O wypłacie pomyślisz, jak będziesz miał co wypłacać ????Czyli twierdzicie, ze mozna przelac kase na zakłady, ale bedzie problem z wypłata tak?
Tak. Logiczne. W ankiecie musisz podac swoj "nick"a jak ktos nie ma konta to trzeba zalozyc i wypelnic ankiete ?
Kiedys ten buk byl u mnie w czolowce, jednak po takim traktowaniu chyba podziekuje im na baaardzo dlugo. Zeby chociaz odpisali cokolwiek...Dokładnie ja tak samo czytałem to i poczułem się jak oszust. Przecież zrobiłem to nieświadomie, nie było potwierdzenia to wypełniłem jeszcze raz. Też napisałem do nich meila i nie odpisują. Miałem właśnie do nich wpłacać, ale wybrałem Unibet i Sportingbet, przez nich głupie traktowanie.
Tak,była podana w 1 poscie ale jezeli teraz klikniesz na linka nie otworzy Ci się ankieta , tylko strona Expektaw 1 poscie... ludzie nauczucie sie czytac...
zrobilem ankiete, chcialem zrobic 2 raz i mi sie strona expekta otwieraTak,była podana w 1 poscie ale jezeli teraz klikniesz na linka nie otworzy Ci się ankieta , tylko strona Expekta
No wlasnie ja tez probowalem wyjasnic na spokojnie, ale dzisiaj bedzie trzeci dzien jak milcza, moze w koncu sie odezwa i przeprosza tak jak Ciebie. Wystarczyloby ze przyznaliby sie do niedopatrzenia i byloby po sprawie, a tak to pozostaje niesmak.a ja im odpowiedzialem na tego maila w ktorym pisza ze to znamiona oszustwa, wyjasnilem grzecznie o co chodzi po czym po dwoch dniach otrzymalem odpowiedz w ktorej mnie za niego przepraszaja, nie ma sie co napinac, bylo male niedopatrzenie z ich strony, wyjasnilem i sprawa (przynajmniej u mnie) zostala w mily sposob wyjasniona...