Piła -18 @1,72 but365
Bydgoszcz przegrała wygrany mecz w Opolu. Rawicz, Opole to czerowne latarnie rozgrywek, a mimo tego Bydgoszczanie tam przegrali na inauguracje. Polonia w tym czasie rozgromiła 32pkt Częstochowe. Tydzień później Bydzia wygrała ze słabym Krakowem, a Pilanie przegrali 4 oczkami w Łodzi, dzięki postawie młodego Golloba, który na silniku od wujka walną komplet. 3 kolejka to obie drużyny miały wynik 49 - 41, Piła wygrała z faworytem rozgrywek, goście przegrali z rezerwowym składem Łotyszy. Wszyscy się podniecają, że Bydgoszcz w formie, że jest silna -10 z Rzeszowem grali, a tu zonk porażka u siebie. Przegrali w Opolu gdzie powinni wygrać, wygrali tylko 8 pkt z Krakowem spoko to im się należało, ale na Łotwie jechał Podzuks +3 juniorów to nie dziwmy się że dzięki taktycznym Kułakow Kurdiaszow i Gollob po 6 startów, trzymali wynik. Dziś przyjeżdżają do lidera rozgrywem i pilska Polonia zostanie rozgromiona, tyle że finansowo. Bydgoszcz wyjdzie ledwo z 30stu, 31-32 to max co im daje, no chyba że Piła puści juniorów za seniorów. Piła to obok Gdańska najsilniejsza ekipa, a Bydgoszcz sorry, ale jest gorsza niż Kraków czy Rzeszów, czyli rejony 8-9 miejsce.
M Szczepaniak -2 - Jedrzejewski @1,7
Szczepaniak jest niesamowity w tym sezonie, dziś vs Marcin który nie jeździ w Pile zbyt często. W Opolu tylko 8, na Łotwie tylko 6, brak mu jazdy. U siebie jest mocny na wyjazdach dużo traci. Zestawienie go ze Szczepaniakiem, a nie np Dolnym -2 to błąd, błąd buka, prezent który trzeba wykorzystać.
Jędrzejewski poniżej 9 @1,72
Jak pisałem 8 Opole, 6
Łotwa, u siebie mocny okej, ale na wyjazdach cieniuje.
Szczepaniak powyżej 11 @1,95 Rowno
Lider wali dwucyfrówki, aż miło. Chłopak na silnikach od Gravesena się odrodził, jest piekielnie szybki wygrywa gdzie chce i ile chce. Co tu dużo pisać, nie widzę dziś mocnych na niego, no chyba że ... Kościucha.
Gdańsk +10 @1,75 but365
Spodziewałem się handi -4,5, a tutaj mam można powiedzieć -9,5. 5 punktów na moja korzyść nic tylko pobrać. Lahti w tym sezonie debiut, to samo Gapa. Kontuzja Schleina, odsunięcie od składu Puszakowskiego i Adamczaka. Dziwne ruchy kadrowe w Łodzi, nie podoba mi się to. Napewno dobrze na atmosfere w drużynie to nie działa. Popadał tam deszczyk więc będzie pod koło, czyli Zorro pojedzie + zna ten tor. Myślę, że pomoże gościom się spasować i przynajmniej 41 oczek uzbierają. Andersen nie jedzie tak fenomenalnie jak rok temu, juniorzy też nie są w ekipie Orła jacyś tam mocni. Gapa czy Lahti jakieś oczka pogubią. Źle wystawione handi wg mnie.
Zaraz będą analizy