>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nivet

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
Hello
4 Liga Świętokrzyska, Betsafe: ✅
Spartakus Razem Daleszyce - Partyzant Radoszyce 2 @ 2.45 2j wygrana:4,9
Moim zdaniem Partyzant w tym meczu faworytem. Nie wiem skąd Betsafe ma taki kurs. W ostatniej kolejce goście podejmowali u siebie obecnego lidera ze Starachowic i po bardzo emocjonującym meczu ulegli 1-2.
Być może nie dadzą rady już dogonić grupy walczącej o awans, ale bez wątpienia w tej potyczce mając takich graczy jak Jagodziński, Francuz czy snajper Słoń powinni sobie poradzić z ekipą ze słynnego &quot;Dallas&quot; :mrgreen:

nivet 277

nivet

Użytkownik
HV 71 - Farjestad 2 @ 2.80 PAF 2j wygrana 5,6
Oglądałem wczorajszy mecz gdzie Fajerki wygrały 4-1 (strzelając dwie ostatnie bramki do pustaka). Dominacja gopsodarzy nie podlegała dyskusji, co za tym idzie w meczu nr 3 HV nie może być aż takim faworytem jakim go wystawił PAF, po drugie, typ również polecany od znajomego a ja sie z nim w pełni zgadzam. ✅

nivet 277

nivet

Użytkownik
3 Liga Lubelsko-Podkarpacka
Resovia-Unia Nowa Sarzyna 1 @ 1.80 2j wziąłem bo więcej nie przyjmie mi, kto może grać to tak do 4j sądze max. Scandic.✅ wygrana 3,6

nivet 277

nivet

Użytkownik
Siema.
3 Liga Małopolsko-Świętokrzyska:
Scandic jak zwykle za wysoko remisy, nie wiem skąd u nich się to bierze, przyjdzie kolejka że ich ogramy na tych remisach.
Na weekend: przegrana -6
Czarni Połaniec - Korona II Kielce X @ 3.8 2j - Korona w sobote pojedzie do Połańca młodym składem, bez wzmocnien z pierwszej drużyny, oprócz tych ktorzy oczywiscie nie załapią się do kadry na mecz z Turem. Szanse się wyrównują a co za tym idzie robi się value w tym kursie na remis. ⛔
Lubrzanka Kajetanów - Naprzód Jędrzejów X @ 3.85 2j - Naprzód faworytem tego meczu bez dyskusji, po remisie z Hutnikiem na pewno morale wzrosło. Lubrzanka rozbita w Krakowie ale u siebie to całkowicie inny zespół, mimo, że na Ludwinowie wykartkowani to u siebie z Naprzodem nie odpuszczą, będzie mecz walki a w takim najbliżej mi do remisu który oczywiście za wysoko. ( Zresztą Scandic na większość lig ma za wysoko te remisy ) ⛔
Wierna Małogoszcz - Garbarnia Kraków X @ 3.75 2j - Chyba najbardziej wyrówany mecz z tej kolejki Wierna mocna u siebie - ostatnio w Kielcach trzymała się do 89 minuty, Garbarnia rozbiła Kajetanów 6-0 ostatnio ale teraz to zupełnie inny rywal i zupełnie inny mecz ich czeka. Value w remisie ponownie. ⛔

nivet 277

nivet

Użytkownik
Färjestad - HV 71:1st Period Goals
No Goals @ 5.0 3j
Färjestad - HV 71:2nd Period Goals
No Goals @ 6.5 2j
Färjestad - HV 71:3rd Period Goals
No Goals @ 6.5 1j
Do 19.30 b24

