uwaga zapodaje typy na jutrzejsze ME w stołowym:
Mattenet-Bora Vang, typ1 @1,234 2/4 Pinnacle
Francuza znam i to solidny zawodnik, zawsze zmotywowany..turek nic mi nie mówi, jedyny czynnik ryzyka to nazwisko vang, imię wskazuje że przeszedł na islam ????
Smirnov-Pitchford, typ1 @1,216 2/4 Pinnacle
w rankingu dzieli ich przepaść, nie wiem czemu kurs nie jest 1,05? Smirnova widziałem w jednym przegranym meczu z Gerellem, i może jest pod formą ale na Liama powinno starczyć
Prokopcov-Bobocica, typ1 @1,403 2/4 Pinnacle
Obu Panów znamy z TT-star, Bobo coś tam gra ale Prokopcov jest dla niego za solidny ...
Golovanov-Groth, typ2 @1,637 1/4 Pinnacle
Równiez znajomi z TT-star, Groth to podobno uzdolniona młodzież ale w piwnicy chyba nie uraczył mnie swoi talentem, za to Golone ostatnio widziałem na zjeździe 26 wrzesnia.. przegrał 6/7 meczy w tym z Yordanowem czy Gabrovskim..jeśli Groth poważnie myśli o TT to nie powinien przegrywać takich meczy...
--
Liam Pitchford zrobił niespodziankę. Na challengerach to jeden z moich ulubieńców ..tu wyciął mi numer..ale wykorzystałem tą wiedzę i wieczorem na
live wziąłem go po pierwszy przegranym secie z ukraińcem Dyduchem po kursie 3 więc odrobiłem mecz z Smirnovem, który poległ po walce 4:3