>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niemiecki Buk (bogata oferta pilkarska) 5 Euro Free

Status
Zamknięty.
koper 29

koper

Użytkownik
napisał mi w mejlu z supportu, że jeśli mieszkam w Polsce to konto też musze mieć w Polsce a ja jak narazie nie mam tylko w Anglii w GBP no i co ty na to?

koper 29

koper

Użytkownik
Wtopione - obrocone tez sie liczy ???? Eee to zaloz sobie w mBanku, w tydzien masz wsyztsko zalatwione ????
słuchaj a jak będe kase wybierał z bankomatu jak nie ma w moim mieście tych bankomatów tylko PKO, jaką biorą prowizję jeśli wybieram z bankomatów innych i jakie to mają być bankomaty???

K 0

kusiu

Użytkownik
Heh przyznam szczerze ze mBank jest bardziej konkurencjynjy niz Inteligo ???? Prowizja z PKO wynosi chyba 3 zl. Ale na stronie mBanku masz liste bankomatow, w ktorych masz za darmo. U mnie w Gliwicach na 1 ulicy sa az 3 darmowe ????

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
czy ktoś już wypłacał z tego buka?chcą skan dowodu?bo date urodzenia pomyliłem w rejestracji i teraz jest fatalnie

daimler 14

daimler

Forum VIP
czy ktoś już wypłacał z tego buka?chcą skan dowodu?bo date urodzenia pomyliłem w rejestracji i teraz jest fatalnie
no ja jeszcze nie wypłacałem,tak słyszalem ze chca skana przy wyplacie,hmm jeśli pomyliłes date urodzenia to napisz do supportu ze jest pomyłka itd...

Pozdrawiam :wink:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Proszę wejść w dział Pozostałe Buki Internetowe i tam prosze pisać o STarbecie zadawać różne pytania etc. ????

POZDRO :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom