>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie chcesz przegrać ? Nie zaglądaj tu !

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia - Eerste Divisie
Spotkanie: FC Oss - Zwolle
Typ: over 4.5
Kurs: 4.33
Bukmacher: Sportingbet
Analiza: Jutro o równej 20 rozpocznie się spotkanie kończące 27 kolejkę Eerste Divisie, pomiędzy FC Oss, a liderem drugiej ligi holenderskiej - zespołem Zwolle. Choć oba zespoły nie potrzebują punktów &quot;na już&quot; żeby coś osiągnąć, sądzę, że wyjdą jutro w najmocniejszych składach. Gospodarze to ekipa z dołu tabeli, lecz niezagrożona spadkiem. Obecnie zajmują bezpieczne 14 miejsce z 15-ma punktami przewagi nad ostatnim Emmen. Przypomnę tylko, że z owej ligi spada tylko jedna drużyna. Zespół Oss popadł w lekki kryzys, przegrywając wszystkie z ostatnich 5 spotkań. Aż trzykrotnie były to przegrane dające over 4.5 bramki na mecz, kolejno: 2:7, 1:5, 2:3. Zawodnicy mogą się tłumaczyć, że grali z czołowymi zespołami, między innymi Den Bosch, Sparta Rotterdam czy Helmond, ale to nie tłumaczy tak srogich porażek. Myślę, że gospodarze wyjdą na spotkanie zmotywowani, gotowi pokonać Zwolle, bo przecież kto nie chciałby urwać punktów liderowi? Co można powiedzieć o Zwolle.. ich zespół nie świeci ostatnio formą. Jeśli do końca sezonu będą zdobywać 8 punktów w 5 meczach to mogą zostać dogonieni, mimo 6 punktowej przewagi, którą teraz posiadają. Obie ekipy mocno overowe. FC Oss na 12 spotkań u siebie 8-krotnie ugrał over 2.5, natomiast jeśli chodzi o ekipę przyjezdnych, niczym nie odstają i na 13 spotkań, aż 10 razy strzelali ze swoimi przeciwnikami 3 lub więcej goli, lecz nie to mnie skłoniło do tego typu, a obecna forma FC Oss i ich nieumiejętność grania z topowymi zespołami. Wcale nie zdziwię się jeśli Maachi ustrzeli hat-tricka, bo to co obecnie prezentuje jutrzejsza ekipa gospodarzy to twardo mówiąc - śmiech na sali. Myślę, że jutro Zwolle ustrzeli 1,2 bramki na początku, Oss się otworzy i.. otworzy również worek z bramkami. Choć po głowie chodzi mi wynik 1:3 to wierzę, że skończy się troszkę &quot;grubiej&quot;. Pozdrawiam.
również:
FC Oss - Zwolle | over 2.5 @ 1.55
typ z Typera - 19.03

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia - Eerste Divisie
Spotkanie: FC Oss - Zwolle
Typ: over 4.5 ⛔
Kurs: 4.33
Bukmacher: Sportingbet
Wynik: 1:0 ⛔
TYP 19.03 - ⛔ 10
FC Oss - Zwolle | over 2.5 @ 1.55 1:0 ⛔ 10

Dyscyplina:
Piłka nożna - Anglia - League Two
Spotkanie: Swindon Town - Torquay
Typ: Torquay DNB
Kurs: 3.75
Buk: Bet365
Analiza: Dziś o godzinie 20:45 dojdzie do pojedynku na szczycie w angielskiej League Two. Lider rozgrywek - ekipa Swindon Town - podejmie u siebie wicelidera - zespół Torquay. Jedno w tym spotkaniu jest pewne: obie ekipy po tej kolejce zostaną na miejscach, które premiują je awansem do League One. Gospodarze mają obecnie 4punkty więcej w tabeli, a ponadto jedno spotkanie rozegrane mniej od ich dzisiejszych rywali. Co tu dużo mówić, Swindon u siebie rzadko komu daje jakiekolwiek fory. Statystyka 15-2-1 w domowych spotkaniach mówi bardzo wiele, a może i nawet wszystko, lecz wiadomo, każda seria się kiedyś kończy - tylko kiedy? Możliwe, że nastąpi to dziś. Goście nie będą chcieli już dać odskoczyć na bezpieczną przewagę Swindon. Kolejną rzeczą, która może korzystnie przemówić za moim typem jest to, że na ostatnich 5 spotkań gospodarze, AŻ 2 przegrali. Mówię aż, ponieważ seria sprzed tych ostatnich 5 spotkań, wynosiła 12 spotkań wygranych z rzędu! To dzięki tamtej passie dziś są na szczycie tabeli. Ale ich znakomitą serię przerwał zespół Oxford, pokonując Swindon 2:0. Po tym spotkaniu Swindon znowu wygrało 2 razy i mogło się wydawać, że rozpoczęła się kolejna złota passa, lecz ich marzenia o tym zepsuła w poprzedniej kolejce ekipa Crewe po raz kolejny ogrywając lidera 2:0. Myślę, że goście pójdą za ciosem i ograją rywala, który może być podłamany poprzednią porażką. Rozpisałem się troszkę o poczynaniach Swindon Town, teraz troszkę o drużynie Torquay. Goście są niemalże najlepiej grającą na wyjazdach drużyną w League Two (po Southend). Nie jest to tak znakomita statystyka zwycięstw w stosunku do meczy jak Swindon u siebie, bo 10-3-5 (Z-R-P), lecz zawsze powtarzam, że pojedynki na szczycie rządzą się swoimi prawami i tak też może być dzisiejszego wieczoru. Obie ekipy będę chciały zwyciężyć. Forma Torquay w ostatnich spotkaniach jest najlepszą w lidze. W 5 poprzednich spotkaniach drużyna ta zdobyła 13 punktów (Swindon 9pkt). Myślę, że goście są na fali i ograją lidera 1:0 (ich ulubiony wynik ???? )/ 2:1. W przypadku możliwego remisu zabezpieczam się zwrotem.
typ z Typera - 20.03
Swindon Town - Torquay @ 5.75

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - League Two
Spotkanie: Swindon Town - Torquay
Typ: Torquay DNB ⛔
Buk: Bet365
Wynik: 2:0 ⛔
TYP 20.03 - ⛔ 10
Swindon Town - Torquay @ 5.75 2:0 ⛔ 10

Dyscyplina:
Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Spotkanie: Everton - Arsenal
Typ: over 2.5
Kurs: 2.12
Bukmacher: Pinnacle
Analiza: Dziś o godzinie 21:00 na Goodison Park zawita ekipa Arsenalu Londyn. Typ wzięty pod lupę trochę statystycznie. Drużyna gospodarzy to zespół mocno underowy i grający naprawdę konkretnie u siebie. Zwycięstwa na Goodison Park z zespołami takimi jak Manchester City, Chelsea czy Tottenhamem (z ostatnich 10 spotkań) do 0, nie przeszły bez echa w Anglii. Gospodarze zdobywają u siebie niemalże najmniej bramek w Premier League. Wydaje mi się natomiast, że to Arsenal może dziś stawiać warunki gry, a zważywszy na ich ofensywny styl grania, może się to zakończyć sporą ilością goli. Jeśli chodzi o bramki stracone na wyjeździe, to Kanonierzy wiedzą prym w ich ilości spośród pierwszych 10 zespołów elitarnych rozgrywek. Nie odstraszył mnie również fakt, że od 4 ligowych spotkań The Toffes nie tylko zwyciężali u siebie, ale również nie stracili bramki, a także były to wyniki underowe. W ekipie Kanonierów zabraknie kilku kontuzjowanych graczy, są nimi: Squilacci, Coquelin, Wilshere, Frimpong, Mertesacker. Szczególnie pozytywnie na mój typ może wpływać brak tego ostatniego. Ponadto na lżejsze urazy narzekają Diaby i Santos. U gospodarzy niemalże pełna kadra, niektórzy zawodnicy narzekają tylko na drobne kontuzje, które nie powinny im przeszkodzić w rozegraniu dzisiejszego meczu. Dziś szczególnie liczę na Van Persiego, który strzela bramki nieprzerwanie od 4 spotkań. Z 5 ostatnich 5 bezpośrednich spotkań, tylko 1 był wynikiem dającym under 2.5. Smutnym faktem jest to, że był to ostatni mecz, rozegrany w grudniu ubiegłego roku, gdzie Arsenal na Emirates wygrał 1:0. Myślę, że ta krótka analiza wszystkich zastanawiających się nad tym typem przekonała do zagrania +2.5. Ja sam stawiam na wygraną Arsenalu 2:1.
typ z Typera - 21.03

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Spotkanie: Everton - Arsenal
Typ: over 2.5 ⛔
Kurs: 2.12
Wynik: 0:1 ⛔
TYP 21.03 - ⛔ 10

Dyscyplina:
Piłka nożna - Portugalia - Puchar Ligi
Spotkanie: Gil Vicente - Braga
Typ: Braga over 2.5
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Analiza: Dziś o godzinie 21:15 dojdzie do spotkania Gil Vicente - Braga. Gospodarze, choć u siebie nie są jakoś nadzwyczajnie mocną drużyna, to ograli tutaj w tym sezonie FC Porto 3:1 czy 3 dni temu Sporting Lizbona 2:0. Właśnie.. 3 dni temu. Jeden z aspektów, które pomogły mi przy wyborze typu. Na pewno zawodnicy Vicente odczuwają zmęczenie w porównaniu z graczami Bragi, którzy mieli wolne 2 dni dłużej. Goście prawie równy miesiąc temu odpadli z Ligi Europejskiej i od tego momentu mocno skupili się na rozgrywkach krajowych. Od tamtego momentu wygrali wszystkie mecze ligowe i tym samym zbliżyli się do wiodących prym w lidze Porto i Benfiki. Od tamtej chwili również, podopieczni Leonardo Jardima strzelili 13 bramek w 4 spotkaniach, co daje średnią 3.25 bramki na mecz. Spoglądając na bezpośrednie pojedynki również dostrzegłem przewagę Bragi. W ostatnich 4 meczach Braga z zespołem Gil Vicente zdobyła również 13 bramek, więc widać, że gracze z AXA Stadium mają sposób na Galos. Jeszcze jedna ciekawa rzecz. Ostatnim meczem w którym Gil Vicente straciło 3 bramki był mecz z... Bragą. Spotkanie miało miejsce na Estadio Cidade de Barcelos i tam Braga mimo zmęczenia po rozegranym 4 dni wcześniej meczu z Besiktasem (0:2) pokonała Kogutów 3:0. Możliwe, że dziś w składzie Bragi zobaczymy parę postaci, które na co dzień grzeją ławę, bo priorytetem dla tej drużyny wydaje się być tytuł Mistrza Portugalii. Z pewnością będą chcieli się pokazać trenerowi, a paru wyjadaczy może im w tym pomóc. Wydaje mi się, że Braga jest w stanie strzelić 3 lub więcej bramek, a już na pewno wygrać to spotkanie.
typ z Typera - 22.03
również:
Gil Vicente - Braga | Braga over 1.5 @ 1.72

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Portugalia - Puchar Ligi
Spotkanie: Gil Vicente - Braga
Typ: Braga over 2.5 ⛔
Kurs: 3.40
Wynik: 2:2 ⛔
TYP 22.03 - ⛔ 10
Gil Vicente - Braga | Braga over 1.5 @ 1.72 2:2 ✅ 7.20

Dyscyplina:
Piłka nożna - Polska - 2 liga zachodnia
Spotkanie: Chojniczanka Chojnice - GKS TYCHY
Typ: GKS TYCHY
Kurs: 2.75
Bukmacher: Tobet
Analiza: Dziś o godzinie 15:00 ruszy 22 kolejka 2 ligi zachodniej. Moja ekipa podejmie na wyjeździe Chojniczankę Chojnice. Niestety nie było nam dane wspierać swojej drużyny, gdyż na drodze stanęli nam ci co zawsze - polska policja.. Lecz ostatnio odwiedziliśmy naszych piłkarzy na treningu, wręczając im koszulki w których wyjdą na rozgrzewkę z nadrukiem &quot;PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW&quot;, oraz zmotywowaliśmy ich do walki. To musiało pozytywnie wpłynąć na nich i na pewno zdali sobie sprawę z rangi tego spotkania. Obecnie GKS przoduje w tabeli z 5punktową przewagą nad Miedzią i Chrobrym, które zgromadziły po 37pkt. Na czwartej pozycji jest Chojniczanka, która traci do ich dzisiejszego przeciwnika już 6pkt (przy 13 kolejkach do końca). Jeśli dziś przegrają ich szanse na zdobycie mistrzostwa 2 ligi zachodniej znacznie spadną. Tyscy rozegrali ostatnio ponadprzeciętne spotkanie z Jarota Jarocin u siebie (mecze rozgrywamy w Jaworznie). Po otrzymaniu czerwonej kartki przez Krzysztofa Bizackiego w 55minucie nasi się sprężyli i zdobyli dwie bramki (w 57 oraz 58minucie). To pokazało w jakiej obecnej formie jest nasza formacja ofensywna, a zarazem defensywna, bo przecież kolejny raz zagrali na przysłowiowe zero z tyłu. Tyszanie zdają sobie sprawę, że w Tychach jest ogromne ciśnienie na awans, a dzisiaj ich specjalność: mecz wyjazdowy. GKS w tym sezonie na 10 spotkań nie przegrał żadnego z nich, 6 wygrywając a 4remisując. To najlepszy rezultat w lidze. Możliwe, że wtedy oddziałuje na nich NASZA obecność ???? Jeśli chodzi o zespół z Chojnic, to rozpoczęli rundę tak jak.. skończyli poprzednią - od porażki 0:1, tym razem z Rakowem w Częstochowie (poprzednio z Chrobrym w Chojnicach). To na pewno nie napawa optymizmem. GKS spośród dotychczasowych 3 bezpośrednich pojedynków z Chojniczanką ani razu nie wygrał, 2 razy remisując oraz raz ulegając przeciwnikom z Chojnic. W Tychach aż 7 zawodników dostając dziś żółtą kartkę, będzie za nią pauzować w kolejnym spotkaniu, także nasi mogą zagrać spokojniej, ale na pewno nie defensywnie. Patrząc na to jak prezentują się obie ekipy spokojnie zagrałbym zwycięstwo GKS TYCHY. Pozdrawia.
typ z Typera - 24.03
a ponadto zachęcam do zagrania:
Chojniczanka Chojnice - GKS TYCHY | under 2.5 @ 1.90
Chojniczanka Chojnice - GKS TYCHY | GKS TYCHY lub remis @ 1.45

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - 2 liga zachodnia
Spotkanie: Chojniczanka Chojnice - GKS TYCHY
Typ: GKS TYCHY ⛔
Kurs: 2.75
Bukmacher: Tobet
TYP 24.03 - ⛔ 10
No tak..fatalny mecz, jeden ze słabszych w tym sezonie, 0 strzałów w pierwszej połowie i bodajże 0 w drugiej (możliwe, że się mylę co do drugiej połowy, ale w pierwszej nie było nawet próby oddania go).. Sobczak - supersnajper - out!
Chojniczanka Chojnice - GKS TYCHY | under 2.5 @ 1.90 1:0 ✅ 9
Chojniczanka Chojnice - GKS TYCHY | GKS TYCHY lub remis @ 1.45 1:0 ⛔ 10

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nożna - Polska - 1 liga
Spotkanie: Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Polonia Bytom
Typ: Polonia Bytom (remis bez zakładu)
Analiza: Jutro o dość nietypowej porze, bo w samo południe w Niecieczy, walczacą o awans do Ekstraklasy Termalica podejmie walczącą o zupełnie inne cele bytomską Polonię. Obie ekipy rozpoczęły rundę wiosenną tak jakby zajmowały odwrotne pozycje do tych, które zajmowały w przerwie zimowej. Drużyna Termaliki pojechała nad morze do Gdyni, gdzie przegrała z Arką 0:1. Co nie udało się graczom Niecieczy wyszło podopiecznym Dariusza Fornalaka. Zespół z Bytomia wygrał pierwszy z trzynastu wiosennych spotkań. Drużyną, która padła ofiarą wzmocnionej w przerwie zimowej drużyny padła Sandecja Nowy Sącz, która uległa 0:1. W drużynie Fornalaka w przerwie zimowej doszło do paru, myślę kluczowych wzmocnień. Sprowadzono m.in Jarosława Trytko oraz Hermesa (obaj Jagiellonia), którzy mogą decydować o sile ofensywnej tego zespołu, a także Marcina Cabaja z Hapoela Beer Szewa (znany w Polsce głównie z 7-letniej przygody w Cracovii, gdzie rozegrał 162 spotkania). Nie można również zapominać o sprowadzeniu Martina Barana ( 1.FC Tatran Presov ), który mimo tego, że występuje na pozycji obrońcy już w pierwszym oficjalnym spotkaniu w barwach Polonii zdobył bramkę. Co ciekawe drugą bramkę w ubiegłym tygodniu Arce strzelił Daniel Mąka, były zawodnik Termaliki. Jutro wraz z Przemkiem Trytko mogą stworzyć dobry duet w ataku niebiesko-czerwonych. Nie możemy zapomnieć również o Jean Pauliscie, który to zmienił Trytko w spotkaniu z Arką. To doświadczony napastnik znany z występów w wiśle Kraków w latach 2005-2008. Połączenie młodej krwi wraz z doświadczeniem może decydować o sile Polonii w tej rundzie. W Termalice również występują dwaj byli gracze Polonii, są nimi Dariusz Jarecki i Emil Drozdowicz. Obaj trenerzy wiedzą o tych zawodnikach zapewne więcej niż o pozostałych. Jak zapowiadają piłkarze z Bytomia - na każde spotkanie będą jechać po 3 punkty oraz będą walczyć o utrzymanie. Nie wydaje mi się, żeby rzucali słowa na wiatr, a pierwszy krok ku utrzymaniu już zrobili. Muszą w każdym meczu szukać zwycięstwa. Jutro w ekipie Termaliki nie wystąpi pauzujący za kartki kapitan zespołu - Arkadiusz Baran, a także Szymon Martuś, który przechodzi rehabilitację po kontuzji. Sądzę, że brak kapitana na boisku w takim spotkaniu może być kluczowy dla rozstrzygnięcia jego wyniku. Bytomianie mogą od początku zaatakować, bo przecież jadą tam po komplet punktów. Jeśli zdobędą bramkę, w szeregi Termaliki może wtrącić się małe zamieszanie, na to też liczę. Stawiam na zwycięstwo Polonii 0:1 lub 1:1 (dlatego zabezpieczyłem typ dnb). Przypomnę tylko, że w sierpniu w Bytomiu padł bezbramkowy remis pomiędzy tymi ekipami. Pozdrawiam.
typ z Typera - 25.03
również:
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Polonia Bytom | Polonia +1 @ 1.63

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Dyscyplina: Pilka nożna - Polska - 1 liga
Spotkanie: Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Polonia Bytom
Typ: Polonia Bytom (remis bez zakładu) ⛔
TYP 25.03 - ⛔ 10
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Polonia Bytom | Polonia +1 @ 1.63 1:0 ⛔ 10

Dyscyplina:
Piłka nożna - Portugalia - Primeira Liga
Spotkanie: Maritimo - Gil Vicente
Typ: Gil Vicente
Kurs: 6.01
Analiza: Już za chwilkę Maritimo podejmie u siebie Gil Vicente w 13 kolejce portugalskiej Primeira Liga. Wynik tego spotkania jest sprawą otwartą. Choć Maritimo poza czołówką (Benfica, Porto, Sporting, Braga) gra u siebie fantastycznie (8-1-2 oraz 16 strzelonych bramek przy 9 straconych) to liczę w dzisiejszym spotkaniu na małą niespodziankę. Gospodarze walczą o europejskie puchary, aktualnie zajmując 5 pozycję w lidze, które daje im jedynie kwalifikacje do Ligi Europejskiej. Jeśli dziś wygrają wyprzedzą w tabeli Sporting Lizbona o 1 punkt. Choć Gil Vicente nie jest ekipą z górnej półki, oglądając ostatnie spotkanie z Bragą wydaje mi się, że są w stanie urwać jakiekolwiek punkty Maritimo. W spotkaniu z Bragą dość szczęśliwie zdobyli drugą, wyrównującą bramkę w końcówce spotkania po błędzie bramkarza Bragi, by następnie wygrać w karnych. To na pewno dodało im animuszu i będą chcieli pójść za ciosem. Vicente znajduje się w bezpiecznej strefie, mając 8 punktów przewagi nad strefą spadkową. Nie są w stanie również wywalczyć awansu do europejskich rozgrywek, więc pozostaje im granie by po prostu grać. Wiadomo, że łatwiej się gra nie mając naporu ze strony kibiców czy zarządu, czego nie można powiedzieć o Maritimo. To na nich ciąży presja i to oni muszą dzisiaj wygrać, i to z pewnością gospodarze będą dziś atakować. Ja liczę na pojedyncze kontry oraz stałe fragmenty gry, a także błędy w obronie Maritimo choć tych jest zdecydowanie mniej. Nie tracą oni zbyt wiele bramek (25 straconych w 23 meczach), ale niektórzy mogą mieć o tym inne zdanie, bo przecież to zespół ze ścisłej czołówki, a średnia ponad 1 bramki straconej na mecz nie musi być najlepsza, ale nie musi też być najgorsza. W poprzedniej kolejce jeden punkt Maritimo u siebie urwał znajdujący się niżej w tabeli zespół Vitorii Setubal, więc możliwe jest, że goście się podłamali ta stratą punktów. Ja liczę dziś na niespodziankę, ponieważ po raz kolejny wyprzedził mnie tytka z typem na over w meczu Korony z Polonią. Ja chciałem zagrać over 2.5 po dość dobrym kursie (2.62), lecz uznane jest to za powtórzony typ, mimo tego, że on zagrał over 3.5. Ale stawiam na inne spotkanie i życzę powodzenia.
typ z Typera - 26.03
a także:
Korona Kielce - Polonia Warszawa | over 2.5 @ 2.62
Korona Kielce - Polonia Warszawa | over 3.5 @ 5.50
Korona Kielce - Polonia Warszawa | over 0.5 w 1poł. @ 1.57

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Kerber - Radwańska | Radwańska | 1.79
Stawka: 10
Simon - Monfils | Simon | 2.15
Stawka: 25
Davydenko - Nishikori | Davydenko | 2.6
Stawka: 25

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Co by się lepiej oglądało ????
GKS TYCHY - JKH Jastrzębie | GKS TYCHY | 2.03
Stawka: 10
i dubel:
Sanok - GKS Katowice | over 6.5 goals | 1.55
Toruń - Cracovia | Cracovia -2.5 goals | 1.7
Stawka: 10 AKO: 2.63

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Witam wszystkich po przerwie. Nie wiem na jak długo, ale wracam ???? zaczynamy
Stosur - Kuznetsova | Kuznetsova | 1.50
Volandri - Bellucci | Bellucci | 1.55
Basel - Dniepro | Dniepro DNB | 1.95
Radwańska - Ivanovic | Radwańska | 1.18
Stawka: 15 AKO: 5.35

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
FC Barcelona - AC Milan | AC Milan awansuje | 1.67
Malaga - FC Porto | FC Porto awansuje | 1.31
Stawka: 30 AKO: 2.19
ps. oba typy po pierwszych spotkaniach

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Piast - Lechia | Piast DNB | 1.65
Phoenix - LA Lakers | LA Lakers | 1.55
Sopot - Piła | under 160.5pkt | 1.70
Stawka: 20 AKO: 4.35
Piast - Lechia | Piast DNB | 1.65
Phoenix - LA Lakers | LA Lakers | 1.55
Sopot - Piła | under 160.5pkt | 1.70
Sanok - GKS Tychy | Sanok | 1.80
Stawka: 10 AKO 7.83

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Piast - Lechia | Piast DNB | 1.65 ✅
Phoenix - LA Lakers | LA Lakers | 1.55 ⛔
Sopot - Piła | under 160.5pkt | 1.70 ✅
Stawka: 20 AKO: 4.35
Piast - Lechia | Piast DNB | 1.65 ✅
Phoenix - LA Lakers | LA Lakers | 1.55 ⛔
Sopot - Piła | under 160.5pkt | 1.70 ✅
Sanok - GKS Tychy | Sanok | 1.80 ⛔
Stawka: 10 AKO 7.83
Nigdy nie graj przeciwko swoim. BYŁ, BĘDZIE, JEST, TYSKI GKS !

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Powracam po przerwie, z racji, że idzie dość dobrze. Gram na William Hill. Stan początkowy 46€ (blisko 200zł). Po paru dniach na koncie widnieje 39.09€ oraz kilka kuponów.
Monfils - Andujar | 1 @ 1,4
Bayern - Borussia | Bayern zdobędzie LM @ 1,4
stawka: 25€ przewidywana wygrana: 49€
Wisła - Ruch | BTS @ 1,8
Tours - Monaco | under 2.5 @ 1,91
stawka: 10€ przewidywana wygrana: 34,36€
Sijsling - Nieminen | 1 @ 2,5
stawka: 10€ przewidywana wygrana 25€
Widzew - Legia | 1dnb @ 4,33
stawka: 2€ przewidywana wygrana: 8,66€
Wisła - Ruch | over 1.5 @ 1,33
Widzew - Legia | over 1.5 @ 1,3
stawka: 15€ przewidywana wygrana: 26€
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators | Pittsburgh -1.5 @ 3,1 ✅ 2:0
Miami Heat zdobędzie tytuł mistrzowski @ 1,33
stawka: 8€ przewidywana wygrana: 32,98€

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Powracam po przerwie, z racji, że idzie dość dobrze. Gram na William Hill. Stan początkowy 46€ (blisko 200zł). Po paru dniach na koncie widnieje 39.09€ oraz kilka kuponów.
Monfils - Andujar | 1 @ 1,4 ✅ 2:0
Wisła - Ruch | BTS @ 1,8 ✅ 1:1
Tours - Monaco | under 2.5 @ 1,91 ⛔ 1:2
stawka: 10€ przewidywana wygrana: 34,36€ ⛔⛔⛔
Sijsling - Nieminen | 1 @ 2,5 ⛔ 1:2
stawka: 10€ przewidywana wygrana 25€ ⛔⛔⛔
Widzew - Legia | 1dnb @ 4,33 :?: 1:1
stawka: 2€ przewidywana wygrana: 8,66€ ZWROT
Wisła - Ruch | over 1.5 @ 1,33 ✅ 1:1
Widzew - Legia | over 1.5 @ 1,3 ✅

stawka: 15€ przewidywana wygrana: 26€ ✅✅✅
Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators | Pittsburgh -1.5 @ 3,1 ✅ 2:0
Miami Heat zdobędzie tytuł mistrzowski @ 1,33
stawka: 8€ przewidywana wygrana: 32,98€
Pełne podsumowanie po rozstrzygnięciu wszystkich kuponów dziś prócz #1 i #6
#7 (live)
Levadia - Flora | 1 w 24min. @ 1,57 ✅ 1:0
stawka: 8€ przewidywana wygrana: 12,57€ ✅✅✅
#8 (live)
Widzew - Legia | 1dnb w 44min. @ 1,44 :?: 1:1
stawka: 10
€ przewidywana wygrana: 14,44€ ZWROT

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Podsumowanie #1 - #8
#1 - ?
#2 - ⛔10€
#3 - ⛔10€
#4 - 0€
#5 - ✅11€
#6 - ?
#7 - ✅4,57€
#8 - 0€
Stan konta po dniu dzisiejszym: 71,16€ (✅25,16 € od wpłaty) + kupony #1 oraz #6.
Wkrótce typy na jutro.

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
#1 (dokończenie)

Monfils - Andujar | 1 @ 1,4 ✅ 2:0

Montanes - Monfils | 2 @ 1,4
Pittsburgh - Ottawa | 1 (tylko 60&#39;) @ 1,73
stawka: 11€ przewidywana wygrana: 26,6€
Pittsburgh - Ottawa | Pittsburgh -1.5 @ 2,35