>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niekonwencjonalne ale skuteczne granie

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
Moje kuponiki na dzis:
43. Derby wygrana + Burnley + 1 + Newcastle + PSG over 2,5 ako 11,24 bet365
44. Nottingham DNB + Man City + Tottenham + + PSG + West Brom + Southampton ako 26,08 bet365
45. TYP DNIA:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Puchar Lig
Godzina: 21:05
Spotkanie: Paris SG - Lille
Typ: Powyzej 4,5 gola
Kurs: 5,1
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Spotkanie francuskiego Pucharu Ligi.
Jest dzis cala masa wspanialych meczow do gry. Zwyciestwo Crystal Palace, Derby, Newcastle, przynajmniej nie przegrana Middlesbrough, warty zaryzykowania kurs na nie przegrana Sunderlandu, ale ze wszystkiego wybieram spotkanie, w ktorym druzyna wisi mi kase.
Jak wszyscy pamietacie niedzielny mecz na szczycie ligi francuskiej gralem powyzej 4,5 gol, over byl sprawa pewna, kwestia byla jak wysoki to bedzie over no i padlo dokladnie cztery gole
Ja czesto tak mam, ze jak czegos nie trafiam, to nastepny mecz danej druzyny jak w maslo wiec dzis poprawiam zaklad na over paryzan.
Po pierwsze graja oni duzo slabych meczow, popelniaja pelno bledow w obronie, dopuszczaja przeciwnika niebezpiecznie blisko, czesto ryzykuja niezgrane, ofensywne zestawienie co konczy sie utrata bramek. Czesto widzimy tez dwa oblicza: z Krychowiakiem, czli wynik jest do kitu i bez K:rychowiaka, gdzie musza gonic/odjezdzaja rywalowi.
Nawet jesli niedzielny wystem skonczyl sie zawodem, to PSG, a szczegolnie Cavani miala i tak tony sytuacji i mascili okrutnie
Dzis zobaczymy ofensywne PSG, starajace sie wynagrodzic fanom niedzielna wpadke, z rywalem slabszym niz grajace rewelacyjnie w tym sezonie Nice. No i wcale nie bezbledne w tylach PSG, starajace sie wynagrodzic fanom liczne zawody w tym sezonie

PSG - Nice 4-1 3-2

V 1,1K

viren

Użytkownik
I znowu pol gola ta Francja ;)
NHL
46. Colorado - Philadelphia 1 ⛔
47. Pittsburgh - Boston X2 1,95 Pinnacle ✅ USTAWKA, po tym ustawionym 7-0 z Arizona - co gralismy - nie wolno im bylo dzis wygrac w regulaminowym czasie
48. Pittsburgh - Boston 2 TYP WLASNY ⛔

I pora sie wyspac, jutro od rana ustawki leca.
NBA
San Antonio - 7,5 ⛔
Miami -1,5 2,02 12bet ✅
Wczorajsza symulacja kolegi:

Jedna symulacje juz wyplul na dzis. Specjalnie na moja prosbe podejrzany mecz. Wiecej pozniej ????

V 1,1K

viren

Użytkownik
Mala ustawka na dzien dobry

1. Panserraikos - Panionios 2 1,97 betsahe
2. Panionios - 0,75 1,84 BetVictor
3. Powyzej 5,5 8,5 BetVictor

V 1,1K

viren

Użytkownik
Ustawka z Grecji wchodzi. A bedzie kolejna

Partizan - Spartak Zlatibor Voda

5. Remis 5,5 William Hill
6. Dwojka 9 bet365
7. X2 3,65 Betsson
8. Powyzej 3,5 3 Ladbrokes
9. Dokldny wynik 2-2 21 Unibet

To nie jest ustawka. Ale mozliwy walek. Ustawki na minute przed meczem

V 1,1K

viren

Użytkownik
Heracles - Sparta Rotterdam
20. Sparta + 0,5 1,83 SBOBET
21. Sparta Rotterdam win 3,5 bet365 TYP WLASNY
Covetntry - Sheffield Utd
22. 1X
23. 1 TYP WLASNY
24. powyzej 3,5
25. powyzej 4,5
26. Dokladny wynik 2-2

