W tamtym promo ruletka wliczała się do obrotu (nie pamiętam w ilu procentach) bo głównie dzięki temu udało mi się wypłacić. Tutaj ruletka również się liczy i to jest wielki plus. Nie korzystam z promo bo mam wypłatę w trakcie realizacji i nie mogę wpłacić depo.Swego czasu było promo w youspades (pewnie jest tutaj na forum kilka osób, które pamiętają 150 i 175 free) obrót był 99x i pomimo tak wysokich wymagań to kilku osobom się udało. Możesz wierzyć lub nie ale x60 to nie jest jakiś kosmos...
zastanów się co ty piszesz...????pokazywac to sobie mozesz,pokaz ze wplaciles najpierw te 25$ i mogles pokazac ze w kasierze masz najpierw 425,ja tez ugralem w tej promocji 2900$,teraz tylko sie zastanawiam czy wplacic,a to ze pokazujesz ze masz tyle to tylko napewno z tego tysiaka co dostales,dla mnie jestes marny kanciarzem
Brak mi słów.pokazywac to sobie mozesz,pokaz ze wplaciles najpierw te 25$ i mogles pokazac ze w kasierze masz najpierw 425,ja tez ugralem w tej promocji 2900$,teraz tylko sie zastanawiam czy wplacic,a to ze pokazujesz ze masz tyle to tylko napewno z tego tysiaka co dostales,dla mnie jestes marny kanciarzem
:grin: brak słów.Gratulacje i powodzenia Endriu.pokazywac to sobie mozesz,pokaz ze wplaciles najpierw te 25$ i mogles pokazac ze w kasierze masz najpierw 425,ja tez ugralem w tej promocji 2900$,teraz tylko sie zastanawiam czy wplacic,a to ze pokazujesz ze masz tyle to tylko napewno z tego tysiaka co dostales,dla mnie jestes marny kanciarzem
Ja też takich ludzi nie pojmuję. To, że jemu się nie udało to znaczy, że nikt tego nie dokonanie wiem kim on jest krzysztof76 ale zaufani wiedzą że nie kantuję, właśnie wróciłem i biorę się za CP, gdy zlecę wypłatę pokażę znów i jak dojdzie napisze również, gdyż wiele osób może na tym zyskać, na prawdę obrót da się bardzo łatwo zrobić ... i tyle razy kręciłem że wiem co napiszę ale ... slot a slot to różnica ???? pozdro dla prawdziwych ????
potrzebuję info, muszę mieć 425$ na koncie i to wystarczy aby wypłacić 425$ bo tyle można max czy muszę mieć powyżej, bo ktoś wyżej wymienił jakiś punkt a nie chcę zjechać do 425$ jeśli trzeba mieć więcej ??? :grin:Ja też takich ludzi nie pojmuję. To, że jemu się nie udało to znaczy, że nikt tego nie dokona
Sam zleciłem wypłatę z tego 1000free. Właśnie dostałem info na maila, że zatwierdzili moje skany także lada dzień kaska będzie na MB. Polecam takie promo w tejże sieci
właśnie, tylko że pytałem na czacie czy 425$ wystarczy i mi jakaś Nina napisała że wystarczy, i nie wiem teraz czy mam nabijać CP do 850$ czy mogę sobie zjechać do 425$ :?przeczytaj sobie 5 punkt jeszcze raz dokładnie musisz mieć 2x 425 co najmniej chyba
rozumiem, czyli wypłaciłeś sobie z zabezpieczeniem :grin: ja się jeszcze dowiem, bo za te dodatkowe 425$ można ładnie nabić CP, pisz o postępach wypłaty w tym temaciesam nie do końca wiem jak to rozumieć... musisz wygrać co najmniej 1krotną wartość bonusu
ale skoro na czacie tak napisali to ok (ja osobiście zostawiłbym sobie to 800 dla świętego spokoju i 100% pewności)
zrobisz jak zechcesz ja i tak wystarczająco CP nabiłem bo udało się zlecić 2 wypłaty ????rozumiem, czyli wypłaciłeś sobie z zabezpieczeniem :grin: ja się jeszcze dowiem, bo za te dodatkowe 425$ można ładnie nabić CP, pisz o postępach wypłaty w tym temacie