olo
Użytkownik
Małysz to już po ptokach, ale Gollob cały czas na topie, Marcin może mniej na topie, ale na Polskę top, zawsze można Majewskiego wrzucić :jezora:i Kubice tez oraz Malysza :!: :jezora:
Małysz to już po ptokach, ale Gollob cały czas na topie, Marcin może mniej na topie, ale na Polskę top, zawsze można Majewskiego wrzucić :jezora:i Kubice tez oraz Malysza :!: :jezora:
Zdecydowanie bardziej na miejscu by byl Kobe Bryant anizeli Lebron - Lebron jeszcze nie jest gotowy na taka nobilitacje.Nie jest to jeszcze wersja ostateczna, jesli macie jakies pomysly co mozna zmienic, dodac, prosze o sugestie.
Patrząc na Twój avatar oraz Twoje propozycję to wszystko już staje się jasne...Fajne logo, aczkolwiek zamiast kopacza Barcy dalbym tam legende pilki noznej Alexa del Piero, najlepszego bramkarza na swiecie Buffona badz tez wschodzaca gwiazde futbolu Giovinco i by bylo mega. W sumie to moglby byc tam kazdy tylko nie Messi czy Krystyna, bo to kojarzy mi sie z forum dla dzieci, ktore zapatrzone sa w te komercyjne pseudo gwiazdki...
No i to jest pomysl :spokodfhgfh:Patrząc na Twój avatar oraz Twoje propozycję to wszystko już staje się jasne...
Spójrz teraz na mój avatar. Ja bym tam widział Vadera z mieczem...
Trochę obiektywizmu... Na logo są osoby, które teraz są "na topie". I można się spodziewać, że będą "na topie" jeszcze kilka lat.
A nie osob
Chociaż faktycznie Kobe byłby chyba bardziej na miejscu.
'
Co się tak przyczepiliście do tego układu tematów. Tak teoretycznie jest lepiej, bo od razu są tematy chyba najbardziej popularne. A wydaje się, że wcześniej było lepiej, ale prawdziwym powodem jest przyzwyczajenie. Będzie tak przez miesiąc i gdyby admini zmienili zapewne chciałbyś, by było tak jak teraz jest. Przyzwyczaicie się. ????nowe logo kapitalne:spokodfhgfh: tylko zeby jeszcze wrócił stary układ tematów:-|