>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ogólna dyskusja

successful 2,8M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Minęło już kilkanaście lat, odkąd BTC notowany jest na giełdach. Jego wycena praktycznie w każdym roku dość wyraźnie różniła się, a poniższe zestawieniem ciekawie obrazuje wycenę tej kryptowaluty w każdy 24 grudnia rokrocznie.

Screenshot_20241226_102921.jpg

Gdyby scenariusz z ubiegłych cykli powtórzył się, to teoretycznie w przyszłą wigilię, za rok, powinniśmy mieć najwyższą wycenę, a w kolejną (2026) cenę po bardzo silnej korekcie.

Osobiście jednak widzę tutaj szansę na wyjście z tego trendu. Chociażby dlatego, że obecny cykl (obecna hossa) nieco się różni od poprzednich - chociażby tym, że szczyt wszech czasów został osiągnięty przed halvingiem, a nie krótko po nim.

Na tym forum dział z krypto praktycznie jest martwy, a w końcu współczynnik adopcji świata w krypto jest coraz wyższy. Posiadacie kryptowaluty? Udało Wam się na nich dobrze zarobić? A może odnotowaliście straty?

Ciekaw jestem opinii.

psychol32 506,5K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj chciałem skorzystać z bitomatu w celu wypłaty gotówki. Na ekranie głównym pojawił się napis że musimy zweryfikować Twoją tożsamość. Czyżby koniec anonimowych wpłat i wypłat?

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
psychol32 w polsce jest limit 1000 euro wprowadzony dosc dawno (powyzej kwoty musisz podac dane, ponizej mozesz se wyplacic). ogolnie sa o wiele lepsze i tansze formy wyjjscia z krypto do fiatow, wystarczy poszukac.

Osoiście jednak widzę tutaj szansę na wyjście z tego trendu. Chociażby dlatego, że obecny cykl (obecna hossa) nieco się różni od poprzednich - chociażby tym, że szczyt wszech czasów został osiągnięty przed halvingiem, a nie krótko po nim.
zupelnie nie rozumiem co ty piszesz, halving byl w kwietniu 2024, mamy grudzien 2024 i jestesmy jakos 50% wyzej porownujac do kwietnia 2024

psychol32 506,5K

psychol32

Użytkownik
4200 zł do tej pory w każdym bitomacie było. Dzisiaj patrzyłem to przy minimalnej wypłacie już wyskakuje informacja o weryfikacji.

panmc 1,2K

panmc

Użytkownik
Mica srika, kyc/aml. Od 30 czyli dziś w ue wymagana jest weryfikacja kyc a to dopiero początek. Warto zainteresować się "czystością krypto"

Do góry Bottom