Texas Rangers (D.Holland) @ Baltimore Orioles (T.Hunter) :baseball: Over 9 @ 1.97
D.Udomchoke vs F.Nielsen ???? Udomchoke, Danai @ 1.45
2,857 * 200 PLN
371,4 PLN
Stali bywalcy mojego tematu na pewno zauważyli pojawienie się baseballa..konkretnie
MLB..Koszmarny to sport to typowania..Przez kilka kolejnych lat po zakończeniu PO w
NHL Funt przenosił się na piłkę odbijana..czyli do
MLB..Efekty zawsze byly podobne..Co zarobił na hokeju to posial na "bejsbolu".. Od zeszłego sezonu sfolgowal na rzecz AFL..Teraz jednak naszlo go na sentymenty I zdecydował się grać jednego overa dziennie..Wczoraj zagrał dwa..choć wg obranego schematu doboru meczy powinien być tylko jeden..Ten drugi gdzie był zwrot (mecz się nie odbył, padał deszcz I rzucalo zabami)..Dziś padło na te same drużyny..(w przyszłości objasnie, dlaczego akurat te mecze I co to za schemat)..
co ciekawe, zap pierwszym razem gdy Funt chciał dziś puścić tego dubla telefon mu się zawiesił..Wtedy jeszcze była linia o/u 9,5..po restarcie już spadła na 9,0..Często gęsto Funt miewa różne dziwne znaki przy dobieraniu kuponów..Czasem słucha ich I odpuszcza (wczoraj over 1,5 w 1 tercji Caps), a czasem gra na siłę..Co zazwyczaj kończy się spektakularną wtopa I wyrzutami sumienia...Dziś najprawdopodobniej albo padnie
tenis ( w co wątpię) albo będzie dokładnie 9 pkt w tym meczu..Zobaczymy rano..Dwie stowki jakoś przeboleje..(jeśli będzie mniej niż 9..bo przy 9 zwrot)
//I już się wyjaśniła ta nagłą zmiana kursów..over 9,5 było na pierwszy mecz dziś...(zaległy z wczoraj)..ja postawiłem ten drugi..który się rozpocznie o 1.05 w nocy..
Hmm..a w tym co leci już 3:0..może to właśnie ten miał być do overa ???? nic to..przepadło..schemat to schemat.. ????
blee..w pierwszym meczu już jest 5:6.. :;/:
w drugim właśnie rzucili na 7:3..więc gitara gra.. ????
Dziś wszystko czego się Funt nie tknął to złoto..Zaczął się wieczorem bawić na żywo na bet365...Zaczął od 15 GBP (75 PLN) skończył rano na 315 GBP (1575 PLN)..Na 16 "strzałów" 15 trafionych.. ???? Takich nocy więcej..
Piłka nożna mężczyźni i kobiety..tenis panów i pań..Baseball i NBA..Ciekawe jak bedzie za chwilę z footballem australijskim?..