>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Od zera do bohatera! - Typy z Bochni

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Zakładam temat czysto statystycznie, dodam że typy które będą przeze mnie grane w temacie są obstawiane w realu za taką samą stawkę.

Zapraszam do zabawy!

Bukmacher: Bet365
Budżet początkowy: 1000zł

Otrzymane punkty reputacji: +4
l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Athletico Madryt - Barcelona
Typ: 1 poł. gole under 0,5 @ 2,75
Stawka 50zł
EW 137,50zł

Miałem bardzo duży dylemat jaki typ wybrać na ten mecz, zdecydowałem się na taki typ, ponieważ tylko jeden mecz z ostatnich pięciu rozgrywany pomiędzy tymi drużynami zakończył się wygraną którąś z ekip w pierwszej połowie, 4 kolejne mecze to bezbramkowe remisy.
Kurs zachęcający ???? )

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Garcia-Lopez Guillermo - Kukushkin Mikhail
Typ: DW Garcia-Lopez Guillermo 2:0 @ 2,10
Stawka 50zł
EW 105zł

Nieco wyżej rozstawiony Hiszpan w tym roku na swojej ulubionej nawierzchni nie zachwyca, ostatni mecz przegrany z Klizanem 2:1. Stawiam bet 2:0 ponieważ Kazach w tym sezonie na betonie rozegrał jeden mecz z Ferrerem który sromotnie przegrał 6:2 6:3, dodatkowo zmaga się z lekką kontuzją jakiej nabawił się z Miami w meczu z Lu Yen-hsun.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Athletico Madryt - Barcelona
Typ: 1 poł. gole under 0,5 @ 2,75
Stawka 50zł
EW 137,50zł

Miałem bardzo duży dylemat jaki typ wybrać na ten mecz, zdecydowałem się na taki typ, ponieważ tylko jeden mecz z ostatnich pięciu rozgrywany pomiędzy tymi drużynami zakończył się wygraną którąś z ekip w pierwszej połowie, 4 kolejne mecze to bezbramkowe remisy.
Kurs zachęcający ???? )
⛔⛔⛔
Jedyny gol niestety pechowo w pierwszej połowie ????
Stan konta: 1005zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Benfica - AZ
Typ: Benfica czyste konto - TAK @ 1,72
Stawka 150zł
EW 259,09zł

Wydaje mi się, że na dzisiaj po prostu nie ma lepszego zdarzenia niż ten typ. Benfica u siebie prezentuje bardzo równy futbol, przede wszystkim traci mało bramek. AZ zespół o klase gorszy od rywala. Nie widzę tutaj innej możliwości jak gładka wygrana gospodarzy do &quot;zera&quot;.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Valencia - Basel
Typ: Valencia czyste konto - TAK @ 2,25
Stawka 50zł
EW 112,5zł

Zdecydowałem się na dość odważny typ, ponieważ Valencia jeśli chce marzyć o jakimkolwiek awansie musi koniecznie zagrać na &quot;zero&quot; z tyłu. Bazylea u siebie wygrała 3:0 więc powinna bronić wyniku i za wszelką cenę blokować dostępu do własnej bramki. Goście będą liczyć na kontrę ale wierzę że podopieczni Miroslava Djukića wyjdą z tego meczu zwycięsko i przede wszystkim bez straty bramki

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Benfica - AZ

Typ: Benfica czyste konto - TAK @ 1,72
Stawka 150zł
EW 259,09zł

Wydaje mi się, że na dzisiaj po prostu nie ma lepszego zdarzenia niż ten typ. Benfica u siebie prezentuje bardzo równy futbol, przede wszystkim traci mało bramek. AZ zespół o klase gorszy od rywala. Nie widzę tutaj innej możliwości jak gładka wygrana gospodarzy do &quot;zera&quot;.
✅✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Valencia - Basel

Typ: Valencia czyste konto - TAK @ 2,25
Stawka 50zł
EW 112,5zł

Zdecydowałem się na dość odważny typ, ponieważ Valencia jeśli chce marzyć o jakimkolwiek awansie musi koniecznie zagrać na &quot;zero&quot; z tyłu. Bazylea u siebie wygrała 3:0 więc powinna bronić wyniku i za wszelką cenę blokować dostępu do własnej bramki. Goście będą liczyć na kontrę ale wierzę że podopieczni Miroslava Djukića wyjdą z tego meczu zwycięsko i przede wszystkim bez straty bramki
✅✅

Wczoraj dobry dzien ???? dwa trafione typy po dobrym kursie. Po dwoch dniach stan konta wynosi

1376.59zl ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Lille - Valenciennes
Typ: Lille czyste konto - TAK @ 2,0
Stawka 50zł
EW 100zł

Powiem krótko, Lille to drużyna która pod względem straconych bramek u siebie ma ich najmniej bo tylko 6. Dodatkowo goście prezentują słabą formę w ostatnich meczach.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Wisła Kraków - Podbeskidzie BB
Typ: Czy obie drużyny strzelą? NIE @ 1,6

Suarez-Navarro Carla - Giorgi Camila
Typ: Suarez-Navarro Carla @ 2,0

ako: 3,32
Stawka 30zł
EW 100zł

Jeśli chodzi o Wisłę to grają ostatni mecz rundy przed własną publicznością, podopieczni Smudy muszą koniecznie zacząć wygrywać by myśleć dalej o grze w pucharach, strata bramki będzie dla mnie niespodzianką.
Tenis... Suarez-Navarro Carla wyśmienita forma, jej rywalka mało doświadczona, dla mnie trochę &quot;nołnejmowa&quot; dla niej czas w tym turnieju już się zakończył.
Pierwsze ako zobaczymy co z tego wyjdzie. Skromnie za 30zł, można zagrać za więcej...

