>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niemiecki Buk (bogata oferta pilkarska) 5 Euro Free

Status
Zamknięty.
sioux 0

sioux

Użytkownik
Ehh ja wlasnie przegralem wsio, a szkoda bo nawet fajny ten buk, oczywiscie minus to granie na AKO ale ciekawa i nawet bogata oferta w porownaniu do takiego iberosports, czy worldwagera. Powodzenia zycze innym ktorzy skorzystali z promocji. :wink:

koper 29

koper

Użytkownik
dzięki no teraz ma to sens bo myślałem że może trzeba dwa zdarzenia obstawić ale się dało jedno dzięki!!!!!!!!!

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Czyzby ta promocja sie juz skonczyla ? Nie ma juz tego pola na &quot;e-mail&quot;.
Albo jesteście ślepi, albo nie umiecie sie znaleźć w internecie ???? ..... jak to nie ma pola na e-mail :p .... nawet przed chwila wyslalem sobie kod ???? .

sioux 0

sioux

Użytkownik
Moze nie byc, bo ja jak wszedlem 1 raz wpisalem maila ale nie przyslali potwierdzenia, wiec chcialem podac inny adres mailowy, i nie bylo tego pola na adres. RADA: usunac pliki cookie i bedzie z powrotem. BTW nie mowi sie ślepy tylko niewidomy :wink:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Kurde zarejstrowalem sie i przyslali i maila i link aktywacyjny wtedy chcialem sie zarejstrowac i ciagle mi cos wyskakuje :zy3ou: zalozylem drugie konto i znow to samo nieiwm co jest ale mi sie to niepodoba..:/

koper 29

koper

Użytkownik
betandwin to uszuści jeżeli nie mogłem skorzystać z innego bonu to powinno mi pojawić się komunikat: niestety już korzystasz z innejo promocji, tak jak pojawił mi się komunikat, że ty już skorzystałeś z tej promocji (w momencie jak ładowałem inny bon z tej samej promocji, ten na 27zł) przestaw się na bet-at-home, startowałem z 70funami na koncie po ok. 50 zakładach mam na koncie 163 funa, więc zmień buka!

yoji 0

yoji

Użytkownik
a dokladnie gdzie sie wyplaca mam narazie 14,65 Euro jeszcze jeden zaklad kombi na 2 Euro wiec gdzie mozna to wyplacic i naco?

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ja tego pola nie widzialem bo zestaw filtrow w adblocku go zatrzymal.... a pewnie spora czesc osob korzystajac z FF ma tez adblocka na pokladzie ;)

koper 29

koper

Użytkownik
a dokladnie gdzie sie wyplaca mam narazie 14,65 Euro jeszcze jeden zaklad kombi na 2 Euro wiec gdzie mozna to wyplacic i naco?
Słuchaj podajesz IBAN I BIC (lub SWIFT) oraz landcode

wszystko podobnie jak w BAH, ale po co im landcode skoro na początku IBANu jest kraj np. PL lub GB, bo ja mam problem czy mam podać ENGLAND bo mam konto w Anglii czy POLAND bo mam dane zarejestrowane w Polsce, gracz z Polski, proszę o pomoc.

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
hmm mam pytanko czy ktos juz robil wyplate na konto? chcialem zapytac czy chca by przesylac skan dowodu ? bo cholera przy rejestracji pomylilem date urodzin o 2 dni i nieda sie tego teraz zmienic..dajcie znac pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom