>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niskie kursy = nieopłacalność?? Dowód że NIE!! - pomysł na ogranie Bet365

cock 756

cock

Użytkownik
Overy 0,5 to bardzo grząski grunt. Uwierz mi. Stary wyjadacz jestem w tej kwestii.

A co do &quot;TWOJEGO&quot; systemu, to żaden on twój i nic to trudnego do zrozumienia. Ja w swoim systemie dokładam taką opcję, że nie gram do AKO 2.00, tylko do AKO 1.400 niskimi kursami. I owszem gram progresją, ale na 3 poziomy.

To dopiero jest mega niskie ryzyko. W obu sposobach (bo o systemie trudno jest w tym przypadku mówić), najwazniejsza jest konsekwencja w działaniu no i gra na BetFair a nie na jakimś tam syfiastym (przepraszam za kolokwializm) Bet365.

Na Bet365 dodasz do siebie 3 kursy 1,28 i masz AKO 2,097, na BetFair na te same zdarzenia masz około 1,35 i AKO 2,45. Nieporównywalna sprawa. Inne buki poza BetFair to jakaś bzdura. Wymysł dla małolatów.
Cock lubi to.

marian78 20

marian78

Użytkownik
wczoraj na Jokovica był rewelacyjny kurs 1.08
na Ferrera 1.25
na Del Potro 1.25
idealny tripelek z wynikiem: ⛔ , ⛔ , ⛔ : &gt;

P 0

poiuy

Użytkownik
Przyznaję, że dosyć młody jestem w tym temacie i może nie mam takiego obeznania.
Kursy z wyprzedzeniem i dosyć wysokie bo z drugiej strony zauważyłem, że betgun ma często trochę wyższe niż inni.
W dniu meczu z pewnością występuje róznica bo przecież wtedy najwięcej informacji jest już jasnych, skład itd.
Ja lubię grać na mniejsze stawki a bezpieczniej ????

S 21

sztuk18

Użytkownik
Jeżeli to pochwała to dzieki ale bardziej myślałem że robisz ze mnie szydere :p wiec nie mam pretensji i sorki za oszczerstwa ????

marian78 20

marian78

Użytkownik
no system generalnie bez sensu, bez sensu bo takim graniem wytrzymasz psychicznie może pół roku, może rok ... ale nie zdziwie się jak będziesz myślał nad tym wszystkim długimi nocami i modlił się nie tak rzadko o sukces
ale spróbować zawsze można ... na niskich kwotach to zazwyczaj lepiej wychodzi niż na wyższych : &gt;
to jest na prawdę całkiem inna historia dostać kopniaka w tył rzędu 100 zł a rzędu 1000 zł - a to dlaego, że na ten tysiąć pracowałeś w pocie czoła długimi dniami ... na prawdę nie tak łatwo utrzymać się psychicznie w takich sytuacjach : &gt;

K 0

kameleon189

Użytkownik
Warto jeszcze dodać jedną rzecz. Jeśli Twoje szczęście, bo inaczej tego nazwać nie można, będzie trwało dłużej to mogę Ci zagwarantować, że bet365 nałoży Ci limit i nie będzie kokosów.
Pozdro.
Nie zgodzę się gram na over o,5 w meczu i za tamten rok nie było miecha abym ich nie pchnął na 2 klocki. Zero limitów

edyp 186

edyp

Użytkownik
z ciekawości sam zacząłem za drobne 15 zł grać tym &#39;systemem&#39; i efekty całkiem ciekawe... w 3 dni oddałem 30 typów o średnim kursie 1,02 i podwoiłem swój dorobek...
jednak moim zdaniem typowanie piłki nożnej mija się z celem, każdego dnia zdarzają się dziesiątki niespodzianek... a under / over to już w ogóle słaby pomysł... osobiście wszystkie 30 typów grałem na LIVE w tenisie ???? same zdarzenia typu, że ktoś wygrywa 1-0 w setach i 5-3 w gemach i kurs na live wynosi zazwyczaj około 1,01, że wygra ten mecz ???? dajesz typ i zazwyczaj mija z minuta może dwie i już zgarniasz wygraną ???? jednak prędzej czy później trafi się mecz, który się źle skończy...

edyp 186

edyp

Użytkownik
i tak jak podejrzewałem mój 37 mecz z rzędu nie wszedł ???? w tenisie już nawet nie pamiętam kto grał... było 4-1, 40-0 i własny serwis... kurs 1,02 na wygranie seta... no i skończyło się 4-6... ten system to w zasadzie loteria... z matematycznego punktu widzenia wejdzie 98/100 meczy i ciężko przewidzieć, które wydające się pewniakami mecze nie wejdą... a głupio by było popłynąć na kursie 1,01 gdy się uzbiera już kwotę z kilkoma zerami....