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Lille - Valenciennes
Typ: Lille czyste konto - TAK @ 2,0
Stawka 50zł
EW 100zł

Powiem krótko, Lille to drużyna która pod względem straconych bramek u siebie ma ich najmniej bo tylko 6. Dodatkowo goście prezentują słabą formę w ostatnich meczach.
✅✅✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Wisła Kraków - Podbeskidzie BB
Typ: Czy obie drużyny strzelą? NIE @ 1,6✅✅
Suarez-Navarro Carla - Giorgi Camila
Typ: Suarez-Navarro Carla @ 2,0⛔⛔????
ako: 3,32
Stawka 30zł
EW 100zł

Jeśli chodzi o Wisłę to grają ostatni mecz rundy przed własną publicznością, podopieczni Smudy muszą koniecznie zacząć wygrywać by myśleć dalej o grze w pucharach, strata bramki będzie dla mnie niespodzianką.
Tenis... Suarez-Navarro Carla wyśmienita forma, jej rywalka mało doświadczona, dla mnie trochę &quot;nołnejmowa&quot; dla niej czas w tym turnieju już się zakończył.
Pierwsze ako zobaczymy co z tego wyjdzie. Skromnie za 30zł, można zagrać za więcej...
⛔⛔
Niestety Hiszpanka nie dała rady ale nic się nie dzieje, sobota w sumie na minimalny plus ;)
Stan konta:
1396,59zł
✅✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Alizee Cornet - Camila Giorgi
Typ: powyżej 2,5 seta @ 2,2
Stawka 30zł
EW 66zł

Wczoraj zagrałem przeciwko Włoszce - nie siadło, dzisiaj próbujemy czegoś innego. Cornet wszystkie dotychczasowe mecze w Katowicach grała 3-setowe. Na pewno to nie będzie prosta przeprawa dla jednej i drugiej, Francuska we wczorajszym meczu pokazała ogromne serce do walki i myślę że wyjdzie na kort mega zmobilizowana. Co prawda jej psychikę można porównać z Janowiczem ale mam nadzieję że szybko się mecz nie zakończy i obejrzymy 3setówke ????

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Swansea - Chelsea
Typ: Chelsea @ 1,8
Stawka 100zł
EW 180zł

Chyba nikt nie ma wątpliwości że dzisiejszy kurs od buków jest jakimś gratisem który trzeba brać obowiązkowo. Nie wyobrażam sobie by podopieczni Jose Mourinho w drodze po zwycięstwo w rozgrywkach ligowych dali sobie wydrzeć 3 pkt słabo spisującym się graczom Swansea.
ZAMKNIĘCIE LIVE!
ZWROT 114zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Getafe - Athletico Madryt
Typ: Athletico czyste konto - TAK @ 1,72
Stawka 140zł
EW 241,81zł

Bez zbędnego gadania, to po prostu musi wejść ???? nie widzę innej możlwości...

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Alizee Cornet - Camila Giorgi
Typ: powyżej 2,5 seta @ 2,2
Stawka 30zł
EW 66zł

Wczoraj zagrałem przeciwko Włoszce - nie siadło, dzisiaj próbujemy czegoś innego. Cornet wszystkie dotychczasowe mecze w Katowicach grała 3-setowe. Na pewno to nie będzie prosta przeprawa dla jednej i drugiej, Francuska we wczorajszym meczu pokazała ogromne serce do walki i myślę że wyjdzie na kort mega zmobilizowana. Co prawda jej psychikę można porównać z Janowiczem ale mam nadzieję że szybko się mecz nie zakończy i obejrzymy 3setówke ????
✅✅
Stan meczu Live: 7:6 5:7
STAN KONTA: 1432,59zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Swansea - Chelsea

Typ: Chelsea @ 1,8
Stawka 100zł
EW 180zł

Chyba nikt nie ma wątpliwości że dzisiejszy kurs od buków jest jakimś gratisem który trzeba brać obowiązkowo. Nie wyobrażam sobie by podopieczni Jose Mourinho w drodze po zwycięstwo w rozgrywkach ligowych dali sobie wydrzeć 3 pkt słabo spisującym się graczom Swansea.
LIVE zamykam zakład na 114zł więc ✅ 14zł

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Niedziela jak najbardziej na plus, zbliżamy się malutkimi krokami do podwojenia w ciągu niespełna 5 dni wyszliśmy 500zł ✅
Jestem ciekawy czy ktoś ze mną gra ;)
STAN KONTA: 1548zł

Do góry Bottom