arsenal789
Użytkownik
Pomysły zawsze są tyle że nie zawsze trafneMacie jakiś pomysł na zakład na dziś, aby z 21 zł mieć z 60złociszy? ????
Pomysły zawsze są tyle że nie zawsze trafneMacie jakiś pomysł na zakład na dziś, aby z 21 zł mieć z 60złociszy? ????
Pomysły zawsze są tyle że nie zawsze trafne![]()
Szczeże dziś moim zdaniem nie widzę jakiś dobrych typów ale można spróbować szczególnie na Szwecje U20 i Ukrainę U20 no i KatowiceTeż prawda. Staram się nie być zachłanny, a wygrać X3 czyli 20zł-60zł nie jest specjalnie trudno
Myśle że kupon warty puszczeniaTeż prawda. Staram się nie być zachłanny, a wygrać X3 czyli 20zł-60zł nie jest specjalnie trudno ????
Mnie kusi to zagrać: stawka 2zł - wygrana: 28,34
Vaasa - Inter Turku
1,60
Wynik meczu : Inter Turku
Ingolstadt - Erzgebirge Aue
1,90
Liczba goli - opcja I : 2 - 3
IR Reykjavik - KA Akureyri
1,80
Wynik meczu : IR Reykjavik
FC Kiisto - JBK Pietarsaari
1,40
Wynik meczu : FC Kiisto
Chorwacja U18 - Słowenia U18
1,85
![]()
Wynik handicap : Chorwacja U18 -1.5
Mam nadzieje że ci siądzieOk, zagrałem bezpiecznie 5 typów 3/5. Do wygrania 100zł ????
Tak wygląda zakład: http://img232.imageshack.us/img232/882/zakladzik.jpg
powinno siąść, ale z towarzyskimi to nigdy nic nie wiadomo.
W środę grała Chelsea towarzyski, kurs był bodajże 1,08 i z bardzo wielkim trudem strzelili bramkę w końcówce spotkania ????
Dlatego uważam z wyjazdami bo dzięki kibicom wszystko się może zdarzyćMój zakład poszedł się jeb** ???? Jak tu się odegrać. Inter Turku mnie zawiódł tam samo Kiisto.
Dlatego uważam z wyjazdami bo dzięki kibicom wszystko się może zdarzyć
Proponuje na jutro Dortmund po bardzo dobrym kursie
Mówiłem ci że dziś nie ma zbyd dobrych meczy ale szwecja weszła i Bochum prowadzi mogłeś grać na nich![]()