'I tak wole Jade Fire od Sydney CapriCzyli nawet za jednego funciaka tego nie pograles:grin::grin::grin:
Spoko, żyj dalej w swoim świecie z nadzieja, ze kiedyś zdobędziesz tzw "fejm":]
Czlonek z marmuru
'I tak wole Jade Fire od Sydney CapriCzyli nawet za jednego funciaka tego nie pograles:grin::grin::grin:
Spoko, żyj dalej w swoim świecie z nadzieja, ze kiedyś zdobędziesz tzw "fejm":]
dziękiTak bylo - prawda?
Del Potro - Wawrinka 2,35 unibet
Po prostu zakladam ze jak juz wraca Del Potro do wielkiego tenisa to cos pokaze. Wawrinka od dluzszego czasu pokazuje niewiele z odskokami. Nie ma co zwracac uwage na h2h pomiajajac jakies ewidentne kompleksy jak Federer/Nadal w 2008 roku Del Potro mial chyba 19 lat i ogrywali go starzy cwaniacy jak Zvereva ostatnimi czasy ( jaki bilans ma verev z Nadalem? Del Potro wraca i tanio skory nie sprzeda, wynuik bedzie porownywalny do tego sprzed dwoch lat
Donek ciezko byloby zeby powyzszy tekst mial sensowne znaczenie jesli zedytowalbym/zamienil nazwy prawda?
Kolejny typ miazga dziekuje za mile uwagi
A balotelli trzymał rece w górzy bo wiedział że w nie trafi piłka idealnie. Przecież on te ręce podniósł tylko dlatego żeby nie było że kogoś sfaulował/odepchnał - chciał żeby były na widoku - ale niefart piłka tamtędy leciała.Co sie stalo w meczu Niemcy - Wlochy?
1. Mafia azjatycka w porozumieniu z wiekszoscia skladu wloskiego i najprawdopodobniej czescia niemieckiego postanowila zarobic grubo na tym meczu inwestujac w nie przegrana Wlochow po regulaminowym.
2. Niemcy za podlozenie sie w regulaminowym mieli miec zagwarantowny awans, Wlosi nie mieli nic przeciwko
3. Niemcy prowadzili wiec trzeba bylo cofnac wynik stad reka z dupy w polu karnym Boatenga
4. Dalsza czesc meczu t wypelnianie instrukcji zgodnie z ktorymi Niemcy mieli awansowac, mafia + wloscy zawodnicy + przynajmniej czesc niemieckich byla zarobiona
5. Trener Wlochow jest zamieszany w liczne afery korupcyjne, smrod za nim sie ciagnie od lat ale jak kraj stoi na korupcji to nic dziwnego ze afery sa zamiatane pod dywan, nawet Hitler by sie wywinal przy wloskim pseudowymiarze sprawiedliwosci. Nie ma uczciwego Wlocha
6. Wprowadzeni zostali zawodnicy ktorzy mieli rozkaz zmarnowac karne, jak zobaczycie kto nie strzelil wszystko beedzie jasne. Podpowiadam ci co weszli z lawki. Tam otrzymali ostatnie i dokladne instrukcje.
Doslownie 'Niemcy nam sie podlozyli, zarobilismy my i mafia, teraz musimy oddac im awans zeby wszystko bylo cacy i nikt sie nie burzyl, nie wolno wam strzelic karnego'
7. No i caly swiat gral awans Wlochow bo zawsze ich ogrywali
Korupcja nigdy sie nie skonczy a my zarabiac nie przestaniemy, kto sledzil na zywo mial rozjasniony obraz, mam nadzieje skorzystaliscie![]()
Jesteś perfidnym multikontowcem :razz:To tylko na pierwszy rzut oka wyglada ze jestem pajacem.
Tak naprawde jestem bardzo dobrym typerem z wiedza i doswiadczeniem podpartym wynikami.
Pisałem już o tym wcześniej, ze jest to Bykuwodzu, koleś nie do podrobieniaJesteś perfidnym multikontowcem :razz:
wcześniej miałeś van Gervena w avatarze, nie pamiętam nicku
sposób chaotycznego pisania - nie do podrobienia