>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niższe ligi (III, IV) 2010/2011

Status
Zamknięty.
D 5,8K

davccio

Użytkownik
Masovia Maszewo : Stal Szczecin 2 kurs 1.67 Tobet

Stal to lider tabeli i najlepszy zespol ligi , kroku proboja dotrzymac im rezerwy Pogoni, jednak ich przewaga jest to ze zazwyczaj graja zawodnikami z kadry 1 zespołu. Masovia dzisiaj powaznie osłabiona poniewaz nie zagra 1 bramkarz oraz najlepszy napastnik. Obaj z powodu kartek. Bramkarz na wiosne kilkakrotnie wybronił Masovii mecze , natomiast napastnik stanowi ponad połowe wartosci ofensywnej Masovii ( zdobył min kilka bramek po ofensywnych rajdach). Masovia na wiosne glownie remisuje, wygrac zdołała tylko raz z przedostatnią Sparta Gryfice, natomiast tydzien temu zanotowała rownież pierwsza w tej rundzie porażke - z Kłosem Pełczyce 0:4. Kilka kontuzji sprawiło iz na ławce rezerwowych zostali sami juniorzy bez doswiadczenia w tej lidze. kurs 1.67 wydaje sie wart grania i raczej nie spodziewam sie tu niespodzianki

1:5 ✅ Masovia bezradna. Stalowcy robili co chcieli

Ponadto zagralem rowniez 2 spotkania z 4 zach-pom

Astra Ustronie Morskie : Victoria Przecław 2 @ 4.65

Widze tu underdoga. Mecz jest rozgrywany w Przecławiu ponieważ w rundzie jesiennej grano w Ustroniu ze wzgledu na remont boiska. Victoria jest słaba ale goscie tez do potentatow tej ligi nie nalezą. Takze w moim mniemaniu kurs troche za wysoki

9:0 ⛔ przeceniłem Victorie , ta druzyna nie nadaje sie do tej ligi mieli chyba z 5 setek i nic nie strzelili

Leśnik Rossa Manowo : Bałtyk Koszalin 2 @1.67

Bałtyk to lider i najlepsza drużyna ligi poza tym sedzia bedzie z Koszalina ( co prawda slyszalem glosy ze jako syn trenera Gwardii Koszalin nie bedzie za bardzo za Bałtykiem). Jedyne co moze przeszkodzic w zwyciestwie to klepisko na jakim gra Leśnik i fakt ze lesnicy moga byc maksymalnie spieci bo w koncu to derby.
0:1 ✅

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sokół Damasławek - Leśnik Margonin 1 @ 5.00 [4 liga wielkopolska północ] ✅ 2-0

Derby, Leśnik nie chce awansować do 3 ligi a jest w czołówce. Dzisiaj niby puszczają mecz swoim sąsiadom którzy muszą zdobywać punkty aby utrzymać 4 ligę. W czwartek rozmawiałem z pewną osobą i ta potwierdziła że jest coś na rzeczy. Niestety dzisiaj nie potwierdziłem tej informacji ale myślę że nadal aktualne. :wink:

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
3 liga lodzko mazowiecka polska pilka nozna.... 7.05.2011 17-00
Spotkanie: Narew Ostroleka- Wlokniarz Zelow
Typ: Wlokniarz Zelow ✅ 1:3
Kurs: 3.50
Bukmacher: Betsafe

Analiza
Dziś w spotkaniu dwudziestej trzeciej kolejki 3 ligi grupy lodzko mazowieckiej narew ostroleka podejmie na wlasnym stadionie ekipe wlokniarza zelow. Narew zajmuje aktualnie 8 miejsce w ligowej tabeli z 30 punktami na koncie. Wlokniarz jest dwie lokaty nizej, na pozycji numer 10 z dorobkiem 29 punktow. Patrząc po tabeli dwie wyrownane druzyny, dlaczego wiec typuje dziś na gości? Narew w czterech ostatnich spotkaniach nie zdobyla nawet jednego oczka.. Zawodnicy z Ostroleki w tych czterech spotkaniach nie zdobyli nawet jednej bramki. Forma Wlokniarza natomiast systematycznie rosnie. Ostatnie dwa spotkania to dwie duze niespodzianki w wykonaniu pilkarzy z Zelowa. Najpierw zwyciestwo nad szostym w tabeli Mazurem Karczew w spotkaniu wyjazdowym, natomiast tydzien temu zawodnikom z Zelowa po dobrym spotkaniu udalo sie zremisowac z wiceliderem tabeli Pogonią Siedlce 2-2. Chcialbym teraz przedstawic chyba najwazniejszy aspekt, ktory sklonil mnie wlasnie do takiego zagrania dziś na gosci. Sytuacja finansowa Narwi jest fatalna. Pilkarze przed tym spotkaniem otrzymali informację, ze do konca czerwca napewno nie dostana zadnych wynagrodzen. Napewno wiec ta informacja nie pomoze im dziś w walce z dobrze dysponowanymi ostatnimi czasy Zelowianami.

dtunam 1,1K

dtunam

Użytkownik
LZS Leśnica - Oderka Opole 1 @ 2,30​
Jeszcze kilka kolejek temu Oderka była na drugim miejscu i głośno mówiła o walce o awans. Teraz traci już 10 punktów do prowadzącego ROW-u i marzenia o grze w wyższej klasie rozgrywkowej należy odłożyć na późniejszy czas. Bliżej awansu są gospodarze, którzy mają jednak jeden mecz więcej od pozostałych zespołów. Dla obu ekip to ważne spotkanie,które może dać odpowiedź kto jest najlepszy na opolszyźnie na III ligowym froncie. Ja stawiam na gospodarzy,którzy ostatnio są chyba w lepszej formie.
Naprzód Ujazd Niezdrowice - LZS Walce 1 @ 2,00
Gospodarze po fatalnej jesieni są rewelacją rundy rewanżowej. Wiosną wygrali już sześć spotkań ale ciągle nie mogą być pewni utrzymania. Stawka jest tak wyrównana, że nawet ich sobotni rywale zajmujący czwarte miejsce i mający 37 punktów nie są jeszcze pewni pozostania w opolskiej lidze okręgowej. Wprawdzie Walce grają lepiej na wyjeździe niż u siebie ale to według mnie zdecydowanym faworytem jest Naprzód a już po tak wysokim kursie to aż szkoda by było nie zagrać.
Start Dobrodzień - TOR Dobrzeń Wielki 2 @ 1,35
Inny wynik niż zwycięstwo gości będzie sensacją. Gospodarze pogrążeni są w głębokim kryzysie i już chyba nic nie uratuje ich przed spadkiem z IV ligi opolskiej. TOR walczy o powrót na III ligowy front i takich spotkań poprostu nie może przegrywać. W Dobrodzieniu muszą się już chyba przyzwyczaić do myśli, że następny sezon rozpoczną w lidze okręgowej, bo tylko cud może ich uratować. Dodatkowo morale zawodników są niskie po niezrozumiałych dla większości decyzjach trenera, którego chyba przerosło powierzone mu zadanie.​

