>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oficjalny Turniej FB - FIFA 09 - EDYCJA 1 - CAFE

sajem 0

sajem

Użytkownik
No, ale pirat z oryginałem nie zagra, bo w oryginale są składy online aktualizowane i nie da się połączyć.. chyba, że znany jest inny sposób na połączenie się...

dark_1910 0

dark_1910

Użytkownik
próbowałem się połączyć z kolegą co ma oryginała i problem polega na tym, że na obu komputerach muszą być zaktualizowane te same wersje składów. Tak to nie powinno być innych problemów z połączeniem pirat - oryginał.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Jest opcja zresetowania skladow dla tych co maja oryginaly? Chodzi o to aby sklady byly takie same jak u gier pirackich czyli optymalne.
Ja mam oryginała i moge spróbować teraz i możemy spróbować zagrac mecz meze teraz? Jak coś to pisz na PW nie gg

endriu 361

endriu

Forum VIP
to jak gramy przez hamachi ... mam neta spoko (radio) powiedzmy że 3mb lub nieraz 1mb (warchalking ???? ) i fifkę zassaną heh ... ale chętnie gram ???

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Witam! zapisałem się do turnieju, net 1Mb, pirat. Tylko tak niech ktoś obeznany napisze jak się łączyć z drugą osobą taki tutorial bo niestety jestem zielony. Aha i po ile minut gramy mecz ?
Widzę, że jestem 16 więc można będzie zacząć.

endriu 361

endriu

Forum VIP
No to mamy komplecik, więc zaczynamy turniej. ;) Jak ktoś chętny na spar to pisać na PW.
ale powinniście zrobić jakieś tabele w temacie z zapisami lub jakimś nowym i wtedy by się pisało do wyznaczonego moda i on by edytował wyniki, najlepiej zrobić losowanie :spokodfhgfh: pomyślcie o tym ...
ps. trochę potrenuję, i zgłaszam się na spara do ciebie Luniu !!!

mozi 552

mozi

Użytkownik
To jak gramy bo w oryginałach nie dasię zresetowac składów, więc z piratam się nie połączy oryginał normalnie. No chyba ze jakies programy??

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ci co maja oryginaly i aktualizuja sobie sklady niech zainstaluja jeszcze raz gre (save sobie skopiowac mozna) i nie widze problemu... Tylko w zadnym wypadku prosze sie nie logowac bo znowu zaktualizujecie sklad.
A nie wystarczy się wylogowac?

Do góry Bottom