Jeśli mogę zapytać...60 Minutes & 1000 Free Friday Night Party
...A maximum cashout of 1 times the bonus applies...
Dokładnie tak jak napisałeś.Jeśli mogę zapytać...
Aktywuję bonus, po 20 minutach mam 1100€ przestaje grać. Co dalej?
Za 40 minut zniknie 1000€, zostanie mi tylko 100€ tak? i te 100€ mam obrócić?
rozumiem, a napisz mi jeszcze tylko jaka jest maksymalna wypłata z tego ???Nawet wam się sprawdzić nie chce ? Musisz ugrać ponad 500 żeby w ogóle "przejść" do 2 fazy bonusu. Maksymalna kwota jaka może być przetransferowana to bodajże 375 + twoje depo min 25. Następnie to obracasz x30 i można spokojnie wypłacać to tak w skrócie
Max. wypłata to 1x bonus czyli 375 + Twoje deporozumiem, a napisz mi jeszcze tylko jaka jest maksymalna wypłata z tego ???
z tego co widzę to raczej da się spokojnie ugrać na 875$ i przejść do drugiego etapu
Tak, ponieważ wygrana z pierwszego etapu traktowana jest jako bonus od depozytu. Np. jesli wyciągniesz max, czyli 375, to zeby to dostac musisz wplacic min. 25, czyli tak jakbys dostal bonus 1500%.Dajmy na to, że kiedyś tam wpłaciłem te 25$ żeby wyjąć z darmowego bonusu. Wypłaciłem je dawno i juz ich nie ma. Teraz jeśli ugram coś ponad te 500E z tej promocji nowej to muszę znowu wpłacić?
Musisz 30x obrócić wygraną z pierwszego etapu. (300 X 30) (... playthrough is 30x the winnings from primary promotion ...)eee tylko mi zaraz nie mówcie że mi sie nie chciało czytać :razz:
ugrałem w jakieś 5 min 800$ z tych 500$ , teraz czekam sobie spokojnie do 30min , anulują mi te 500 free i zostaje 300. Wpłacam depo 25$ , obracam to, i teraz pytanie ? pewnie głupie. Obracam depozyt razem z tymi 300free co mi zostały. Tak ?
Dzięki za odpowiedz :wink:
i jaki jest max cashout ? , bo jak jedynie 100$ to głupota wpłacać.
czekasz 30min i masz max czyli 875$ załóżmyeee tylko mi zaraz nie mówcie że mi sie nie chciało czytać :razz:
ugrałem w jakieś 5 min 800$ z tych 500$ , teraz czekam sobie spokojnie do 30min , anulują mi te 500 free i zostaje 300. Wpłacam depo 25$ , obracam to, i teraz pytanie ? pewnie głupie. Obracam depozyt razem z tymi 300free co mi zostały. Tak ?
Dzięki za odpowiedz
i jaki jest max cashout ? , bo jak jedynie 100$ to głupota wpłacać.
Tak jak napisałeś obracasz depozyt razem z tym bonusem. Maksymalny cashout to jednokrotna wartość bonusa czyli w Twoim przypadku 300$.
Tak, ponieważ wygrana z pierwszego etapu traktowana jest jako bonus od depozytu. Np. jesli wyciągniesz max, czyli 375, to zeby to dostac musisz wplacic min. 25, czyli tak jakbys dostal bonus 1500%.
Musisz 30x obrócić wygraną z pierwszego etapu. (300 X 30) (... playthrough is 30x the winnings from primary promotion ...)
Max cashout wynosi tyle ile wygrałeś w pierwszym etapie. (300) (... A maximum cashout of 1 times the bonus applies ...)
Ok , dzięki wielkie wszystkim za odpowiedz ????czekasz 30min i masz max czyli 875$ załóżmy
po tych 30min na koncie masz 0 i jeśli wpłacisz 25$ to masz łącznie 400$
obracasz to x30 i wypłacasz maxymalnie jeden bonus + depo
czyli na początku dostałeś bonus 375 + 25$ depo z czego wynika że gdy wykonasz obrót to możesz wypłacić 400$ :grin: pozdrawiam