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Okręgówka Opole II
Orzeł Dzierżysław - Czarni Otmuchów 1 1.55 ✅
Dziś podaję tylko jeden typ z niższych lig. Wybrałem spotkanie na szczycie w drugiej grupie okręgówki na Opolszczyźnie. Po pierwszej rundzie wydawało się, że Czarni mają wraz z Ruchem II Zdzieszowice pewny awans ale rzeczywistość okazała się dużo cięższa. Orzeł wygrywając dzisiejsze spotkanie zbliży się tylko na 1 punkt do vice- lidera. Przed rundą rewanżową nie dawałbym żadnych szans dla ekipy z Dzierżysławia na awans ale teraz rysuje mi się on bardzo realny. Orzeł wygrał 5 ostatnich spotkań, z czego na uwagę zasługuje wygrana u siebie z mocnymi rezerwami Ruchu Zdzieszowice 6-0. Dzierżysław to drużyna silna, dosłownie grają bardzo twardo. Obrona jest bardzo trudna do przejścia i zawsze to cechowało tę ekipę. Napastnicy się świetnie uzupełniają: jeden niski i dynamiczny, drugi silniejszy fizycznie, potrafi przytrzymać piłkę, uderzyć mocno z daleka. Siła fizyczna Orła na małym specyficznym boisku to wielki plus.
Czarni...wydaje mi się, że nie chcą awansować. Przegrali ostatnie dwa spotkania, roztrwonili znaczną przewagę i gdy dziś przegrają to mogą realnie pożegnać się z awansem. Orzeł na pewno za wszelką cenę będzie chciał to spotkanie wygrać ponieważ taka szansa na awans może się długo, długo nie powtórzyć.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Miedź II Legnica - Puma Pietrzykowice
typ;1
kurs: 1,40
tabela: http://www.90minut.pl/liga/0/liga5038.html
W Legnicy od tej rundy wiele sie zmieniło jeśli chodzi o Miedź. Drużyna została przekształcona w S.A. i tym samym odcięłą sie od przeszłości (długi itp.). W drużyne zainwestował spore pieniądze biznesmem z Wrocławia i otwarcie mówi sie o awansie 1 jak i 2 druzyny. 1 drużyna jest na dobrej drodze do awansu do I ligi. 2 drużyna walczy o awans do III ligi i walka ta wkracza w decydująca fazę.
1drużyna w ten weekend nie gra meczu, gdyż ich przeciwnik wycofał się z ligi. trener Kudyba w takich sytuacjach lubi wspomóc rezerwy graczami z pierwszego zespołu. Myślę, że nie chce aby jego piłkarze z 1 drużyny wyszli z trybu meczowego i da pograć kilku zawodnikom. Np. jeden z najlepszych Marcin Garuch w następnym meczu na wyjexdzie będzie pauzował za kartki, więc jego przerwa między dwoma meczami ligowymi wyniosłaby już 3tygodnie, co nienajlepiej wpływa na formę. W rezerwach w dalszym ciągu odbudowują swoja forme gracze, którzy docelowo powinni byc w kadrze 1 zespołu ( Imianowski, Pazurkiewicz, gałęza). Oprócz tego gracze rezerw sa podbudowani po zwycięstwie w derbach z Konfeksem.
Tabele mozna zobaczyc samemu, nie bede przepisywał statystyk, Miedź u siebie gra bardzo dobrze i słaba Puma raczej nie przeszkodzi im w marszu po 3ligę.
Kurs 1,40 nienajgorszy, a mecz wydaje sie byc przysłowiowym pewniakiem.
Polecam.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Liga, Data i godzina: 3 liga lodzko mazowiecka pilka nozna 18.05 17-00
Spotkanie: Concordia Piotrkow- Radomiak Radom (1-0)
Typ: 2
Kurs: 2,59
Bukmacher: betsafe

Analiza
Dziś w spotkaniu dwudziestej piatej kolejki pilkarskiej trzeciej ligi grupy lodzko mazowieckiej ostatnia w tabeli concordia piotrkow trybunalski spotka sie na wlasnym stadionie z Radomiakiem Radom. Concordia to spadkowicz z drugiej ligi. Wiele jednak wskazuje na to , ze po tym sezonie znajdzie sie jeszcze nizej, w czwartej lidze. Concordia tak jak wczesniej wspomnialem zajmuje aktualnie ostatnie, szesnaste miejsce w ligowej tabeli. Na sześć kolejek przed koncem rozgrywek ma az dziesiec punktow straty do miejsca niezagrozonego spadkiem z ligi. W obliczu pietnastu punktow zdobytych przez ten zespol po dwudziestu czterech kolejkach, utrzymanie sie tej druzyny w lidze jest raczej niemozliwe. Druzyna z Radomia zajmuje natomiast aktualnie piate miejsce w tabeli. Ma jeszcze ona teoretyczne szanse na awans do drugiej ligi. Radomiak ma aktualnie dziesiec punktow straty do liderujacej Broni Radom. Ma jeszcze jednak przed soba mecz z tą druzyną, więc teoretycznie wszystko jest jeszcze mozliwe.
Druzyna z Radomia musialaby jednak w pozostalych szesciu kolejkach zdobyc komplet oczek. Dziś z tym nie powinno być trudno. Gorszej druzyny w tej lidze nie ma. Ponadto Concordia ma spore problemy kadrowe i finansowe. W drużynie nie prowadzone są treningi. Zawodnicy trenują indiwidualnie. Jeśli Radomianie realnie mysla jeszcze o drugiej lidze powinni dziś bez wiekszych problemow wywiezc z Piotrkowa Trybunalskiego komplet punktow.

