>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie wiem czy mi się chce .

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Carmelo Anthony powyżej 29.5 1.85 1j betsson✅
Tigres-Jaguares 1 1.83 1j WH ✅
Leon-Queretaro : Queretaro strzeli 1.83 1j bet365✅

Leon-Queretaro
Z racji tego że jest to pierwsza kolejka za wiele nie napiszę ,ale mam ciekawą propozycję.Leon w Aperturze bardzo dobrze się zaprezentował i mamy teraz kursy na nich jakie mamy ,Queretaro ogólnie przeważnie okupuje dolne pozycje ligowe ale potrafią powalczyć i napsuć nerwów i często nie są doceniani.Lubią grać z Club Leon i co najważniejsze &quot;kradną&quot; im punkty.Goście zagrają dwójką napastników Landin i J Navą jeśli wierzyć składom przedmeczowym czyli dosyć ofensywnie.U gospodarzy zagra w podstawowym składzie nowy nabytek Rafael Marquez w jakiej jest formie nie wiem ale to się właśnie okażę.H2H ,nastawienie przed meczowe ,fest niski kurs przed meczowy na gospodarzy (nie wiem czy są wstanie grać tak jak w Aperturze,wystrzelili spoko ale kursy zaniżone nie mniej są faworytami ale czy faworyt nie może stracić bramki jeśli nie ma aż takiej dużej różnicy poziomów?)skłania mnie do zagrania typu:
Queretaro strzeli 1.83 bet365
✅2.51

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Genoa - Bologna liczba żółtych kartek powyżej 5.5 1.85 1j betsafe *✅
Milan-Siena over 3.0 2.04 1j marathonbet zwrot

* warto tym bardziej że gdzie indziej kurs 1.70

✅0.85

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
się zastanawiałem dwie godziny i kurs poleciał ale i tak zagram po takim jaki jest:
Trabzonspor (Tur) - Werder Bremen (Ger) over 2.5 1.60 1j sportingbet⛔

⛔1

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
São Francisco/BA Youth-Cruzeiro/MG Youth over 2.5 1.57 1j bet365⛔
⛔1
druga połowa to kryminał jednak ,niby młodzi piłkarze ale większość raczej się minęła z powołaniem

Do góry Bottom