rookie91
Użytkownik
Bonów na mail już nie wysylaja .... ale jesli wczesniej sobie wysłałeś to jescze działają, bo przed chwilą doładowałema ta prpmocja jeszcze aktualna ??
Bonów na mail już nie wysylaja .... ale jesli wczesniej sobie wysłałeś to jescze działają, bo przed chwilą doładowałema ta prpmocja jeszcze aktualna ??
na pewno dane mam polskie tu mieszkam ale konto angielskie, na pewno?Koper dajesz kod kraju, z ktorego dales dane
słuchaj a jak będe kase wybierał z bankomatu jak nie ma w moim mieście tych bankomatów tylko PKO, jaką biorą prowizję jeśli wybieram z bankomatów innych i jakie to mają być bankomaty???Wtopione - obrocone tez sie liczy ???? Eee to zaloz sobie w mBanku, w tydzien masz wsyztsko zalatwione ????
hmmm na początku masz napisane! ze promocja trwa do 10 lipca...czy jeszcze jest promocja ?
no ja jeszcze nie wypłacałem,tak słyszalem ze chca skana przy wyplacie,hmm jeśli pomyliłes date urodzenia to napisz do supportu ze jest pomyłka itd...czy ktoś już wypłacał z tego buka?chcą skan dowodu?bo date urodzenia pomyliłem w rejestracji i teraz jest fatalnie