N 77

noobcior

Użytkownik
Concordia Piotrków Trybunalski - Radomiak Radom
Zgadzam się z typem w tym meczu z kolegą wyżej. Nie wiem czemu Tobet tak zaszalał z kursem. Na dzień dzisiejszy już trochę zmalał, ale i tak chyba warty gry. Otóż bukmacherzy dają Concordii takie szanse chyba tylko z powodu demolki nad drużyną Narwi, która już wcześniej była przeze mnie opisywana. W Piotrkowie Trybunalskim zadebiutowało kolejnych dwóch graczy z rocznika &#39;93, więc to nie gospodarze zagrali świetny mecz, tylko po prostu grali ze słabym, niedoświadczonym przeciwnikiem. Radomiak może swojemu bramkarzowi dziękować za to, iż przegrał w Zelowie. Puścił dwie bramki, których puścić nie powinien. Dziś już ustanie Jakub Studziński, który wraca po kontuzji. Mimo, iż w Radomiu było 0:0, to sądzę, że dziś przyjezdni ogarną sprawę i strzelą kilka bramek Concordii.
Concordia Piotrków Trybunalski - Radomiak Radom 2 @ 1.80 Tobet ⛔
Over 2.5 @ 1.95 Tobet ✅

tbm 642

tbm

Forum VIP
III liga dolnośląsko-lubuska
Chrobry Głogów - Promień Żary @ Chrobry 1 - 1,45 ⛔ 1:2 :|
Rywalizacja o awans pomiędzy Chrobrym a Ilanką Rzepin trwa. Chrobry przekształca się w spółkę akcyjną, w klubie wszystko przygotowane do awansu, a tymczasem przewaga punktowa nad rywalem maleje. Czas najwyższy aby zdobyć trzy punkty! Rywalem będzie Promień Żary, z którym Chrobry jesienią przegrał. Obecnie Promień jest jednak drużyną chimeryczną, która owszem potrafi rozegrać dobre zawody, ale i może zagrać słabo. Dodatkowo Promień dysponuje wąską kadrą zawodników co odbija się na kondycji fizycznej niektórych z nich. Warto dodać, że 18 maja Promień grał Puchar Polski na szczeblu okręgowym i przegrał 0:2 w Nowej Soli z miejscową Arką.
Ilanka Rzepin - Czarni Witnica @ Ilanka - 1,20 ⛔ 0:0
Wygrana w bezpośrednim meczu z Chrobrym w Głogowie wlała dodatkowe nadzieje w piłkarzy Ilanki, że to jednak oni mogą awansować. Wygrywają kolejne mecze i zbliżają się do rywali w walce o awans. Teraz na ich drodze staje ligowy outsider - Czarni Witnica, który nie powinien być dużym zagrożeniem dla Ilanki, w której bryluje najlepszy strzelec drużyny i jeden z najlepszych graczy całej ligi Nnamani.
AKO: 1,74 ⛔

K 0

kalima88

Użytkownik
IV Lubuska
Odra Bytom Odrz. - Korona Kożuchów typ 2 kurs 4.05 tobet betsafe 4.25 ✅ 1:3
Wg mnie trochę value kurs na Koronę. Są to derby. Drużyny wyrównane a kurs z nieba. Fakt, że w tabeli Odra jest bardzo wysoko a Korona niziutko jednak kadrowo drużyny są bardzo wyrównane. Liczę na niespodziankę

