Jutro pryjezdza niedawny wymiatacz do druzyny, ktora wydawaloby sie bedzie walczyc o awans a jest w strefie spadkowej.
Pewnie kupili temu nowemu pseudotrenerowi mecz na dobry poczatek
Corberan co by tu powiedziec takich trenerow jest na peczki, co on wie o pilce
Wyleci pewnie jeszcze przed koncem sezonu, awansu nie kupia
Podejrzewam ze wlasciciel Olympiakosu zlozyl mu propozycje przed finalem barazy ,wiecie rozumeicie jak sie nie przylozycie ja mam dla was rekompensate'
Nikomu sie lampka nie zapalila? Niiiic
A przeciez takie cos powinno byc na wylot przeswietlone
Teraz kolejna posada i odprawka za 8 miesiecy i biznes sie kreci
Nastepny trener tez bedzie w'yselekcjonowany przy pomocy najnowoczesniejszych procedur'
takie zycie, tydzien temu gramy Leeds ze kupili, to w dupe z Fulham, dzis kupili naprawde, gramy Coventry ze przegra, wyrownuja w doliczonym i dzis w dupsko, takie zycie
Teraz pewnie West Brom wygra na wyjezdzie z jakims Burnle albo Watfordem
szykuje sie wałek w meczu Plymouth. Nie wygraja, ale moze....
bedzie remis
Post automatycznie złączony:
ck z nkimi ogolnie? fenomenalny start, ale wyzej pewnego poziomu nie podkocza, sa powazniejsi i bogatsi kanddaci do awansu, za chwile podbiora im trenera, rozkupia sklad, zreszta oni juz sie tak nie pala do championship, ten wyniki to mocno ponad stan
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Marsylia - Tottenham
Typ: Marsylia i powyzej 1,5
Kurs: 3.7
Bukmacher: STS
Analiza:
Widze 4 typy na ten mecz, potem jak napisze analize doczytam, ale wazniejsze sa tu moje przemyslenia.
Tylko jeden typ jest w strone tottenhamu i ja tu stawiam veto, nie zgadzam sie. Marsylia raczje wygra o ile nie bedzie remisu. Generalnie Tottenham od kilku meczow nie istnieje, z Manchesterem nawet nie pierdneli, z marnym Bournemouth bylo 0-2 w plecy iwygrali nie dzieki temu ze sa geniuszami, ale grali z dennym rywalem, ktory sam sie pokonal.
Od dluzszego czasu widac, ze druzyna jest wyjechana, czeka na przerwe/nowy impuls, nie idzie czy to na wyjazdach, czy to z powazniejszym rywalem, baty dostaja bezdyskusjne.
Dopiero co bylo 5-6 transferow, trzon i tak nie zmieniony, po czym slysze 'dajcie nam czas i pieniadze' ze strony Conte. To co on robil do tej pory?
Czolowka w lidze im wyraznie odjezdza, tylko fenomenalny start zafalszowuje ich wysoka pozycje w tabeli, a w LM do konca nie ma szans awansu
Wybierajac miedzy tym a Liverpoolem pojdziemy na lrzyzaka. Liverpool wtopil, wiec podejrzewam dzis nie przegra, mecz mocno podejrzany o łamaka, Napoli z tego co mi wiadomo i widze nie wygra, choc swoje momenty bedzie miec
O Marsylii nie wiem nic, ale tottenham wyraznie sie wypalil, cos tam sie musi zmienic
Marsylia - Tottenham 2-0
3. WBA - Blackpool powyzej 2,5. Dzis sobie pograja
Coventry juz obczajam sklad
Covntry a mocny sklad zeby prognozowac latwa wtope tak wiec dodam
Stafford na 11 miejscu trai tylko 3 punkty do lidera, znaczie jakis podobny przypadek? Watpie
W polskiej lidze w ostatniej kolejce nie byloby sie zkim ustawiac
Dyscyplina: Euroliga kosza
Godzina: 20:30
Spotkanie: Barcelona - Fenerbahce
Typ: Mecz/wynik i liczba punktow Fenerbahce/ + 152,5
Kurs: 5,4
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Goscie perfekcyjny rekord 5-0 i nie wierze, ze jada sobie odpuscic. Jest ladna masowka na under, wiec over. A dlaczego Fenerbahce? Jesli maja wygrac to overowo, Barcelona wygrywa swoje mecz eusypiajac rywala.
Prawde mowiac interesuje mnie tylko over i to jest glowny typ dnia, ale jesli Fenerbahce chce wygrac, to grajac swoje, podejrzewam ze zazdroszcza lokalnemu rywalowi, ktory wygral ostatnie dwie edycje, a tak duzo pod wzgledem wynikow im nie ustepuja, bo pod wzgledem skladu i budzetu juz tak.
Sukcesy Anadolu Efes podciagaja takze ic, a barcelona ma gorszy sklad niz w zeszlym sezonie.
ogladam ten mecz, na undera mi nei wyglada, od kilku minut dominacja Barcelony, ale jak mowile, Fenerbahce musi wrzuvcac wiecej i wygrac ten mecz overem, o ile im sie bedzie chcialo, poki co za duzo strat
typ dnia over oczywiscie inkasujemy - masowki domoroslych analitykow
a i mecz superciekawy sie zrobil
natomiast prognoza punktow : 73-81
wynik: 81-80
duzo sie nie pomylilismy , tylko jednym punktem wygrali
Trzeba byc murzynskim 'muzgiem' zeby przegrywajac trzema wchodzic pod kosz w ostatnich sekundach
grajcie Reading od kursy 6,8 z kontra na preston, po obecnym kursie nawet
Ale Preston tu ma po zawodach wiec wyrzucacie kase moim zdaniem
teraz linia jest 6 wiec kto nie zagral to niehch zagra.
A ja mialem do wyboru over 30 w Filipinach (jakies 60 do przerwy bylo albo over 148 w turcji, tez bylo malo) i myslac ze zagralem over w Filipinach zagralem + 16,5 gospodarze.
Oczywiscie w Turcji over siadl, w Filipinach tez z wielkim zapasem, tylko ze w Filipinach obie kwarty 27-39 i przerzneli 30ma
Pech czy glupota czy slepota? A moze bukmacher sam zamienil?
Dyscyplina: piłka nożna
Godzina: 17:30
Spotkanie: Tottenham - Liverpool
Typ: Liverpool i powyzej 3,5 gola
Kurs: 4.5
Bukmacher: STS
Analiza:
Co tu gadac, Tottenham dostal lekkiej zadyszki, dobry mieli tylko poczatek, a tak na ogol nie istnieja z silnymi druzynami od kilku kolejek, na wyjazdach rowniez. Ostatnio gralismy na ich przegrana, wygrali po golu w 95 minucie, musieli sie pilnowac i bronic wyniku przez caly mecz, to napewno ich bedzie kosztowalo.
Lamak?
Mozliwe, Liverpool jak juz wskoczy we wlasciwe tryby to bedzie rozwalcowanie rywala, bez Sona Tottenhamowi zostaja wrzutki na pole karne i divy Kane'a.
Niemozliwym ie wydaje, zeby LM odjechala Liverpoolowi na 14 punktow tak szybko, owszem raczej sie nie zakwalifikuja, ale jak juz przegraja to rzutem na tasme, po prostu jest za duzy dystans i Liverpool dzis nieco nadrobi dystans.
tottenham - Liverpool 1-2, oby 1-3, pewnie sie skonczy 1-2 jak znam zycie, pazernosc kosztuje