Witam w wielkim skrócie opiszę pewne zdarzenie jakiego byłem świadkiem kilka dni temu w naziemnym punkcie sts. Więc wchodzę aby puścić zakład a tam pewien gościu już starszy jest w trakcie obstawiania ale niesamowite jest to jak on to robił wyglądało to mniej więcej taj '' może zagram dzisiaj coś z ligi rosyjskiej'' i z listy zdarzeń podawał numery spotkań do kuponu a a teraz może coś z ligi niemieckiej itp . Wyglądało to tak że gość robił to bez żadnych wcześniejszych analiz, uzbierał sporo typów na jednym kuponie na ogólny kurs ponad 100 i zagrał za 12zł. Widząc to wszystko uśmiechnąłem się i pomyślałem ale frajer.Gdy następnego dnia znowu spotkałem tego gościa w punkcie sts i gdy się okazało że gościu wygrał, trafił wszystkie kilkanaście zdarzeń rozumiecie KILKANAŚCIE zdarzeń na jednym kuponie to normalnie szczena mi opadła. Oczywiście zaraz zagadałem do gościa i pytam jak on to zrobił a gościu tylko się uśmiechną i powiedział że obstawianie nie jest dla amatorów. Więc pytam się jak to jest możliwe że gość prawdopodobnie bez wcześniej przeprowadzonych analiz poprawnie wytypował kilkanaście zdarzeń ma ktoś jakiś pomysł? Musiałem się tym podzielić bo nie daje mi to spokoju.