No, ale pirat z oryginałem nie zagra, bo w oryginale są składy online aktualizowane i nie da się połączyć.. chyba, że znany jest inny sposób na połączenie się...
próbowałem się połączyć z kolegą co ma oryginała i problem polega na tym, że na obu komputerach muszą być zaktualizowane te same wersje składów. Tak to nie powinno być innych problemów z połączeniem pirat - oryginał.
Witam! zapisałem się do turnieju, net 1Mb, pirat. Tylko tak niech ktoś obeznany napisze jak się łączyć z drugą osobą taki tutorial bo niestety jestem zielony. Aha i po ile minut gramy mecz ?
Widzę, że jestem 16 więc można będzie zacząć.
ale powinniście zrobić jakieś tabele w temacie z zapisami lub jakimś nowym i wtedy by się pisało do wyznaczonego moda i on by edytował wyniki, najlepiej zrobić losowanie :spokodfhgfh: pomyślcie o tym ...
ps. trochę potrenuję, i zgłaszam się na spara do ciebie Luniu !!!
Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.
Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.