Bynajmniej nie oceniajac co lepsze to kolega klejna grajac''czysty'' over 0.5 ma duuzo wiekszy wybor meczy ...a to jakis plus.
Niestety nie ???? chyba jest tak samo. Bo np w lidze holenderskiej gdzie jest mnóstwo bramek na mecz to bet365 ograniczył tą ligę do over/under 2,5 i jest więcej takich lig. Nie mówie o głownej lidzie holenderskiej ( na szczęście )
Mecze zagrane: 120 Mecze trafione: 116 Mecze nie trafione: 4 Skuteczność: 96,6 % I po mimo tych 4 pudeł jestem na dużo większym niż Ty. Ponieważ ja trafiałem "zakładki" które generują dużo większy zysk.
Yamakasii stary ja nie mówie że ten system jest zły Hańkowy ale jest gorszy bo można stracić więcej. Bo zobacz bo liczy się też tu dobór meczu . Tobie się udało że na 120 meczy z pudłowałes 4 razy i to bardzo dobry wynik. Też taki bym chciał ???? .
ALE (zawsze jest ale ) . Gdybym ja obstawił te same mecze co ty to możliwe że miałbym większą skuteczność. Bo zobacz bo tobie w tych 4 meczach przegranych mogło się zdażyć że padła bramka po 80 minucie i tu jest ta wada systemu.Można zrobić 9 lvl progresjii ale to kosztowne jest bardzo.
ps: Żeby była jasność jeżeli chodzi o poziom upośledzenia to nie jest mowa w moim temacie o Heńku.
Ten system w skrócie jest lepszy o ten czas poza 80 minutą. Bo już raz mnie uratował bramka w 88 minucie wynik 0:!. Chyba z Interem gdzie pierwszy ich mecz był 3:3 a drugi 0:1.
Wadą mojego systemu jest to że czasem nie da rady postawić zakładu przed kursem 1,1. Ale nic nie tracimy przecież tylko trochę czasu. Odpuszczamy zakład i liczymy że w kolejnym nie strzelą w pierwszych minutach.
Ułatwiło by mi bardzo porównanie systemów gdyby ktoś wyliczył prawdopodobieństwo trafienia zakładki przy 2 minutach zakładek , 3 minutach , 4 , 5 minutach. Oraz średniej z tych 2-5 minut. Możemy sobie wspólnie pomóc. Pisząc na forum chce by skorzystali na tym wszyscy i chciałbym ci co siędzą w temacie chociażby Hańka i wiedzą z czym się je ten chleb potrafili wspólnie opracować co rzeczywiście jest skuteczniejsze w długiej perspektywie.
Wyliczałem długo różne progresje w metodzie heńkowej i na nie których poziomach progresjii system henkowy jest bardziej dochodowy o ile wejdzie zakładka ale w innych levelach już jest mniej zyskowny. Zależy jak się stawki progresji ustawi czy bardziej dochodowo w 1 połowie czy w drugiej. Ale całym meczu nie ma równych zysków. I tu zależy wszystko od szczęścia albo jak kto woli prawdopobieństwa.