brodaty-zolw
Forum VIP
Wielki mecz się nam dzisiaj szykuję. Według bukmacherów dość wyraźnym faworytem są Niemcy. Według naszych mediów mamy spore szansę, kibice jak zwykle optymistycznie za Polską. Ja osobiście spodziewam się wyrównanego spotkania jednak to chyba Niemcy są faworytami. Oglądałem oba spotkania w pierwszej kolejce tej grupy i co sądzę? Niemcy zagrali bardzo dobrze z Ukrainą, bo pomimo tego, że bramkę na 2-0 strzelili dopiero w doliczonym czasie gry to byli po prostu lepsi. Ukraińcy mogli ten mecz zmienić strzelając gola w pierwszej połowie jednak raz zabrakło szczęścia a w innym momencie Neuer udowodnił dlaczego jest jednym z lepszych bramkarzy na świecie jeżeli nie najlepszym. Co do naszej reprezentacji to nie można im odbierać tego, że zdominowali Irlandię Północną i byli dużo lepsi jednak czy ktoś widział gorzej grającą reprezentację na tym turnieju niż właśnie "Irlandczycy z Północy"? W mojej opinii nawet Albania, która preferuję podobny styl a ma lepszych zawodników pokazała się z lepszej strony. Dziś mecz będzie wyglądał zupełnie inaczej. Będziemy zmuszeni do bronienia się oraz kontr. Do tego nasz super snajper Robert Lewandowski będzie miał dużo więcej miejsca oraz okazji do gry. Jednak czy mamy warunki sportowe żeby wygrać to spotkanie? Osobiście nie wydaję mi się, ale ten turniej pokazał nam, że nikt tutaj nie może być pewny zwycięstwa. Spodziewam się dobrego spotkania, które przyniesie nam parę bramek. Obie drużyny będą chciały coś strzelić i BTTS wydaje się fajną opcją ja jednak idę w przedział bramek. Kurs na 2 lub 3 bramki jest fajny a dla mnie to najlepsza opcja do gry. Niemcy strzelą na pewno. My też powinniśmy a jeżeli my strzelili to Niemcy za wszelką ceną będą chcieli jeszcze coś strzelić. Turniej bardzo underowy i jeszcze w żadnym spotkaniu nie było 4 bramek. Mam nadzieję, że dziś także będzie tak samo.
Przedział bramek: 2 lub 3 bramki - 2.05/sportingbet
Za drobne próbuję jeszcze 3 kombinacje z DW oraz bramkami. Strzelcy to Muller i Lewy, którzy są najlepszymi strzelcami swoich reprezentacji a żaden jeszcze nic nie strzelił.
Lewandowski strzeli i Niemcy wygrają 2-1 - 21.0/bet365
Muller strzeli i Niemcy wygrają 2-0 - 12.0/bet365
Muller strzeli i Niemcy wygrają 2-1 - 13.0/bet365
Przedział bramek: 2 lub 3 bramki - 2.05/sportingbet
Za drobne próbuję jeszcze 3 kombinacje z DW oraz bramkami. Strzelcy to Muller i Lewy, którzy są najlepszymi strzelcami swoich reprezentacji a żaden jeszcze nic nie strzelił.
Lewandowski strzeli i Niemcy wygrają 2-1 - 21.0/bet365
Muller strzeli i Niemcy wygrają 2-0 - 12.0/bet365
Muller strzeli i Niemcy wygrają 2-1 - 13.0/bet365