Bet365
Zakład dnia!
Orzeł Łódź vs Lokomotiv Daugavpils (handicap)
Typ: Lokomotiv Daugavpils (+14)
Kurs: 1,83
Orzeł jest faworytem do awansu i myślę, że powinni spokojnie odrobić 4 punkty z Łotwy tym niemniej uważam, że wcale nie będzie to spacerek dla gospodarzy. W rundzie zasadniczej było 56:34, a przecież Łotysze jechali bez Lindgrena i Kylmakorpiego. Niewątpliwie dużym problemem gości jest formacja młodzieżowa. Tutaj przegrywają sromotnie z Orłem. To też zaważy na zwycięstwie całej ligi bo Bober-Piosicki to niezła jakość (szczególnie ten pierwszy). Przy mądrych RT Dauga jest w stanie zrobić 40 punktów.
Polecam
Oskar Bober vs Jevgenij Kostygow (H2H)
Typ: Oskar Bober (-3)
Kurs: 1,83
Bober ostatnio jest rewelacyjny. Moje założenia są takie, że dzisiaj pojedzie tylko 3 razy, ale i tak powinno mu to pozwolić zdobyć 5-6 punktów, co przy max 1 punkcie Kostygowa wystarcza do pokrycia handicapu. A jest jeszcze szansa na dodatkowy bieg w razie taśmy lub nieco słabszej postawy któregoś z seniorów.
Jakub Jamróg vs Fredrik Lindgren (H2H)
Typ: Fredrik Lindgren
Kurs: 2,00
Jestem zaskoczony takim postawieniem sprawy przez bukmachera. Kuba jest dobry na swoim torze, ale Fredka dzisiaj powinien dostać bieg ekstra. Wczoraj świetne zawody
SGP i dzisiaj powinien także wysoko zapunktować. Kuba ma w parze Gapę, który ostatnio u siebie wygrywał wszystkie biegi. Szwed ma sporo łatwiej bo Bogdanovs jeździ w kratkę.
Hans Andersen (suma punktów)
Typ: Hans Andersen - powyżej 7
Kurs: 1,72
Hans w tym sezonie chyba ani razu nie zszedł poniżej tego progu. Wiadomo, że ostatnio był kontuzjowany, ale skoro jedzie to znaczy, że jest na siłach podjąć rękawice. Jedyne o co można się martwić to szybkie rozstrzygnięcie losów spotkania i wycofanie Hansa z boju. Myślę jednak, że w Łodzi panują takie zasady, że po prostu jadą najlepsi.
Polecam
Jonas Kylmaekorpi (suma punktów)
Typ: Jonas Kylmaekorpi - powyżej 6
Kurs: 1,57
Niski kurs, ale bez jaj. Trudno mi sobie wyobrazić niepowodzenie. Jonas jest w tym roku bardzo szybki, a w przeszłości notował dobre występy w Łodzi. W parze tylko Poudzuks. Do tego zapewne 6 biegów, więc wychodzi, że "pefka".