i niech tak zostanie :spokodfhgfh:jak dla mnie obecne logo bardzo fajne ????
hehe dokładnie.o proszę ????
Zmiana loga to coś czego się nie spodziewałem. Tym bardziej jak niektórzy WALCZYLI i twierdzili ze stare ohydne logo jest "znakiem rozpoznawczym" tego forum...
Ale najbardziej mnie rozbawiło ze te same osoby teraz z uśmiechem na twarzy się zacieszaja zmiana ????
Lifting loga JAK NAJBARDZIEJ przysłuży się forum. Podoba mi sie że nawiązuje do starego.
Moje lekkie uwagi:
- Nie marudźcie co za osoby powinny być umieszczone na logu bo ile osob tyle gustów
- Usunięcie półksiężyca znacznie poprawiło wygląd
- Czcionka niestety jest lekko "nudna" (mozna znalesc coś naprawde ciekawego na necie)
- Jak jest Messi i Lebron to spokojnie zmiesci sie tam 3 osoba i wypełni pustkę. Bo logo z prawej strony wygrala jakoś pustawo (rzeczywiście jakiś znany tenisista/tka by pasował/a)
Zmiana nie jest jakaś drastyczna. Kolorystyka jest zachowana w podobnym tonie. Dodane pewne motywy graficzne w tle. Dwóch sportowców zostało podmienionych na bardziej "aktualnych".o proszę ????
Zmiana loga to coś czego się nie spodziewałem. Tym bardziej jak niektórzy WALCZYLI i twierdzili ze stare ohydne logo jest "znakiem rozpoznawczym" tego forum...
Ale najbardziej mnie rozbawiło ze te same osoby teraz z uśmiechem na twarzy się zacieszaja zmiana ????
To lepiej dać fenomen żużla Tomka Golloba i fenomen (prawie) biathlonu Tomka Sikorę, Polaków trzeba promować, a nie jakichś zagranicznychZmiana nie jest jakaś drastyczna. Kolorystyka jest zachowana w podobnym tonie. Dodane pewne motywy graficzne w tle. Dwóch sportowców zostało podmienionych na bardziej "aktualnych".
Nadal jest jeden fenomen piłkarz oraz jeden fenomen koszykarza.
Nie jest to na pewno "rewolucyjna" zmiana loga i nadal jest "znakiem rozpoznawczym"
No wlasnie, Obraniaka dajcie i Podolskiego!!To lepiej dać fenomen żużla Tomka Golloba i fenomen (prawie) biathlonu Tomka Sikorę, Polaków trzeba promować, a nie jakichś zagranicznych
Art.29.1. Zabrania się reklamy i promocji gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych oraz gier na automatach.
...
blabla
...
6. Przez reklamę gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych lub gier na automatach rozumie się publiczne rozpowszechnianie znaków towarowych lub symboli graficznych i innych oznaczeń z nimi związanych, a także nazw i symboli graficznych podmiotów prowadzących działalność w zakresie gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych lub gier na automatach oraz informacji o miejscach, w których takie gry lub zakłady są urządzne i możliwościach uczestnictwa.
Forum jest na brytyjskim serwerze (w okolicach miasta Maidenhead :razz: ) , wiec nie podlega prawu państwa polskiego.Mam pytanie, czy w związku z wejściem nowej ustawy o grach hazardowych nie jest potrzebna zmiana logo forum? Tu podaję punkty, które mnie ciekawią: