Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: NY Islanders vs Sharks
Typ: Celebrini + Barzal powyżej 2,5 gola
Kurs: 20
Bukmacher: Betclic
Post w dziale: Link do swojego postu
Analiza:
Koniec miesiąca zbliża się wielkimi krokami więc mam nadzieję że wejdzie jakiś wariat do tego czasu bo od nowego miecha jednak walka będzie żeby wygrać listopad. Dzisiaj szukam bramek u Barzala oraz Celebriniego w meczu NY Islanders vs Sharks. Wyspiarze wyglądają coraz lepiej i tak samo jest z Barzalem, uważam że wraca do swojej formy i możemy zobaczyć go z trafieniem lub nawet dwoma grając przeciwko takiej ekipie. Rekiny defensywnie dramat ale ofensywa daje rade jednak brakuje mi trochę Celebriniego, niby ma te 5pkt w 5 spotkaniach ale zaledwie w 2 z nich je zdobywał. Celebrini jak złapie dobry mecz to wszędzie go pełno a przeciwko wyspiarzom może mieć trochę więcej miejsca. Generalnie 2 ekipy defensywnie słabo także jedni jak i drudzy będą mieli dużo okazji żeby postrzelać bramki.
NY Islanders vs Sharks
Barzal gol OT
@3.50
NY Islanders vs Sharks
Celebrini gol OT
@3.50
Kolejny mecz Oilers vs Ottawa i idę za ciosem z Cozens. Nie raz już podkreślałem że praktycznie w każdym meczu Cozens się bardzo dobrze pokazuje i wszędzie go pełno. Od 5 spotkań z rzędu punktuje w tym 2 gole, dużo hitów, 3 strzały na mecz i też krążek go szuka. Oilers na ten moment są w kryzysie i nie rzucałbym się mocn ow wygraną Ottawy ale myślę że Cozens znowu ukuje z golem lub asystą.
Ottawa vs Oilers
Coezns over 0.5pkt OT
@1.75
Kolejny mecz to Toronto vs NJ Devils. Ekipe z New Jersey w tym sezonie trochę miesza szczególnie w PP. Hamiltion w zeszłym sezonie grał jako główny obrońca w PP1 a teraz widzieliśmy JAck Hughes, który wyglądał wręcz bardzo dobrze ale góra miesza. Linia na strzały Hamiltona 2.5 po kursie @2.10 czyli całkiem dużo a oamiętajmy że Dougie lubi strzelać i miał średnią ponad 3 strzały na mecz w zeszłym sezonie i mimo że teraz ma zaledwie 9 strzałów w 5 spotkań co nawet nie daję 2 na mecz to jednak było spowodowane tymi zmianami w PP i po prostu mecz układał się tak a nie inaczej ale teraz powinien już nadrabiać. Przy jakiś 1.70 można by było sobie odpuścić ale 2.10 już atrakcyjny.
NJ Devils vs Toronto
Hamilton over 2.5 strzałów celnych OT
@2.10
Kolejny mecz to Bruins vs Pantery, w którym dojdzie do przełamania bo obie ekipy mają 4 przegrane z rzędu. Trzeba powiedzieć że oprócz jednego meczu z Colorado to jednak Bruins wyglądało lepiej niż Pantery w swoich ale trzeba też powiedzieć że mieli sporo pecha, ostatnie 3 mecze to zaledwie 2 gole przy 74 strzałach. Kontuzje nie pomagają i wprowadza to trochę chaosu, zawodnicy szukają ze sobą chemii i trener również szuka kto z kim dobrze się zgra, zmiany w PP generalnie widać że nie wiele tam ze sobą się skleja i próbują wielu rzeczy. Ja dzisiaj idę w stronę Samoskevicha, który jako jeden z nielicznych mi się podobał. Ostatnie 2 mecze i oddanych 11 strzałów, co prawda gra w L3 ale za to w PP1 gdzie też dostanie swoje okazje. Widać że mocno szuka tego gola i dam mu szansę bo kursy bardzo fajne a Pantery muszą w końcu coś postrzelać.
Pantery vs Bruins
Samoskevich gol OT
@4.50
Pantery vs Bruins
Samoskevich over 0.5pkt OT
@2.10
Po minucie
Następny mecz i tam liczę na fajerwerki czyli Dallas vs CBJ. Uważam że obie ekipy zaszczycą nas kilkoma trafieniami bo będzie to szybki mecz z jednej na drugą stronę. Kolejny raz gram strzały Robertsona bo dalej uważam że chodzi jak maszyna a dzisiaj jeszcze więcej będzie miał okazji i nawet to że linia się zwiększyła nie boli jakoś bo przy ekipie CBJ i tak łatwo do zrobienia a chociaż kurs przyzwoity. Dodatkowo szukam bramek bo tak jak mówię zobaczymy ich kilka a na koniec szukam przełamania Monahana bo póki co nawet bez punktu po 5 meczach a jest to zawodnik, który może spokojnie robić pkt/mecz.
CBJ vs Dallas
Robertson over 3.5 celnych strzałów
@2.10
CBJ vs Dallas
Monahan over 0.5pkt OT
@1.77
CBJ vs Dallas
Monahan gol OT
@3.40
CBJ vs Dallas
over 5.5
@1.64
Następnie mecz Kaczek z Preds. Nashville to ekipa, która może oddać trochę inicjatywy i czekać na swoje okazje bo to bardzo doświadczona drużyna a z drugiej strony kaczki to bardzo młoda ekipa, która może właśnie popełniać błędy typu za mocno się rzucić i zapomnieć o obronie. Ducks potrafią mocno nacisnąć i na to właśnie liczę a dokładnie strzały Gauthier'a bo to co aktualnie robi to coś pięknego. Po 5 meczach 3 gole ale ilość strzałów.. 26, krążek go szuka a on nie cacka się w podawanie tylko ładuje na bramkę i to się ceni. Aktualnie wskoczył do L2 a przyszłościowo L1, PP2 póki co ale PP1 to też kwestia czasu, generalnie 300strzałów w sezonie robi się całkiem realne i myślę że warto szukać strzałów, gole mogą nie wpadać bo bramkarz obroni lub strzały będą średniej jakości jednak są i to najważniejsze.
Ducks vs Nashville
Gauthier over 3.5 celnych strzałów
@2.32
Na koniec mecz UTah vs Colorado i ciężko przejść obok tego obojętnie. Colorado, które w PP1 ma między innymi Necasa MacKinnona Makara +2 przez ostatnie 9 power playów nie strzelili bramki co jest bardzo zaskakujące. Warto szukać przełamania bo jest tam tyle talentu i mocy że pewnie dzisiaj w pierwszym już ogarną

dodatkowo idę w jeszcze 1 opcje bo tak jak mówię mając MacKinnona, Necasa i Makara obok siebie wypadałoby coś zapunktować a kurs bardzooo wysoki jak na to że Olofsson gra w PP1. Jest to zdecydowanie zawodnik z półki niżej niż ta
trójka ale ma szansę z nimi grać i wystarczy wręcz podać do któregoś z nich a oni zrobią robotę.
Colorado vs Utah
Olofsson over 0.5pkt w pp OT
@4.80
Colorado vs Utah
Colorado gol w PP
@1.66