Santos Laguna-Chivas Guadalajara
Hit :wink:
Santos jak zawsze u siebie mocny , u siebie rzadko przegrywa na ostatni 20 spotkań zdarzyło im się to dwa razy ,grają bardzo szybką piłkę ,a ich kontry są zabójcze.Na szpicy zagra Oribe Peralta w wiosennej Clasurze 2012 zdobył dwie nagrody najlepszego piłkarza i napastnika w lidze meksykańskiej .Wspomagany jest przez Carlosa Quintero ofensywny pomocnik,cofnięty napastnik ,bardzo szybki spory popłoch robi ,lubi grać na boku.Po drugiej stronie Gomez silny waleczny gracz rodem z
USA ostatnio dosyć często powoływany do reprezentacji.I wszystko uzupełniać w ofensywie ma Renteria o którym wspominałem kolumbijski talent rocznik 93 .Defensywa dosyć doświadczona Baloy i Galindo ale zdarzają im się odstrzały.Nie mniej u siebie graja ofensywną piłkę i sporo strzelają.
Goście to legendarny klub meksykański bardzo zasłużony przechodzi przemianę pokoleń i ostatnio nie liczył się w walce o mistrzostwo nie mnie groźni .W ofensywie na szpicy Erick Torres perełka meksykańska jego największym na razie osiągnięciem jest 3 miejsce w MŚ U20 w 2011 roku i zwycięstwo w turnieju eliminacyjnym do IO w Londynie .Porównuje się go do Ibrahimovicia jeśli chodzi o styl ,gra głową i dobre warunki fizyczne ,technika ogólnie zapowiada się na konkretnego zawodnika.Wspomagał go będzie Carlos Fierro (mistrz świata z 2011 roku U17) rocznik 94 ,i zaczął grać teraz w podstawowej jedenastce,też świetny zawodnik dobrze się zapowiada.Wspomaga ich za plecami Marco Fabian kolejny brylant ,ofensywny pomocnik który już ma sporo osiągnięć z reprą Meksyku aż wymienię (
CONCACAF Gold Cup:Winner (1): 2011
CONCACAF Men's Olympic Qualifying Tournament: Winner (1): 2012 CONCACAF Men's Olympic Qualifying Tournament,Toulon Tournament:Winner (1): 2012 Toulon Tournament
Olympic Gold Medal: Winner (1):
Football at the 2012 Summer Olympics – Men's tournament:Individual Top scorer Mexico U-23
2012 Toulon Tournament: 7 goals
2012 CONCACAF Men's Olympic Qualifying Tournament: 5 goals)
musiałem:razz:
Obrona też jest dosyć młoda bo dwa środkowi obrońcy to Ponce 23lat i Alvarez 20 lat i im się błędy zdarzają bo nie mają jakiegoś wielkiego doświadczenia.W meczu wpadł mi w oko azjan over 2.0 obie ekipy mają bardzo dobrych grajków w ofensywie to też aż żal nie zagrać tego kurs 1.65 mnie satysfakcjonuje:wink: To też dlatego tak młodo wygląda obrona gości bo nie zagra Reynoso stary wyga ,dosyć mocny punkt zespołu ,w ataku zabraknie Lugo i on najwięcej bramek strzelał ale dla mnie w sumie to lepiej bo on dosyć stary jest 31 lat i barykadował miejsce młodzieży i nie zagra nowy nabytek niezły snajper Sabah 33latek .U gospodarzy za kartki nie zagra Figueroa obrońca też dosyć często grał w podstawowym . I kontuzja sprowadzonego z Pachuca pomocnika Cejasa jeszcze nie zagrał .Także roszady w obronie są.Przypominam że to dopiero 2 kolejka po przerwie.W mieście skąd pochodzi Santos Laguna ,Torreón dosyć gorąco około 27stopni i bezwietrznie .
Typ:
over 2.0 1.65 marathonbet