X 0

xbubux

Użytkownik
z ciekawości sam zacząłem za drobne 15 zł grać tym &#39;systemem&#39; i efekty całkiem ciekawe... w 3 dni oddałem 30 typów o średnim kursie 1,02 i podwoiłem swój dorobek...
jednak moim zdaniem typowanie piłki nożnej mija się z celem, każdego dnia zdarzają się dziesiątki niespodzianek... a under / over to już w ogóle słaby pomysł... osobiście wszystkie 30 typów grałem na LIVE w tenisie ???? same zdarzenia typu, że ktoś wygrywa 1-0 w setach i 5-3 w gemach i kurs na live wynosi zazwyczaj około 1,01, że wygra ten mecz ???? dajesz typ i zazwyczaj mija z minuta może dwie i już zgarniasz wygraną ???? jednak prędzej czy później trafi się mecz, który się źle skończy...
Ja mam zupełnie inne zdanie.Grając właśnie dyscypliny typu tenis czy też siatkówka szybko można się spłukać. Przykład: jakiś czas temu Agnieszka grała, prowadziła 4:0 swoje podanie, skończyło się bodajże 5:7.
W tenisie trzeba też brać pod uwagę przecież krecz.
W siatkówce wynik 23:17 to jeszcze nie koniec seta.
Nie lepiej stawiać nożna np w przerwie meczu na under 4.5 przy wyniku 0:0 (oczywiście jezeli nie są to overowe drużyny typu Barcelona, Real, Valencia itd).
Testowałem ten system 2 tygodnie żaden wynik nie był zagrożony.
Po 20 typach podwoiłem saldo początkowe i później od początku.
Obecnie czekam na wypłatę by spróbować w realu parę stówek.

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Ja mam zupełnie inne zdanie.Grając właśnie dyscypliny typu tenis czy też siatkówka szybko można się spłukać. Przykład: jakiś czas temu Agnieszka grała, prowadziła 4:0 swoje podanie, skończyło się bodajże 5:7.
W tenisie trzeba też brać pod uwagę przecież krecz.
W siatkówce wynik 23:17 to jeszcze nie koniec seta.
Nie lepiej stawiać nożna np w przerwie meczu na under 4.5 przy wyniku 0:0 (oczywiście jezeli nie są to overowe drużyny typu Barcelona, Real, Valencia itd).
Testowałem ten system 2 tygodnie żaden wynik nie był zagrożony.
Po 20 typach podwoiłem saldo początkowe i później od początku.
Obecnie czekam na wypłatę by spróbować w realu parę stówek.
Prawda jest taka, że na każdej dyscyplinie można wtopić i nie ma znaczenia czy to tenis, kosz czy siatkówka. Dam 3 przykłady z dwóch ostatnich dni.
Wczoraj liga koreańska mecz :
SK Knights - Dongbu Promy około 5 minut do końca pierwszej połowy gospodarze prowadzą +15-17pkt a spread na nich +3,5 po kursie 1,01. Rzuciłem wszystko co miałem i pewny plus, to akurat było praktycznie niemożliwe do odrobienia.
Noc, mecz Oklahoma - Boston. Celtowie prowadzą 22:14 na około 5 minut do końca pierwszej kwarty. Kurs na spread na kwartę na nich +3,5 około 1,10. Pewniak? Kwarta kończy się wynikiem 35 : 25 dla .. Oklahomy.
I dzisiaj mecz siatkówki Seoul Dream Six - Hyundai Capital Skywalkers.
2 była faworytem meczu, przegrywali 0:2 a w 3 secie prowadzili 23:16. Po tym jak zdobyli punkt na 24:16 obstawiłem under 48,5 po kursie 1,01 za wszystko co miałe i dwa punkty później przyszła moja wygrana.
Żeby nie było za różowo w drugim secie meczu Radwańskiej przy prowadzeniu 1:0 w setach i 5:0 w drugim postawiłem na serw Agnieszki i chociaż Lisicka grała tragicznie to akurat tego gema udało jej się ugrać. Wynik seta 6:1 .
-500 zł
Wydaje mi się, że wystarczy trochę posiedzieć żeby w ciągu dnia złapać kilka takich zakładów których prawdopodobieństwo porażki jest mniejsze od tego 1,01 i tak naprawdę nie powinno ich w ogóle być. No i trzeba uważać, bo można się naprawdę czasami przejechać.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Do góry Bottom