Co z tego że value było ogromne, jak nie da sie ***** wygrać.
przegrana:-6

nivet 277

nivet

Użytkownik
Korona Kielce - Tur Turek
Jak długo można być nieskutecznym, mieć pecha, tracić głupie bramki i nie wykorzystywać gry w przewadze ?
W sobotę Scyzoryki zmierzą się z ekipą Tura, która broni się twardo przed spadkiem. Jeśli Korona marzy chociażby o podjęciu walki o awans to sobotni mecz muszą wygrać. W Kielcach na razie starcza cierpliwości na kolejne wpadki ekipy Włodzimierza Gąsiora, ale jak długo zarząd będzie tolerował &quot;ciułanie&quot; remisów ?
Zagrałem 10/10 w BAH @ 1.45 (również Scandic 1.45, reszta netu po 1.40 i niżej)
Wyniku będę pilnował osobiście w Wielką Sobotę z wysokości trybun ✅ wygrana:14,5

nivet 277

nivet

Użytkownik
Brawo dla Koronki, wymęczyli ale liczą się 3 punkty.
Przechodząc do 3 Ligi Małopolsko-Świetokrzyskiej to w najbliższą niedziele LKS Nieciecza - lider - podejmuje Wicelidera - Hutnik Kraków. 2-0 ⛔ 4j
Kurs na remis w Scandicu po @ 3.80 :roll: 2j - nie wiem kto to tam wystawia ale jak w tak wyrównanym meczu można robić coś takiego to ja nie wiem, nawet zaniżając kursy na wygraną gości i gospodarzy to takich kwiatków nie można dwać.
po 2.55 dograłem sobie w tym meczu 2 za 1j , znam chłopaków z huty jeszcze rok temu z 3-4 pykałem w jednym teamie z 4 Ligi, walki na pewno nie braknie, w przypadku przegranej o awansie z pierwszego miejsca mogą zapomnieć, jeśli wygrają maja Nieciecze na wyciągniecie ręki...

nivet 277

nivet

Użytkownik
Finlandia - Szwecja
Totals (czas reg.)
Typ: Under 5,5
@ 1.75 3j bwin.
Święta wojna na lodzie, tak w skrócie można opisywać spotkania tych dwóch reprezentacji, tym razem turniej w Czechach. Ciekawostką jest że na 10 ostatnich pojedynków w różnych rozgrywkach nie padł over 5.5.
Generalnie typ polecony przez znajomego, przeze mnie zanalizowany i Wam podany ???? 4:4 ⛔3j

nivet 277

nivet

Użytkownik
Na dziś z NHL

Carolina- NJ 1 ML @ 1.74 10/10 Gamebookers wyżej nie znajdziecie.

Limit dosyć wysoki ????

4-3 59:59 Jussi Jokinen (1), Tip-In. Assist: Seidenberg, Pitkanen ✅ 7.4j
wygrana 17,4

nivet 277

nivet

Użytkownik
3 Liga Małopolsko-Świętokrzyska
Lubrzanka Kajetanów - Pogoń Staszów
Goście dosyć duże problemy organizacyjno-kadrowo-finansowe w wiosennych meczach wyjazdowych są za każdym razem skazywani na pożarcie.
Nie inaczej będzie i jutro gdzie na &quot;nierównym&quot; &quot;boisku&quot; w Kajetanowie raczej łatwe zwycięstwo powinni odnieść gospodarze którzy u siebie nie zwykli tracić punktów z takimi drużynami
1 @ 1.45 Scandic 3/10 ✅ wygrana:4,35

nivet 277

nivet

Użytkownik
3 Liga Mał-Św Scandic
Glinik Gorlice - Neptun Końskie X i 2 do pogrania wychodzi 3.57 ze sztucznej podporki. max moge wygrac 500 na opcje wiec cienko, ale zawsze oplacalne. 35-37% ⛔ przegrana 2j

nivet 277

nivet

Użytkownik
Weekend , 3 Liga Małopolsko-Świętokrzyska:
Unia Tarnów - Czarni Połaniec 1j Scandic X @ 3.85 - grałem po takim kursie pare dni temu, ciekaw byłem czy zrzucą, zrobili to ale delikatnie.
Obecnie 3.65 , w Jetbullu 3.7. Betsafe i Tobet solidarnie po 3.40 i to chyba oni mają racje.
⛔ 1j przegrana
Naprzód Jędrzejów - Orlicz Suchedniów 2j Scandic 1 @ 1.65 - po takim kursie grałem, zrzucili na 1.6. Obecnie tyle samo ma Jetbull, Betsafe 1.55 Tobet 1.50 wiec sadze ze w dwoch pierwszych jesli ktos moze warto brać. wygrana:3,3 ✅
Dalin Myślenice - Wierna Małogoszcz 2j Scandic 1 @ 2.10 - obecnie 2.0 w Scandicu i Jetbullu, ewentualnie 1.80 betsafe. Dalin u siebie 613, można więc rzec że drużyna swojego boiska, ale nie do końca bo i na wyjazdach potrafia grać a na pewno nie przegrywać 381. Wierna to druzyna własnego boiska 921, a na wyjazdach raczej tracą 50 % swojej wartości 227. Sadze że chyba najbardziej opłacalny typek z tej kolejki w tej lidze.
⛔ 2j przegrana
A dobra wiadomość jest taka że zabrałem się za podsumowanie dotychczasowych pickow ????

