>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Odrabiamy 5 000 PLN

voriax 12

voriax

Użytkownik
Oo masz 10 kafli i się w takie coś bawisz ,sśmiech na sali ????
5tys. na NEC Nijmegen po kursie ok 2,2 i masz to co chcesz...

detmold 6

detmold

Użytkownik
OK myślę, że nie ma sensu zakładanie nowego tematu więc oddzielamy test grubą kreską:
--------------------------------------------------------------------------------------
Od teraz zaczynam odrabiać (mam taką nadzieję) kaskę. Obstawiam za prawdziwe pieniądze. Zmobilizował mnie bonus 360 PLN, który jest wliczony do kwoty odrobienia. Na konto buka wpłaciłem 2000 zł. W tej chwili sytuacja wygląda tak:
Stan konta: 2881,56 zł
Odrobione: ✅881,56 zł
Cel: odrobienie 5000 zł
Buk: betclic
Typ1 kombinowany:
stawka: 10 zł kurs: 22,56
AC Milan - Auxerre X
Szachtar - Partizan X
Typ2 kombinowany
stawka 8 zł kurs: 30,03
Aris - Atletico 2
Lille - Sporting Lizbona X
PSV - Sampdoria 1
Karpaty - Borussia 2

detmold 6

detmold

Użytkownik
Lech ładnie wczoraj uciął punty Juve na co liczyłem ale szczerze mówiąc około 85 min. zwątpiłem i dałem już następny typ a tu taka miła niespodzianka (trochę zaszalałem przy golu Rudnevsa), że oprócz niego wpadło także wcześniejsze AKO. Tak samo przereklamowana Sevilla na którą buk zaniża kurs. Gorąco było z Getafe, które wisiało na dwóch zakładach AKO ale ostatecznie w 83 min strzelili zwycięskiego gola.
Kilka założeń od tej pory. Na forum będę grał z wyprzedzeniem (wyższe kursy) ligę europejską, ligę mistrzów, premiership, primiera division, ligue1, bundesliga, serie A, polska ekstraklasa. Po za forum mogę dawać też inne typy będą one uwzględnione w bilansie.
Przykładowo wczoraj dałem jeszcze taki typ:
stawka: 100 zł kurs: 3,7
Getafe - OB Odense 1
Stuttgart - Young Boys 1
AEK Athens - Hajduk Split 1
Bilans
Odrobione: ✅1250,24 zł
Ostatni typ: ✅370zł
Typ AKO kurs: 96,41:
Wisła - Korona 2 5,25
Lechia - Cracovia X 3,15
Widzew - Śląsk 1 2,2