>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Ogólna dyskusja

successful 3M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Minęło już kilkanaście lat, odkąd BTC notowany jest na giełdach. Jego wycena praktycznie w każdym roku dość wyraźnie różniła się, a poniższe zestawieniem ciekawie obrazuje wycenę tej kryptowaluty w każdy 24 grudnia rokrocznie.

Screenshot_20241226_102921.jpg

Gdyby scenariusz z ubiegłych cykli powtórzył się, to teoretycznie w przyszłą wigilię, za rok, powinniśmy mieć najwyższą wycenę, a w kolejną (2026) cenę po bardzo silnej korekcie.

Osobiście jednak widzę tutaj szansę na wyjście z tego trendu. Chociażby dlatego, że obecny cykl (obecna hossa) nieco się różni od poprzednich - chociażby tym, że szczyt wszech czasów został osiągnięty przed halvingiem, a nie krótko po nim.

Na tym forum dział z krypto praktycznie jest martwy, a w końcu współczynnik adopcji świata w krypto jest coraz wyższy. Posiadacie kryptowaluty? Udało Wam się na nich dobrze zarobić? A może odnotowaliście straty?

Ciekaw jestem opinii.

psychol32 550,5K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj chciałem skorzystać z bitomatu w celu wypłaty gotówki. Na ekranie głównym pojawił się napis że musimy zweryfikować Twoją tożsamość. Czyżby koniec anonimowych wpłat i wypłat?

T 23K

tadzin

Użytkownik
psychol32 w polsce jest limit 1000 euro wprowadzony dosc dawno (powyzej kwoty musisz podac dane, ponizej mozesz se wyplacic). ogolnie sa o wiele lepsze i tansze formy wyjjscia z krypto do fiatow, wystarczy poszukac.

Osoiście jednak widzę tutaj szansę na wyjście z tego trendu. Chociażby dlatego, że obecny cykl (obecna hossa) nieco się różni od poprzednich - chociażby tym, że szczyt wszech czasów został osiągnięty przed halvingiem, a nie krótko po nim.
zupelnie nie rozumiem co ty piszesz, halving byl w kwietniu 2024, mamy grudzien 2024 i jestesmy jakos 50% wyzej porownujac do kwietnia 2024

psychol32 550,5K

psychol32

Użytkownik
4200 zł do tej pory w każdym bitomacie było. Dzisiaj patrzyłem to przy minimalnej wypłacie już wyskakuje informacja o weryfikacji.

panmc 1,2K

panmc

Użytkownik
Mica srika, kyc/aml. Od 30 czyli dziś w ue wymagana jest weryfikacja kyc a to dopiero początek. Warto zainteresować się "czystością krypto"

T 23K

tadzin

Użytkownik
etoro to brooker CFD a nie jakas gielda kryptowalut.
lol

bardziej mnei ciekawi jakim cudem binance nie zostal wymieniony na pierwszym miejscu.

psychol32 550,5K

psychol32

Użytkownik
Znalazłem ff.io
Szybka wymiana niewielka prowizja. Trzeba się zarejestrować ale bez podawania danych osobowych.

Prince de Belial 2,1M

Prince de Belial

Forum VIP
Do góry Bottom