Rakuten Gold. Eagles vs Chiba Lotte Marines
typ
Under 5.5 1st half Innings
kurs 1.78
$ 3/10 lub 0.5% budżetu
buk Pinnacle
OPIS: jeszcze emocje nie opadły po meczu Pachuca vs Mazatlan 4:3 gol z karnego Victora Guzmana dajacy zwyciestwo w doliczonym czasie gry a tymczasem 2.5 godziny do ostatniego(dla mnie) zakladu w sierpniu..upublicznilem wczoraj na Twitterze a osobiscie zagralem(tez jeszcxze wczoraj) po 1.82 u innego buka(London BETTING) za 60.98€, Manabu Mima po stronie Lotte, ogladalem 90% jego meczów w tym sezonie, Chiba po 2ch porazkach z rzedu wystawiają strażaka, gdzie kolejny test dla niego, galgany podniesli kursy(nawet na Caliente ta linia--> kurs skandal 1.6)bo sugerują sie ostatnimi H2H i tym że SP Eagles Hayato Yuge tego nie ogarnie ale ja w niego wierze, najwazniejsze to powstrzymac Kubańczyka Leoyns Martina(nie interesuja mnie suche cyfry i ze na ta chwile sa lepsi od niego) to będzie kluczem do tego zakładu, Rakuten ma ogromne problemy a Manabu Mima jeszcze mnie nie zawiódł, ..sprawdziłem nawet na ziemniakach(trzech głównych)i.. oczywiscie nie ma w ofercie takiego zakładu, jest na
betclic żenujący kurs 1.6..to
Baseball, Król Sportu i w każdej chwili wszystko sie może zmienić a jakies annały i wypiswanie analiz mozna sobie darować ale 1.78(56.18%) to nadal value(ja mam zlapane 1.82-->54.95%)z naprawde minimalną marżą
{edit}ten zaklad przejdzie do historii jak i te wygrane, najwazniejsze(Salernitana vs Vicenza, Inter vs Bayern, czy
Niemcy vs Szwedy na ost. MŚ ale i te przegrane jak Chievo vc jufe--potem sie okazalo sprzedany mecz, jak wtedy co na
live Inter strzeli karnego co Pazzini sie poslizgnal i zaliczyli to jako przestrzelony karny)nie interesuje mnie tez to za ile to bylo zagrane, sierpien i tak wydarlem od łobuzów min.zakladany profit, gram po to zeby z nimi wygrać, ta bitwa(ost.w sierpniu) przegranaale konca wojny nie widac, dlatego tez rozdziellem typy publ--.priv. bo na dluzsza mete nie ma szans tego polacyc a kazdy, KAZDY powtarzam kto twierdzi ze jest inaczej poprostu klamie albo...SAM TEGO NIE GRA ZA REALNA $$$, amen.