Po jaką cholere robisz zamęt?Soft nie dzialal, poniewaz cos tam grzebali na stronie. Teraz juz jest wszystko ok. pzdr
A ty po jaka cholere robisz zamet? Trzeba zrobic depozyt, chyba ze jestes madrzejszy od livechatu. A co do softu to myslalem ze juz dziala gdy ruszyl update.Może nie trzeba depozytu.
a mozesz w takim razie powiedziec czy wystarczy zrobic depozyt i mozna wyplacic czy trzeba depozytem tez obrocic?A ty po jaka cholere robisz zamet? Trzeba zrobic depozyt, chyba ze jestes madrzejszy od livechatu. A co do softu to myslalem ze juz dziala gdy ruszyl update.
Człowieku nie napisałem, że nie trzeba, tylko może nie trzeba.A ty po jaka cholere robisz zamet? Trzeba zrobic depozyt, chyba ze jestes madrzejszy od livechatu. A co do softu to myslalem ze juz dziala gdy ruszyl update.
niezaleznie od tego czy sie składało depozyt czy nie? JEDYNY warunek to 30 punktów?Skończyłem 5, Major 4
PS
Kase można wypłacać jak się uzbiera 30 royal stars
Czyli ten pasek ma sie cały zapełnic rozumiem? Jak tak to to chyba wieki będzie trwało, ja zagrałem juz z 9 partii z czego 2 z pula 12$ a mam dopiero 0,95.Wejdź sobie w cashier i później my bonuses i tam masz podane w requirements (jak najedziesz na ten pasek).
Tak ma się zapełnić cały.Czyli ten pasek ma sie cały zapełnic rozumiem? Jak tak to to chyba wieki będzie trwało, ja zagrałem juz z 9 partii z czego 2 z pula 12$ a mam dopiero 0,95.