze na raz ostatni ledwo ledwo wygrała 2-1 z tak słabą rywalką której nazwiska nie pamiętam .
Irlandia myśle że wygra spokojnie z rumunią była bliska zwyciężenia z Czechami ale ostatecznie pechowo przegrała .
Czechy natomiast szczęśliwie wygrywają ale myśle że dziś to się skończy z Grecją .
No i może jescze coś powiem o Chinach w kobiecej koszykówce ich wyniki świadczą o tym że są zdecydowanie lepsze od Rosji
Mam nadzieje że analiy okażą się trafne
Jeśli ci pomogłem kliknij dzięki jeśli nie to przesuń krążek w myszce w dół
:razz: