Witam, może mi ktoś wyjaśnić cały ten cyrk ,dziś w pracy dowiedziałem się o tym ,że u buków internetowych by grać ,wypłacać, itp. , to trzeba będzie przesłać obowiązkowo ksero dowodu ,zdjęcia i ogółem całe swoje dane do profilu gracza ???? ,podobno w "ekspekt.com" już to wprowadzają. Nie wie ktoś jak to jest na
BAH???
Ten cały kraj to banda złodziei ,nie udało się położyć łapy na pieniądzach to już komuś w rządzie żal du.. ściska ,że ktoś może wygrać kilka groszy, zresztą po co się wysilać lepiej ścigać i karać graczy niż opodatkować stronki specjalną ustawą (bardziej by trzeba się wysilić) ,kolejny chory pomysł taki jak karanie pacjętów za błędne wypisywanie recept przez lekarzy (w końcu najprościej ukarać szarego obywatela)!!!
Lotto i sts ,oraz inne buki naziemne legalne ,bo państwo czerpie korzyści ,więc jest OK.
Wiecie ile zrefundował mi NFZ ,kiedy byłem u dentysty ,normalnie zapłaciłbym 70zł ,dzięki kochanej służbie zdrowia zapłaciłem jedyne 60zł , CAŁE 10zł mi łaskawie zrefundowali i to jeszcze musiałem się prosić ,no bez jaj co to ma być???
Wybaczcie ,ale musiałem to z siebie wyrzucić ,po prostu z dnia na dzień coraz bardziej brzydnie mi ta cała
polska!!! (tak
polska z małej ,bo tyle jest warta!!! )