Ja mam oryginała i moge spróbować teraz i możemy spróbować zagrac mecz meze teraz? Jak coś to pisz na PW nie ggJest opcja zresetowania skladow dla tych co maja oryginaly? Chodzi o to aby sklady byly takie same jak u gier pirackich czyli optymalne.
Zawsze można grać przez hamachi tworząc wirtualną sieć LAN. Też byłbym chętny na turniej - pozdrawiam.niestety mam wewnętrzny IP, nie będę mógł hostowa
ale powinniście zrobić jakieś tabele w temacie z zapisami lub jakimś nowym i wtedy by się pisało do wyznaczonego moda i on by edytował wyniki, najlepiej zrobić losowanie :spokodfhgfh: pomyślcie o tym ...No to mamy komplecik, więc zaczynamy turniej.Jak ktoś chętny na spar to pisać na PW.
od poczatku w regulaminie jest wyraznie napisane ze 4 grupy x 4 zespolyPo co grupy ? ja bym był za ligą
no i to mi się podoba :spokodfhgfh:Beda grupy... Wszystko wkrotce podam i zaczniemy grac.
A nie wystarczy się wylogowac?Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.