33 studnia87 Użytkownik Listopad 22, 2009 #41 Sorry za post pod postem.Pol godziny temu otrzymalem kase na moneybookers.okolo 36h od zlecenia.takze nie bac sie i jak ktos zrobil obrot to smialo wplacac depo.
Sorry za post pod postem.Pol godziny temu otrzymalem kase na moneybookers.okolo 36h od zlecenia.takze nie bac sie i jak ktos zrobil obrot to smialo wplacac depo.
J 0 johny20135 Użytkownik Listopad 23, 2009 #42 To wypłacają tym co się wcześniej rejestrowali jak Polska była jeszcze dostępna czy nie? Bo nie wiem czy robić depo.
To wypłacają tym co się wcześniej rejestrowali jak Polska była jeszcze dostępna czy nie? Bo nie wiem czy robić depo.
361 endriu Forum VIP Listopad 23, 2009 #43 To wypłacają tym co się wcześniej rejestrowali jak Polska była jeszcze dostępna czy nie? Bo nie wiem czy robić depo. Kliknij aby rozwinąć... chłopak, nowy na forum i już siejesz zamęt, przecież pisze wyraźnie wyżej :kwasny4565:
To wypłacają tym co się wcześniej rejestrowali jak Polska była jeszcze dostępna czy nie? Bo nie wiem czy robić depo. Kliknij aby rozwinąć... chłopak, nowy na forum i już siejesz zamęt, przecież pisze wyraźnie wyżej :kwasny4565: