>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niekonwencjonalne ale skuteczne granie

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
No Watford za bardzo nie ma kart jokerow zeby odwrocic losy meczu. Jak beda dalej taka kaszane grali dostana 0-3 i do domu. A i tak tylko 0-3 bo Crystal niemilosiernie partaczy
Przepraszam ale ja nie jestem od uczenia obstawiania czy o historii druzyn tylko od dobrych typow
http://www.futbol24.com/Live/

V 1,1K

viren

Użytkownik
BREAKING NEWS!!!

Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premiership
Godzina: 16:00
Spotkanie: Leicester - Everton
Typ: Wygrana Evertonu
Kurs: 3.10
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Leicester - Everton 0-3 1-3
Tutaj Everton zdecydowanie silniejszy i po wpadce u siebie z Liverpoolem w ostatnich sekundach beda podraznieni. Leicester grajac z kontry wygrywa mecze jak np z City, problem polega na tym ze E verton nie pozwoli im grac tego, w czym sa najlepsi.
Jak mnie wkurza ten Jamie Vardy! Gosc co chwila sie przewraca ,chce nabrac sedziow na faule, zaliczyl sluszna czerwien i dzis bez niego watpie ze Leicester cokolwiek dzis zdziala z druzyna o klase lepsza.
UWAGA Everton trafiam kazdy mecz juz od kilku kolejek, wygrana z Arsenalem, przegrana z Liverpoolem, przegrana z Watford (ustawka) oraz nie przegrana z Manchestere United.
Dzis zdecydowana wygrana Evertonu, duzo zdrowia
PS gra dzis Wasilewski. Everton i bez tej karykaruty pilkarza na boisku i tak jest silniejszy i powinien wygrac ale jak gra &#39;Wasyl&#39; t ozawsze jest w plecy. Nie zagra Huth
Pelno rotacji w Leicesterze, jesli Everton na powaznie podejdzie do meczu to nie bedzie czeg ozbierac z &#39;lisow&#39;!
Lepszego typu na Premiership po uslyszeniu informacji, ze zagra Wasilewski (czyli ze Leicester przegra) nie widze!

Otrzymane punkty reputacji: +10
V 1,1K

viren

Użytkownik
edit by admin - wprowadzenie &quot;lekko niesmaczne&quot;
Tymczasem obok rewelacyjnego typu na Everton dodaje kolejne

9. Manchester Utd wygra do zera - NIE 1,91 bwin
10. Arsenal -1,5 2,07 BetVictor
11. Man Utd - Sunderland wynik do przerwy Man Utd 1,63 betfaie
12. Ten sam zaklad dwojka 11,5 betfair
13. Swansea - West Ham ponizej 2,5 2,19 SBOBET
14. Aston Villa - Burton Burton + 1 1,67 SBOBET
15. Barnsley - Blackburn 2 3,5 bet365
16. Plymouth - Wycombe 1 2,45 BetVictor
Fylde - Chorley
17. Powyzej 2,5
18. Powyzej 3,5
19. Powyzej 4,5
20. Powyzej 5,5
21. Powyzej 6,5
Lisy - Everton
22. Dwojka -1,5 gola
23. Powyzej 2,5
24. Powyzej 3,5
25. HT/FT Everton/Everton

V 1,1K

viren

Użytkownik
Nie mnie pytaj ????
Jak znajda to bedzie to samobojstwo. Pojdzie na tory i z glodu umrze
26. Arsenal - West Brom powyzej 3,5 mozna na zywo 2,75 bet365
No i czekamy na rozwoj wydarzen w Manchesterze doszlo do mnie info ze mecz bedzie brudny. Albo Sunderland strzeli, albo United nie wygra. No zobaczymy

V 1,1K

viren

Użytkownik
O znowu kupili gola Teodorczykowi. Tym razem jedyny gol w eczu zeby sie wyroznil.

Co jak co ale uwierzcie mi ze w West Brm juz jest spalony - zalatwiilem go! Niech sobie robi w ciula jakichs innych cymbalow tu sie znamy na takich oszolomach

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Drodzy sfrustrowani użytkownicy forum,
Admini nie ingerują w prowadzenie tematów w dziale kupony. Każdy prowadzi sobie tutaj wątek jak chce, na zasadzie blogu, pamiętnika itd. Autor wpisuje jakie ma przemyślenia, typy, czy bety na live...
Jeśli autor wątku nie życzy sobie postów w swoim temacie zostają one usunięte.
Musicie sami wyciągać wnioski z podawanych typów na forum jak i argumentacji. Chyba nikt poważny nie sądzi, że podawane &quot;ustawki&quot; są faktycznie ustawionymi meczami, a typy za stawkę 1mln zł są grane za takie pieniądze.

Otrzymane punkty reputacji: +5
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ja tam wierzę.

Chyba nikt poważny nie sądzi że sport jest czysty.
Może viren czasami przegina ale nikt nie ma tyle racji co on wiem że każdego to boli ja też 15 lat temu oglądałem w canal+ Anglię z otwartą gębą.Teraz też tak to oglądam ale jak na tacy widać co dzisiaj rządzi w piłce-pieniądz a gdzie pieniądz tam korupcja itd.itp.
Tenisiści których straszą mafiozi.
Piłkarze którzy nagle wykładają sie jak dłudzy.
Sędziowie w NBA którzy gwiżdzą na korzyść jednej drużyny cały mecz.
Ten kto wierzy że to jest uczciwe jest jakiś niedorozwinięty chyba

V 1,1K

viren

Użytkownik
Drodzy sfrustrowani użytkownicy forum,
Admini nie ingerują w prowadzenie tematów w dziale kupony. Każdy prowadzi sobie tutaj wątek jak chce, na zasadzie blogu, pamiętnika itd. Autor wpisuje jakie ma przemyślenia, typy, czy bety na live...
Jeśli autor wątku nie życzy sobie postów w swoim temacie zostają one usunięte.
Musicie sami wyciągać wnioski z podawanych typów na forum jak i argumentacji.

Co za zaszczyt, pozdrawiam

Niestety komu &#39;ustawki&#39; burza harmonijna wizje swiata niech lepiej tu nie zaglada bo nic nie wskora. To moj temat, moje zasady, niektorzy chcieliby zamknac temat bo mocza sie po nocach, mysleli ze z tymi meczami to wszystko na powaznie :]

Ustawki fajne sa, pozwalaja osiagac nieprzecietne zyski na bukmacherce.

Co z tego, ze chce grac Manchester United wygra do zera jak przed meczem dostaje informacje, ze United nie wygraja do zera? I co, wygrywaja? Chcialbym, zeby sport byl czysty, niestety sa ludzie podejrzani krecacy sie wokol sportu i realizujacy swoje sliskie interesy i wiem, ze caly wysilek i trud wlozony w analize mozna sobie wlozyc, bo ja im wierze. Juz nie raz dali dowody

Proponuje korzystac, bo zyski sa niesamowite, wszystko jest przed czasem albo minuty po i mozna spokojnie zagrac na zywo. Madrzy ludzie korzystaja, ujadaczkom zbankrutowanym zostaje zatopienie zebow w nogawce. Byle gowniarz moze zalozyc sobie konto i hejtowac ale ja nie mam z tym wiekszych problemow, ot jedyne co osiagneliscie to nie dostaliscie wieczornego kuponu

z ustawka Anderlechtu i kupionym golem dla Teodorczyka. Ale uwazni czytelnicy forum wiedza, co jest teraz grane w Anderlechcie i zagrali sami gola &#39;Trosia&#39; i dwojke tam, prawda?

V 1,1K

viren

Użytkownik
Uszanujcie czas administratorow, moderatorow forum, nie skasztaniajcie sie w temacie z frusracji ze nie macie kasy, a takie typy wam przechodza kolo nosa.

Mozecie myslec sobie wszystko, nawet mowic tylko zasadniczo zamiast tutaj sie skasztanic to skichajcie sie w przescieradlo, zawincie i do kosza, albo pralki

Tu nie ma miejsca dla sfrustrowanych dzieciaczkow, zostana potraktowane jak ta trzynastolatka przez Romana Polanskiego.

To jest miejsce dla osob, ktore cos soba wnosza i chca robic kase na bukmacherce

A administratorzy i bez waszych pierdow maja wystarczajaco duzo do roboty i zycie, czyli kolejne rzady w Polsce, sie z nimi nie pieszcza. Naprawde myslicie, ze oni tylko marza zeby po was sprzatac?

Madrzy i bogatsi, ktorych jest wiekszosc, czytaja temat i robia kase, ci co sie fajcza w temacie nie maja nic, zalozyli konto za darmo i za darmo maja dostep do swietnych typow, ale ze sa bankrutami zostanie im tylko wycie bo ich piecze, ze ktos wygrywa . Nikt tu takich zawistnikow nie potrzebuje i nie bedzie tolerowal, jak mowilem, skichajcie sie w przescieradlo, zacisnijcie zeby, musicie to wytrzymac. Idzcie do roboty i bedziecie mieli budzet, mozecie grac moje typy

Jutro kolejna ustawka ;) Mafia rulez

Ma nadzieje ze wczoraj byly ostatnie wpisy sfrustrowanych zawistnikow, wolalbym sie skupic na typach, pewnie jakies 2-3 ustawki ominalem dzis z US Sports, ale luz, jutro tez bedzie bardzo fajny dzien ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
No i jest impreza. Wczoraj wygralem tyle kasy, ze takze w styczniu nie bede musial pracowac, tylko moge was rowniez uszczesliwiac swoimi genialnymi typami. Cieszycie sie? Ja tez
https://www.youtube.com/watch?v=foE1mO2yM04
https://www.youtube.com/watch?v=SXiSVQZLje8
W styczniu zamierzam zalatwic dla Stourbridge mecz z Wycombe - i tak wam nie powiem jesli kasa pojdzie pod stolem za opchniecie podobnie jak to bylo z Northampton bo w tym klubie siedze, wiec chyba jasne
No i pogadam z West Bromem. Nie mialem z nimi za dobrych kontaktow wczesniej, ale jak widze ze tego osla chca sprowadzac to musze interweniowac.
Ale spokojnie, nikt kto choc troche sie zna na pilce Teodorczyka nie sciagnie to tylko szum

Mamy powazne plany odnosnie Pucharu Anglii, nie zamierzamy bynajmnej skonczyc na trzeciej rundzie, kazdy kto sledzi temat wie ze na Stourbridge zwracam wasza uwage juz od dobrych paru miesiecy, jezdzimy i ogrywamy ogorkow. I jestesmy juz w 1/32 co jak na siodmoligowy klub jest mega osiagnieciem. Ale na tym nie koniec, pora opitolic kolejnego rywala - Wycombe Wanderers to nie jakas superpotega, choc wygrali chyba 10 ostatnich meczow - wczoraj zostali zatrzymani fuksem wytargali remis. Napewno sa do przejscia ;)

V 1,1K

viren

Użytkownik
Zobaczcie co Wasilewski wczoraj zagral:

http://cdn.phoenix.intergi.com/21772/videos/5274199/video-sd.mp4

Od 31 minuty kazdy moze zobaczyc sobie jego wyczyny we wczorajszym meczu.

Oczywiscie nie jest takim zalosnym cieniasem jak na tym skrocie, ale byl rozkaz od gory zeby Leicester przegral ten mecz i wystawili sabotazytow, ktorzy w koncu pomogli, bo Everton zagral slabiutka pierwsza polowe.

Telefon od wlasciciela -&gt; trener -&gt; zalosny sklad -&gt; przegrywamy mecz -&gt; wlasciciele zarobieni po pachy

V 1,1K

viren

Użytkownik
Masz cos ciekawego z rana?
Siedzimy nad typami

Choc i bez gazet wiem dzisiaj co bedzie.
Bardzo pewne typy i olbrzymia roznica klas miedzy zespolami
Jest bardzo nieciekawa sytuacja w dwoch zespolach, kluby sa zepsute do szpiku kosci i zostana dzis zgilotynowane. Tym bardziej, ze jada do takich klubow co lubia sobie zapolowac na muszke ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
Tak dla odskocznika
zobaczcie kim byl wlasciciel ciezarowki uzytej do zamachu w Berlinie
http://finanzcrash.com/forum/read.php?1,155648,155648#msg-155648
ariel rzeczywiscie niezły gosc
trzeba było by sprawdzic moze firma bankrut on mia długi itp
wiec musiał jakos wybrnac
dziwne ze jak widizałwczesniej na gps
nie zawiadomił policji itp
zeby to sprawdzili
wysyłasz swoja ciezarowke z towarem
warta milion
jak bym wysłał pracownika w mojej ciezarowce
wartej milion
z towarem to bym zawiadomił
patrzyłem na jego firme
to mała firma
ta ciezarowka to był nowy nabylet
a tak to woził piasek na budowy
i drobne przesyłki

Cos slabo te wasze media wesza jak ja mam lepsze informacje

M 1

mrrafik

Użytkownik
@Kazik, jeśli nie chcesz to nie musisz czytać tego tematu. Pan Viren udostępnia swoje typy w swoim temacie i nigdzie indziej nie &quot;zaśmieca&quot; forum.
Jeśli się nie podoba to nie musisz wchodzić do tego tematu.
A to czy coś jest ustawką, czy nie, to niech każdy samemu sobie odpowie.

V 1,1K

viren

Użytkownik
No tez tego nie rozumiem ne podoba sie nie wchodze, nie czytam, jest wele tematow co na kilometr jest lipa albo wyciaganie kasy od naiwnych ale co mnie to obchodzi szkoda czasu lepiej znalezc fajny typ i zagrac

To znaczy rozumiem przekupki nie maja kasy do nastepnej raty 500+ i jedyne co im zostaje to obszczekiwanie nogawek. Chcialoby sie cos zagrac, albo wszystko poszlo na jabola albo Crystal Palace i zapomoge diabli wzieli.

Stad pomysl &#39;a sfajcze sie u kogos przynajmniej bedzie smierdzialo&#39;

Moze pan administrator wyczyscilby forum z nic nie wnoszacych gowniarzy, wszystkim to przyniesie korzysci

M 0

mlody84

Użytkownik
Świeta racja ,ktos ma z tym problem nie musi tu wchodzic i obszczekiwać.. widocznie niektorzy to uwielbiaja napier.... na innego.. żal

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Co jak co ale trochę pokory by Ci viren przydało... rozumiem,że masz własny punkt widzenia, którego nie neguje ale na upartego jakby faktycznie było tak z ustawkami to nie ładowałbyś 10 typów a jeden faktyczny fix za mega kwotę i tyle. Co nie zmienia faktu,że postawa kazika jest równie słaba

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom