Alarmowalem i 5 sekund po poscie gol, zaraz im sie przyjrzymy, dziwne ruchy kursow byly, jakby ktos majetny ladowal przeciwko Walijczykom
W tej sytuacji nie
Post automatycznie złączony:
niestety obawiam sie ze ktos wtajemniczony ladowal gdzies tak od 5 minuty
Tak samo bylo z Ekwadorem skatowali linie z 2,4 na 1,8 na zywca
w kosza za to byllo conajmniej 100-78 a wiec luz
warto podejsc overa jak widzisz po 3 kwartach przewage i okolice 75 pkt czesto druzynoom zalezy na dobiciu do 100
ale za to jak jest np wynik 54-47 to praktycznie zawsze jest under w 2 polowie!
czyli widzisz np linie 186, myslisz sobie o cholera w 1 polowie rzucili 107 to bedzie formalnosc
Wszyscy sie beda napalac po wczorajszym meczu Anglikow na gole, mam nadzieje lipne nagonki na over
Ale tam jest bieda, dawniej na promocji w kasynie lataly teretycznie 50tki, setki, a teraz nie udaja, krecony soft i na ogol nic sie nie wygrywa, co najwyzej jeden free spin
Co tam się dzieje na tych mistrzostwach.. Japonia wygrywa z Niemcami po to żeby wpierniczyć z Kostaryką przecież to jest jakieś zaprzeczenie a może i piękno sportu. Jakiś komentarz do dzisiejszych spotkań ?
2 niespodzianki dzis, lepiej juz nie wchodzic, bo uzna mnie ktos za wyslannik bukow.
Polecam na sucho tylko minorowe bety Kanada -Chorwacja obie strzela - nie i Niemcy ponizej 12,5 strzalow
Ciekawi mnie jeden paradoks mistrza wawo.
Byl pewien ze Argentyna wygra z Meksykiem i OK
Nie byl pewien ze Polska wygra z Arabia i OK Meksyk lub remis z Polska
Ale nie wygrana Argentyny z Arabia , ktora to Argentyna napewno wygra z Meksykiem, ktory nie przegra z Polska, ktora nie przegra z Arabia?