S 169

szmeru

Użytkownik
Lechia Strawczyn - Granat Skarżysko-Kamienna IV liga świętokrzyska typ: 2 ✅ 2:8 :cool: No to Granacik zafundował ładne otwarcie stadionu ????
Kolejnym przeciwnikiem Granatu będzie Lechia będąca jedną nogą już w klasie okręgowej.Gospodarze w tym meczu po raz pierwszy zagrają na nowym stadionie z nową murawą co będzie.... kolejnym sprzymierzeńcem Granatu bo o sile jednego i drugiego zespołu nawet nie ma co pisać wystarczy spojrzeć na tabelę.Wiadomo,że w futbolu niespodzianki się zdarzają ale o ile znam trenera Pietrzykowskiego o zlekceważeniu rywala nie ma nawet mowy,więc wynik może być tylko jeden.Lechia w 10 spotkaniach rundy wiosennej zdobyła zaledwie 3 pkt i nie zanosi się na kolejne,Granat natomiast jeśli wygra zapewni sobie praktycznie awans do III ligi gdyż druga Łysica gra z trzecią w tabeli Pogonią i ktoś punkty w tym meczu stracić musi ????
2 1.30 9/10

D 5,8K

davccio

Użytkownik
5 liga szczecin
Osadnik Mysliborz : Polonia Płoty 1 1.90 ✅ 2:0

Polonia dołuje strasznie, w glownej mierze to pokłosie kontuzji ( 7 zawodnikow kontuzjowanych) tydzien temu przegrali u siebie 3:7 a dwa tygodnie temu ulegli na wyjezdzie rezerwom Pogonii 0:12 !. Ponadto tydzien temu Polonia dostała 3 czerwone kartki za pyskowki z sedzia. W tej sytuacji ciezko im bedzie skompletować skład na sobotnie spotkanie. Osadnik walczy o utrzymanie poza tym z Polonią zawsze im sie dobrze gralo.

Otrzymane punkty reputacji: +10
suti 16

suti

Użytkownik
Witam, Właśnie zauważyłem że jest oferta jeszcze z Ligi Okręgowej, oraz V, myślę że warto założyć dział, w którym znajdą się tylko te dwie powyższe ligi ( V i okręgowa ) Myślę że każdy z użytkowników ma jakikolwiek przegląd swojej rodzinnej okręgówką ( kontuzję, odpuszczanie meczy - co na tym poziomie się zdarza dużo częściej niż wyżej ) Ja akurat jestem nieco obeznany w Okręgówce Wadowickiej. Myślę że jak będzie jakaś peffka to opiszę ????

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
w niektórych regionach jest IV liga , V liga i okręgówka np. w Szczecinie, Małopolsce
Myślę, że warto zagrać Legion Warszawa - PKS Radość 2 po kursie 1,8. Legion jest typową drużyną środka tabeli. PKS nie gra wprawdzie o awans, ale jest to drużyna czołówki złozona z młodych, ambitnych chłopaków grających ze sobą od kilku lat.
Mozna również dołożyć do tego GKP Targówek - Legionovia II Legionowo 1 1.25, gdyż Legionovia bez wzmocnień z pierwszej druzyny jest słabym zespołem. Pierwsza drużyna gra dzisiaj na wyjeździe, więc bym nie liczył na inny wynik niż wygrana Targówka

S 0

siepacze

Użytkownik
Moje typy na dzisiaj:
IV liga opolska:
Stal Brzeg - Polonia Głubczyce 2 1.50 7/10
LZS Ligota Turawska - Start Namysłów 2 1.40 6/10
III liga opolsko-slaska:
Oderka Opole - Skalnik Gracze 1 1.25 6/10
Polonia Łaziska Górne - Victoria Chróścice 2 5.00 3/10
Pozdrawiam, powodzenia

buzero 59

buzero

Użytkownik
Ilanka Rzepin - Czarni Witnica 0-0 chyba gospodarze poszli do buków....ale sie obłowili....a tak na powaznie ciekawe ile mieli 100% sytuacji....

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Smieszna Ilanka Rzepin co niby chciała walczyc z chrobrym o awans sremisowała z outsiderem 0:0 kurs 1,2 śmiech na sali

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom