ajayinho
Użytkownik
Arizona - Toronto @1.9
Vancouver - Chicago (over 5.5) @1.88
AKO 3.57
Vancouver - Chicago (over 5.5) @1.88
AKO 3.57
Mecz ogladałem i Kings zagrali jakby spali oddali w meczu o 10 strzałów mniej z czego w 2 tercji tylko 2 na bramke. o ile Quick robił co mógł to ofensywa nie istaniała, Kopitara wogóle widac nie było na tafli. A Vegas tez sie dziwie ale moze chłopaki bedac tylko zastepowymi w poprzednich klubach dostrzegli swoja szanse i chec udowodnienia ze w hokej umiieja grac. Nie można im odmowic na pewno zawzietościLos Angeles Kings - Vegas Golden Knights
Typ: LAK ML
Kurs: 1,75
Bukmacher: Intertops.eu
Dzisiaj według mnie Vegas kończy swoją długą zwycięską serię w Los Angeles. Kurs dobry więc pobieram.
Knight objawienie sezonu, chyba nikt nie spodziewał się takich wyników, jednak pamiętajmy że to sezon regularny i przykładowo San Jose też miało kilka lat że w sezonie zasadniczym osiągali świetne wyniki po to aby potem odpaść szybko w play-off. Quick w bramce LAK. Powinni dać radę, ale może być różnie, jednak mimo to gram na zakończenie serii Vegas.
Ja tam naliczylem 6 ostatnich spotkan wygranych przez przyjezdnych. Co do typu, podoba mi sie. Ogladalem wczoraj Blues, grali beznadziejnie do momentu strzelenia 2 bramek w minute, bo Dallas zasnelo nie wiedziec czemu. Ostatecznie i tak przegrali wiec dzisiaj jakiejs szczegolnej motywacji nie widze. Tez sprobuje z podporka ????Dyscyplina Hokej NHL
Godz: 02:00
Spotkanie St.Louis-Carolina
Typ: 2
Kurs 2.85
Buk Fortuna
Analiza: Kolejna nocka z NHL St.Louis Blues na swoim lodowisku podejmował będzie Caroline Hurricanes. Pomimo tego że kurs na gospodarzy jest mniejszy ja uważam że w tym meczu możemy się spodziewać niespodzianki . Już mówię dlaczego, wiadomo że NHL jest strasznie nieprzewidywalne i ciężko jest wytypować zwycięzce spotkania, tutaj jednak musimy spojrzeć na poprzednią formę obu zespołów. Gospodarze nie są ostatnio w dobrej dyspozycji 10 poprzednich meczy to zaledwie 3 zwycięstwa, , ale ostatnie 5 meczy to tylko 1 wygrana , tym bardziej widać iż w domowych meczach coś się zacieło i już im tak dobrze jak na początku sezonu nie idzie, osłabienia w Blues to: Blais, Fabbri, Schwartz, Sanford oraz Bouwmeester. Goście natomiast nie są wysoko w tabeli wschodu ale widać poprawę i coraz większe szanse na fazę play off, tylko w poprzednich 4 spotkaniach same zwycięstwa , wszystko zaczeło się po upokarzającej porażce z zespołem Toronto gdzie Carolina przyjeła aż 8 trafień ekipy Toronto. Tutaj na pewno goście mogą zawalczyć a kurs oscylujący w granicach 3.0 powinien być zachęcający bowiem już i tak mocno spadł z prawie 3.5 na zwycięstwo gości. Do tego dodam że od dwóch lat, odbyło się 8 spotkań pomiędzy tymi dwiema ekipami i za każdym razem wygrywają tylko przyjezdni, więc polecam za drobne spróbować a nóż się uda .
Też właśnie się czaję na Red Wings, dodatkowo chcę w dublu z Blackhawks OT może (czas się przełamać)Jeżeli dziś w bramce Red Wings stanie Howard to grubo na Detroit. Dodatkowo wraca po dwóch meczach przerwy ich dobry napadzior A.Mantha który zgromadził 13 goli w 36 meczach.
Pzdr
?Rzeczywiście chujowy ten wasz bramkarz...