Czy pisaniem cos na to poradzimy? Cierpi na tym polski sport , ale i tak wiekszosc mało inteligentnych Polaków uważa Donalda T. za cudotwórcę , podoba im się pomysł ustawy i prawdopodobnie niektórzy z nich zagłosują na któregos z kandydatów PO na prezydenta , DT wie co robi prezydent+premier i zgermanizują ten kraj na dobre. To ,że większość ludzi z tego dorum to boli nic nie da jesteśmy mniejszością a rząd zrobi co chce . Niezgodna z prawem europejskim ustawa weszła w życie. I co zrobili im cos za to ? Nie i prawdopodobnie nic nie zrobią. Ja jednak osobiscie uważam , ze zostanie ona usunięta bo granica głupoty została przekroczona.
No to cóż zrobisz jak chory na władzę wytrzeszcz oczu Donek, jak nie może tak to kombinuje by zmienić konstytucje itp itd.
Mam nadzieję, że kibice Lecha, Wisły, Iskry Kielce (vive) przy wyborach wystawią rachunek słoneczku peru i jego hołocie w wyborach (obojętnie jakich).
Ja jestem tylko ciekaw jednego, co nowego obieca Słońce peru , drugie
USA?
A wracając do tematu, ciekawe które prawo wg Traktatu Lizbońskiego ma zastosowanie w takich sprawach. (Wg KE zakłady
bukmacherskie przez neta są legalne, wg prawa donkowego nie) i ciekawi mnie jakie są konsekwencje
GŁUPOTY I DEBILIZMU POsłów (czytałem ostrzeżenia w $T$ odnośnie kar- Kodeks Karny Skarbowy).
Popieram przedmówcę i dobrym pomysłem było by założenie w jakimś zagranicznym kraju portalu coś na wzór koniec z PZPN, może akcja wszyscy administratorzy wszystkich for o tematyce bukmacherskiej łączcie się (użytkownicy z tych for jakby zaczęli się wpisywać ze swoim sprzeciwem był by może jakiś oddźwięk))