zilzil
Użytkownik
Sposób na Niemców? Zagrać tak jak Ukraińcy w pierwszej połowie z nimi (pierwsze 15 i ostatnie 15 minut). Najgorszą formacją jest w tym momencie defensywa Niemców. Howedes nie na swojej nominalnej pozycji, o Hectorze się nie wypowiem bo nie pamiętam jego występu a meczów Kolonii też za dużo nie oglądałem. Boatenga nie uważam za jakiegoś wybitnego obrońcy ale swoje zrobi. Nie wiadomo kto w parze z nim, podobno Hummels jest już zdrowy ale Loew (współczuję Nawałce podania mu ręki) podobno zachwycony MUSTAFĄ (jakiś analityk z Polshitu tak go nazwał- za co my płacimy...). Z przodu jak zwykle, mogą być bez formy a i tak na naszą defensywę starczy i to z nadwyżką. Właściwie nie wiem co może nas uratować przed porażką, będą wchodzić w nas jak w masło. Z Ukrainą zagrali na stojąco a i tak drugą połowę całkowicie zdominowali. Musiałby się faktycznie stać cud, Pazdan zagrać po profesorsku, kto tam będzie na lewej obronie również. Strzelić myślę, że coś strzelimy po jakiejś kontrze. Ale stracić niestety również stracimy zapewne i to może nie raz. Tak czy inaczej, życzmy naszym powodzenia i niech nawiążą do 2014 i zwycięstwa nad Niemcami.