nivet 277

nivet

Użytkownik
Z ostatniej kolejki rozegranej w środe nie podałem a szkoda, bo można było skorzystać,może weekend bedzie bardzie szczęśliwszy bo świrki w Scandicu.
Scandic
2009-05-09, 17:00 Glinik Gorlice - Naprzód Jędrzejów (1X2) Naprzód Jędrzejów @ 2,65 przegrana 2j ⛔
Glinik grał w srode ciezki mecz z Garbarzami, Naprzód odpoczywał. Glinik na wiosne tragedia jak skład opuscili Murzyni którzy w 70% robili tam grę w ofensywie. Jędrzejów z drużynami z Małopolski toczy wyrównane boje w tej rundzie i na pewno w Scandicu taki kurs to lekkie przegięcie.
2009-05-09, 17:00 Puszcza Niepołomice - LKS Nieciecza (1X2) Puszcza Niepołomice @ 2,20 przegrana 2j ⛔
Lider przyjeżdża na gorący teren do Niepołomic. Drużyna Tadeusza Piotrowskiego w ostatnich meczach nabrała rozpędu, przełamała swoją nieskuteczność i wygląda na dosyć wyraźnego faworyta tego meczu. Dla Niecieczy po niedzielnym pojedynku w Kajetanowie (przegrana 0-3) i środowym w Myślenicach (wygrana po wyrownanym meczu 2-1) w sobotę czeka prawdziwy sprawdzian.
2009-05-10, 17:00 Orlicz Suchedniów - Pogoń 1945 Staszów (1X2) Orlicz Suchedniów @ 1,90 2j 4-0 wygrana 3,8j ✅
Obie drużyny bronią się przed spadkiem. Pogoń wygrywając w środe w Skarżysku :!: zachowuje wciąż szanse na utrzymanie. Prawdopodobnie kurs 1.90 właśnie jest efektem wygranej z równie slabym co Pogoń - Granatem. Trener gospodarzy jest Sławomir Majak, który został sprowadzony do świętokrzyskiego klubu by utrzymać drużynę w szeregach trzecioligowców. Wiosenne wyniki Orlicza u siebie:
2009-03-22 15:00 III liga, Kolejka 17 Orlicz Suchedniów 2-0 Wierna Małogoszcz
2009-04-05 16:00 III liga, Kolejka 19 Orlicz Suchedniów 2-1 Unia Tarnów

2009-04-19 16:00 III liga, Kolejka 21 Orlicz Suchedniów 1-2 Granat Skarżysko-Kamienna
2009-04-29 17:00 III liga, Kolejka 23 Orlicz Suchedniów 1-0 Hutnik Kraków
Wynik z Hutnikiem budzi respekt i sądzę że jeśli w najbliższym meczu nie wydarzy się nic dziwnego to gospodarze zainkasują 3 punkty.
2009-05-10, 17:00 Czarni Połaniec - Dalin Myślenice (1X2) X @ 3,85 2j 1-1 ✅ wygrana 7,7j
Czarni to na pewno nie drużyna swojego boiska, o Dalinie można powiedzieć że przyjedzie do Połańca minimum po remis. Głównie goście odczuwają trudy wiosennych pojedynków i grania co 3 dni ( szczególnie wyraźnie można to dostrzec w wypowiedziach ich szkoleniowca, który tempo rozgrywek trzecioligowych porównuje do Premiership ???? ) Zbliżone klasą do siebie drużyny a ten kurs na remis to mocno przeszacowany.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom