>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
inkub1986 749,2K

inkub1986

Użytkownik
Zapraszam do mojego tematu, gdzie będę grał kupony z Unibetu oraz Etoto, głównie tenis, ale też i piłkę.
Nie odpowiadam za poniesione straty moralne i finansowe, ale odpowiadam za możliwe pomnożenie pieniędzy.
Powodzenia i pozdrawiam!
Post automatycznie złączony:

1
Polska -8,5 gola 1,50
Słowenia +5,5 gola 1,38

Ostatnia edycja:
inkub1986 749,2K

inkub1986

Użytkownik
Polacy dostają lanie w siatę od USA a z Włochami z podobnym potencjałem do przodu 3-1. Dobry film.

Bublik zapewne Moskwiczanin wygra mecz z innym Ruskim.

Krejcikova caly turniej jak burza a teraz ciężary z grubą Ostapenko.

Do usłyszenia!

Żeby nie skasowali, typ na jutro
Świątek 1,10

Otrzymane punkty reputacji: +275
inkub1986 749,2K

inkub1986

Użytkownik
Wyjechaliśmy z chłopakami do Surinamu na wczasy prosto do dżungli. Jeszcze wtedy nie wiedzieliśmy co na nas czeka. Chłopacy długo się bronili przed przybyszem z kosmosu. Zostałem tylko ja. Przyleciał statek kosmiczny. Mówili, że obcy zostali wytępieni i posadzili mnie przed komputerem. Pomóż bracie, nie wiemy co obstawiać. Dostęp do internetu macie? Spytałem. Odpowiedzieli że mają. Musimy zarobić na pogrzeb chłopaków i części ekipy ze statku.
To lecimy:

Cobolli wygra seta 1,95

Zagrane za wiele kredytów. Jeśli wygramy, a nie lubimy przegrywać polegli będą mieli należyty pogrzeb z honorami.
Wgrałbym zdjęcie z kosmosu, ale najbliższa satelita się zepsuła...

Ostatnia edycja:
inkub1986 749,2K

inkub1986

Użytkownik
Koleżanka ściągnęła aplikację DAZN, więc zamierzamy obejrzeć na naprawdę dużym ekranie w mesie mecz półfinałowy KMŚ PSG - Real Madryt. Większość kibicuje PSG. Nic dziwnego są lepsi i tyle.

PSG awans 1,77

Może coś zagram za parę kredytów z udanej walki o seta Włocha z Serbem. Jeszcze nie wiem. W końcu nie ma pewniaków. Śni mi się po nocach ten pieprzony Predator! Nie zawsze mogę się skupić. Zamierzam wyleczyć się z urazu psychicznego po Surinamie zaraz po powrocie na Ziemię. A wracamy za 3 miesiące. Nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem, lecąc z moją drużyną statkiem Nostromo, jednak kto wie czy by diabłów nie przybyło więcej na miejsce naszego wypoczynku mojego i chłopaków. Te survivale w dżungli czasem kończą się z lekka niepomyślnie. Jak to mówią, sport to zdrowie, no to gram!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +303
Do góry Bottom