V 1,1K

viren

Użytkownik
Noc:
29. Boston - Anaheim 2 NHL
30. NY Islanders - Chicago 1
31. Detroit - LA Kings 2
32. Detroit - La Kings zwyciezca meczu Kings
33. Detroit - LA Kings powyzej 5,5
34. NBA NO Hornets - Indiana 1
35. NBA GS Warriors - NY Knicks 2

V 1,1K

viren

Użytkownik
No w nocy cos napewno kasy wpadlo. Ostatnio dobrze zra amerykanskie ustawki
Dzien dobry
CSKA Sofia - Dunav Ruse
1. CSKA -1,5 2,07 SBOBET ✅
2. LIVE bet365 powyzej 2,5 1,83 (4 min) ✅

Nie sluchajcie debili co mowia ze goscie dzis maja jakies szanse

Można gdzieś dostać ten symulator bukmacherski bądź zlecić takie symulacje? xdd pdk
To ma moj wspolpracownik i na moje zyczenie symuluje mi wybrane mecze. Na 8 typow 2 razy mu sie sprawdzil dokladny wynik, kilka razy zabraklo gola, albo n byl remis do 90tej minuty i w doliczonym ktoras druzyna strzela, a u niego prognoza byla 2-2.
Zapytam go, ja sie na tym nie zna, dostaje screeny. Mowia ze to z Football Managera, nie wiem nie gralem, ale on mowi ze jakos zmodyfikowal, udoskonalil ten symulator. Dzis wkleje kilka wynikow, zobaczymy, pare meczow bedzie ciekawych

V 1,1K

viren

Użytkownik
3. Manisaspor - Balikesirspor 2 2,16 SBOBET
4. Zakikou- Karmiotissa Karmiotissa ponizej 1,5 gola 1,83
5. Ponizej 2,5 1,8 bwin
6. Karmiotissa wygrana 1,8333 bet365

V 1,1K

viren

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej, mecz miedzynarodowy, towarzyski
Godzina: 16:15
Spotkanie: Slowacja - Bialorus
Typ: Wygrana Bialorusi
Kurs: 3,30
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Miedzynarodowy mecz towarzyski w hokeja, spotkanie kompletnie bez stawki, wiec po co sie zabijac? Slowacy od zawsze slyna z ogromnego potencjalu, ale zawodz, gdy przychodzi do wielkich imprez. Trudno wykrzesac im z siebie motywacje, w efekcie czego na dzien dobry obrywaja z nizej notowanym rywalem, pojawiaja sie konflikty w druzynie i jest kolejne rozczarowanie.
Slowacja to zlepek wybitnych indywidualnosci, zaprawionych w bojach zawodnikow z najbardziej znanych lig swiata - NHL i KHL, ale nie stanowia druzyny.
Jada na fali, bo wygrali niespodziewanie German Cup w listopadzie, gdzie zaslyneli z zelaznej obrony i umiejetnosci efektywnego wykorzystania gry w przewadze. Oczywiscie w stosunku do tamtego zwycieskiego skladu pojawily sie rotacje, zmienili bramkarza, co moze zaowocowac &#39;skacowana&#39; obrona na poczatku. Dosc dlugi okres, jaki minal od ostatniego meczu druzyny (sierpien) takze nie jest czynnikiem ulatwiajacym faworytowi zadanie.
Nialorusini to tez nie takie ogorki, druzyna bazuje na zawodnikach Dynama Minsk z KHL, a wiec kasa i motywacja, a do tego zobowiazanie do chociaz godnego zaprezentowania sie jest. W KHL zajmuja szoste miejsce w swojej konferencji, wiec z pewnoscia mozna powiedziec, ze cos o hokeju wiedza.
Stawiam, ze Bialorus zaskoczy Slowacje!

V 1,1K

viren

Użytkownik
Bialorusinow chyba mozna ksiegowac ;) Masakryczny insider co? a balem sie -1,5 gola
Teraz ruscy niech dobija z 7-0
Nieciecza - Pogon
12. Jedynka
13. Jedynka -1,5
14. Powyzej 2,5
15. Powyzej 4,5
Aris - Apollon
16. 1X
17. Ponizej 2,5 pozniej poprawie kursy. Bardzo ciekawy mecz za pol godziny jest

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom