>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nowa ustawa hazardowa/ prawo hazardowe

Status
Zamknięty.
N 0

nifares

Użytkownik
Strasznie dużo w tym temacie różnych opinii . Tak naprawdę to nikt tutaj piszący nie wie jak dokładnie jest - wszystko to tylko domysły. Nikt nie da mi gwarancji , że nie śledzą przelewów, nie kontrolują wejść na strony bukmacherów itp. Jedno jest pewne ta ustawa wprowadziła wiele niepewności i niejasności.

kondor 28

kondor

Użytkownik
A nie możemy zamknąć tego tematu? Czy robimy rekordowy topic? Pytam dlatego, że na początku faktycznie może i była dyskusja, były różne tezy kontrtezy. A teraz od wielu, naprawde wielu stron jest tylko powtarzanie w kółko i tego samego, strona 28 &quot;co się zmieniło&quot; , &quot;nic&quot; i tak w kółko... i tylko strachy i żale, że rząd będzie zdobywał IP graczy. Nic konstruktywnego tu nie ma bo być nie może jeśli żadna ustawa nie weszła. Więc może ostudźmy trochę emocje i zamknijmy go na jakiś czas, ale to tylko propozycja.

S 0

srw

Użytkownik
Oczywiście, że ustawa weszła, tyle, że w kwestii gry u bukmacherów nic się nie zmieniło - nadal jest to nielegalne, ale przynajmniej strony bukmacherów nie są blokowane. Zmieniło się natomiast to, że reklama bukmacherów jest nielegalna i chyba stąd to wyskakujące okienko na wzbmilenium.
Moim zdaniem sytuacja jest śmieszna, choć zamiast śmiać się powinniśmy płakać nad naszym krajem...

sylar 87

sylar

Użytkownik
Dalej jest nielegalne, ale czy jest tak jak było, że jak ktoś grał to w sumie jak wypłacił to nic mu nie robili (bo tak było), czy teraz za każdy przelew będą brać się za du*y każdego?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dalej jest nielegalne, ale czy jest tak jak było, że jak ktoś grał to w sumie jak wypłacił to nic mu nie robili (bo tak było), czy teraz za każdy przelew będą brać się za du*y każdego?
Będzie tak jak poprzednio. Małe sumy nie będą sprawdzane, a duże tak. Jest o tym temat na forum.

S 0

srw

Użytkownik
Pewnie tak. Cyrk trwał i będzie trwać nadal dopóki ktoś nie zmądrzeje i nie zalegalizuje hazardu.
A ja będę się modlił, żeby ktoś wreszcie powiedział &quot;dość&quot; i ruszył z jakąś większą akcją przeciw tej śmiesznej ustawie. Były akcje &quot;koniec PZPN&quot; więc &quot;koniec ustawy hazardowej&quot; też można zorganizować ;)

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
A po co ci link. Myslisz ze beda sprawdzac konta na ktore przychodzi kwota do 10 000 zl nawet? Zapomnij, dziennie maja mialiony takich przelewow zagranicznych.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Vader ja nie wiem czy Ty zrozumiałeś co &quot;Kwietniowa&quot; miał/a na myśli, mi wydaję się że chodziło mu/jej o to co teraz z przelewami gdy ustawa weszła w życie a nie z przelewami w tamtym roku, bo to teraz tuskomaniacy darli japę że będą sprawdzać przelewy...
Nie, że ja coś tego, ale tak mi się wydaję :p

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
dobrze to zrozumielismy. Tusk moze sobie gadac. Jak na razie bedzie tak jak dawniej - czyli bukmacherka internetowa jest nielegalna, a banki beda powiadamiac US o wplatach z buka o KILKUDZIESIECZNYM TYSIACU ZŁ!!!

nikkol 277

nikkol

Forum VIP
A jak jest/będzie z pokerem online? Też jest nielegalny? Nie znalazłem nigdzie informacji nt banicji stron pokerowych - czy to będzie wprowadzone w ustawie? :?

N 3

navson

Użytkownik
przecież e-kasyna są na tych samych stronach co e-buki. a co do banów na konkretne strony, to można to przecież obejść. Walka z wiatrakami.
wiecie co jest śmieszne?. Rząd chce wprowadzić dowody z chipem, chce stworzyć e-sądy i e-pozwy, chce abyśmy rachunki opłacali przez internet, bez wychodzenia z domu. Ale DO BUKMACHERA czy DO KASYNA mamy sie przemieścić fizycznie aby zagrać. Ja chciałbym żeby e-bukmacherstwo było zalegalizowane (rozsądnie opodatkowane). Ja po prostu wole internet bo: mam bogatszą oferte, bo jestem leniem, bo nie chce mi sie stać w kolejkach u ziemnych buków, bo grywam często ZAKŁADY LIVE na dokładnie wyniki i to mi akurat najlepiej wychodzi. To wszystko można wprowadzić u ziemniaków, ale net to zawsze net. Łyk piwka, kliknięcie myszką i jazda. Chce Tusk zmienić Polske z analogowej na cyfrową, to niech ogarnie ten problem raz na zawsze.

sylar 87

sylar

Użytkownik
niech nie wprowadzają żadnych dowodów bo wtedy będzie inwigilacja totalna... ja nie wiem kto chciałby coś takiego :| przecież niedawno dowody były wymieniane!!
Edit: miał być zakaz reklamowania hazardu, właśnie mi przyszedł mail: &quot;Poker to gra umiejętności, nie liczy się jakie masz karty...&quot; - reklama :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom