Zapewniam wszystkich użytkowników że postawiłem za swoje a nie za jego pieniądzeJeśli faktycznie zagrałeś taki kupon, to
Takie rzeczy powinny wędrować do działu jak nie grać za nic w świecie !
O ile z Niemcami bym się z grubsza zgodził to tutaj nie za bardzo.a teraz Francja:
Hugo Lloris - na pewno gorszy od Neuera, ale to solidny bramkarz
Sagna - przeciętny
Rami - solidny filar defensywy
Kościelny - od czasu do czasu są błędy w jego grze
Evra - jak wyżej
Pogba - solidny piłkarz formacji ofensywnej
Kante/Sissoko - przeciętni
Griezmann - bardzo dobry zawodnik formacji ofensywnej, może dzisiaj coś strzelić
Payet - rewelacyjne rzuty wolne, robi coś z niczego
Giroud - bardzo dobry zawodnik ofensywny
Oczywiście gruba przesada. Zdajesz sobie z tego sprawę? Nie chce mi się tego liczyć, ale łatwo to pokazać na prawdopodobieństwie 67% do 33%. Kursy odpowiadające temu prawdopodobieństwu to 1.5 do 3. Nie zdziwiłyby Cię kursy w tych okolicach na Francję i Niemcy?Generalnie to nie jest tak, że Francja jest jakimś niesamowitym pewniakiem, ale oceniam to gdzieś na poziomie 65% dla Francji i 35% dla Niemiec, a kursy wystawione są 50/50 więc i z tego powodu warto grać na Francję.
Tak też nad tym myślałem i ostatecznie też to zagrałem. Portugalia może z Niemcami by jeszcze coś ugrała, ale nie z Francją, oczywiście jak Francja przejdzie bo żeby nam typ wszedł Francja musi najpierw dzisiaj awansować, ale na to liczę i tak gram dzisiaj.Francja wygra EURO @2.90
Ok może i przesadziłem, racja, ale to już kwestia dyskusyjna czy 65 do 35 czy 25 do 85 czy 20 do 80. W takich jednak proporcjach ja to widzę, a nie 50/50Oczywiście gruba przesada. Zdajesz sobie z tego sprawę? Nie chce mi się tego liczyć, ale łatwo to pokazać na prawdopodobieństwie 67% do 33%. Kursy odpowiadające temu prawdopodobieństwu to 1.5 do 3. Nie zdziwiłyby Cię kursy w tych okolicach na Francję i Niemcy?
Kursy na Niemcy zresztą wzrastają dzisiaj, bo były przeszacowane. Ludzie grają na Szwabów. Niemniej w Maratonie utrzymuje się value na Francję AH(0) 1.96 , ale zapewniam, że nie kilkudziesięcioprocentowe
Czy Niemcy mają aż tak wiele argumentów to nie jestem pewien. Oczywiście, że mają motor napędowy w postaci Kroosa, ale jednak w meczu z Włochami aż tak bardzo nie odpalił.Witam w dyskusji.
Ja stawiam na Niemców. Mają uważam więcej argumentów. Toni, Oezil, zgrana obrona i Manuel. To wystarczy. Francuzi mają tylko argumenty w ataku. Griezman jest cudownie nieuchwytny, Girou gra powyzej swoich możliwości uwazam. Kiepska obrona, a wiekowi boczni obrońcy to już tragedia.
Francuzi grali z niemcami jakojś towarzysko ostatnio. Graczem meczu był w/g mnie Martial. Piękna asysta, ostatni raz widziałem zawodnika z takim zwodem z biodra to chyba Antonio Cassano.
Zagra Martial od początku to Francja ma szansę.
Czystą rywalizację masz jedynie jak grasz ze znajomymi, bo celem jest sprawdzenie się, zagospodarowanie czasu, nabranie formy i umiejętności i zabawa, a tam gdzie pieniądze, sponsorzy, prawa do transmisji czystości za dużo nie ma jeśli w ogóle jest. To zwykła kreacja dla plebejuszy, ale po co ja się powtarzam skoro to jest kolejna z rzędu sytuacja, a spora część z Was nie wyciąga wniosków tylko zapada w letarg, by się obudzić przy kolejnej takiej akcji.Jeżeli ktoś wierzy po tym dzisiejszym meczu w czystość sportu to ja...serdecznie mu gratuluję: ) Jeżeli są na tym forum ludzie, którzy choć raz w życiu kopnęli piłkę to wiedzą że pierwszoplanową rolę dziś odegrał dwunasty zawodnik Francji czyli sędzia tego spotkania. Umiejętnie gwizdał w jedną stronę i w kluczowych momentach rozbijał ataki Niemców. Nawet w piątkach w amatorach wstydziłbym się gwizdnąć takiego karnego..Ktoś z Was widział tam ruch w kierunku piłki? Ta sytuacja ustawiła absolutnie całe spotkanie...
https://gfycat.com/HandsomeFrailIaerismetalmarkJeżeli ktoś wierzy po tym dzisiejszym meczu w czystość sportu to ja...serdecznie mu gratuluję: ) Jeżeli są na tym forum ludzie, którzy choć raz w życiu kopnęli piłkę to wiedzą że pierwszoplanową rolę dziś odegrał dwunasty zawodnik Francji czyli sędzia tego spotkania. Umiejętnie gwizdał w jedną stronę i w kluczowych momentach rozbijał ataki Niemców. Nawet w piątkach w amatorach wstydziłbym się gwizdnąć takiego karnego..Ktoś z Was widział tam ruch w kierunku piłki? Ta sytuacja ustawiła absolutnie całe spotkanie...
Tak - w pełni się z Tobą zgadzam. Ten karny ustawił mecz bo Niemcy wyszli na II poł. zdekoncentrowani, wkurzeni. Ciężko jest grać jak się wie, że sędzia gwiżdże przeciwko tobie. W I poł Francja miała może i ze 2 sytuacje. Tym nie mniej przesądzać do końca nie można jak by się potoczyła ta II połowa bo nawet kontuzja Boatenga mogła by też dać Francji prowadzenie. No i my jako typerzy też zwracaliśmy uwagę na ściany.Jeżeli ktoś wierzy po tym dzisiejszym meczu w czystość sportu to ja...serdecznie mu gratuluję: ) Jeżeli są na tym forum ludzie, którzy choć raz w życiu kopnęli piłkę to wiedzą że pierwszoplanową rolę dziś odegrał dwunasty zawodnik Francji czyli sędzia tego spotkania. Umiejętnie gwizdał w jedną stronę i w kluczowych momentach rozbijał ataki Niemców. Nawet w piątkach w amatorach wstydziłbym się gwizdnąć takiego karnego..Ktoś z Was widział tam ruch w kierunku piłki? Ta sytuacja ustawiła absolutnie całe spotkanie...
Ja wymieniłem nawet Ciebie z nicka pisząc o tym argumencie, że ma znaczenie więc nie wszyscyAle ja o tym pisałem w mojej analizie to mnie wyśmialiście. Piłka nożna na tym szczeblu to polityka, a jeśli motłoch tego nie potrafi zrozumieć to wasza strataJa zarobiłem, dziękuje dobranoc
Nie to nie jest tak, że sędzia zupełnie się pomylił, ale powiedzmy szczerze to tak jak w wymiarze sprawiedliwości. Co sędzia to inaczej oceni. Czy na spowiedzi, co ksiądz to inaczej oceni. Pewno 8 na 10 by nie gwizdnęło, ale to właśnie są te "ściany", że jak gra gospodarz to się gwiżdże. Po za tym ten sędzia podobna gwizdał Niemcy - Włochy i UEFA go TU dała ? I nie jestem żadnym nawet małym ekspertem, ale dla mnie tu była walka o pozycję. Basti nawet nie widział tej piłki więc jak można mówić, że umyślnie zagrał ręką ? Dla mnie to był pretekst do karnego.https://gfycat.com/HandsomeFrailIaerismetalmark
Masz dotknięcie ręką? Masz.
Piłka zatrzymana ręką po główce Evry.
Sorry, ale gdzie tu masz karny z kapelusza? Nieprzypadkowo obrońcy przy blokowaniu dośrodkowania chowają ręce do tyłu. A tutaj Bastian wyskakuje do piłki jak siatkarz ...