>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2025/2026

successful 3,5M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Ottawa - NY Islanders
Typ: Shane Pinto strzeli (z dogrywką)
@3.80 Fortuna

No jest w formie ten chłopak i naprawdę zdumiony jestem, że bukmacher wciąż nie decyduje się na obniżenie kursu na fakt zdobycia przez niego bramki w meczu. W piątek nad ranem naszego czasu jego zespół wygrał po karnych z Seattle, a przeciwko NY Islanders w teorii powinno być łatwiej. W teorii, bowiem o ile Wyspiarze zgromadzili mniej punktów, o tyle są bardziej underowym zespołem niż Seattle, co może przełożyć się na finalny rezultat spotkania. Mimo wszystko Ottawa, choć ma najsłabszą defensywę w lidze, to również sama gra ofensywnie, oddaje sporo strzałów. Finalnie myślę, że te pięć-sześć bramek może tu paść. A skoro Shane Pinto jest niespodziewanym liderem strzelców, to nie widzę powodu, by po naprawdę dobrym kursie spróbować zagrać na kolejną jego bramkę. Okrasza swą grą przebieg rywalizacji niemal każdego spotkania. W meczu z Kraken zdobył bramkę już w siódmej minucie gry oraz wygrał spotkanie zaliczając bramkę w decydującym karnym. Wciąż jest niekwestionowanym liderem teamu pod kątem strzelonych goli. Trochę pozytywnych i być może aż nadto optymistycznych emocji jest w tym poście, ale jedno jest niezaprzeczalne - Amerykanin jest w formie, zdobył bramkę w większości spotkań w tym sezonie i mój typ idzie w kierunku kontynuacji tej serii.

verno 1,3M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Detroit vs Tampa
Typ: Kucherov/Point/Guentzel over 3.5 gola OT
Kurs:
19.50
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:
Kucherov na ostatnią chwilę wypadł z powodu choroby.

Wczorajszy mecz Colorado vs CBJ totalna klapa a brak PP nie pomógł. Dzisiaj na wariata bierzemy ekipę Tampy, która póki co zaczęła zdecydowanie poniżej oczekiwań. Goście zaledwie z 1 zwycięstwem po 4 spotkanaich a mówimy o ekipie która jest w ścisłej czołówce w walce o Stanleya w tym roku. Oczywiście nie do końca jest tak jak mówię jednak bardzo dużo zależy od Kuvherova czy Pointa a oni poza pierwszym meczem są trochę w cieniu a też mowa o topce ligi. Nie chcę mi się wierzyć że znowu zagrają gdzieś w cieniu bo siła tych zawodników jest ogromna a dzisiejszy rywal idealny na przełamanie. Detroit w tabeli wygląda pięknie, 4 spotkania z czego 3 wygrane ale z gry nie pokazali za wiele a Talbot między słupkami bronił ich przepotężnie i połowa tych wyników to jego zasługa (jak nie więcej). Brak Raymonda na pewno odczuwalny a przede wszystkim do bramki wraca Gibson, który zaliczył paskudny start w sezonie bo po 13 strzałach wpuścił 5 bramek i jako pierwszy bramkarz w sezonie był ściągnięty. Tampa jak się zdenerwuje to może roznieść to Detroit szczególnie jak Kucherov z Pointem się rozkręcą a jakiś szybki gol może znowu złamać Gibsona i zobaczymy dewastację number 2. Uważam że Tampa dzisiaj sobie nieźle odbije za ostatnie wyniki i warto poszukać value właśnie w liderach bo jak oni odpalają to na grubo.

Tampa vs Detroit
Tampa over 3.5 OT
@2.07

Tampa vs Detroit
Kucherov over 1.5pkt OT
@2.10

Tampa vs Detroit
Point gol OT
@2.30

Kolejny mecz Caps vs Minnesota i znowu powtórzę "zwycięskiego składu się nie zmienia". Tarasenko 3 mecz z rzędu punktuje asystując Kaprizovi. Rosjanie bardzo dobrze się rozumieją i tak jak mówiłem, KAprizov forma mutant a Tarasenko pod nieobecnosć Zuccarello gra w PP1 i trzeba korzystać.

Caps vs Minnesota
Tarasenko voer 0.5pkt OT
@1,95

Następny mecz Chicago vs Canucks i czekam na kolejny dobry występ ze strony gospodarzy. Ostatnia wygrana 8:3 na Blues bardzo zaskakująca ale widać że Hawks są zdolni nawet do takich rzeczy. Canucks zagra b2b po ciężkim meczu przeciwko Dallas i mimo że był on wygrany to dalej uważam że "Casucks" są bardzo mierną ekipą na ten moment, duże nazwiska nie zrobią roboty. Klasycznie poszukam punktu Bedarda, który wygląda coraz lepiej i dołożę punkt Rinzela, który moim zdaniem poniżej oczekiwań, jest to rookie ale ma duży potencjał i 1pktr na 5 spotkań to zdecydowanie za mało, w ostatnim meczu trochę "okradziony" z punktu więc liczę że dzisiaj zapunktuje tym bardziej że Chicago wraca do swojej formy w PP a nie zapominajmy że jest on w PP1 i dostaje sporo czasu na lodzie.

Chicago vs Canucks
Bedard over 0.5pkt OT
1.70

Spokojnie 2 gole powinien mieć..

Chicago vs Canucks
Rinzel over 0.5pkt
@2.40

Chicago vs Canucks
Chicago over 2.5
@1.77

Ostatni mecz nocny to Utah vs Sharks. Znowu idę w stronę Utah bo w końcu muszą odpalić mając taki potencjał a póki co to się męczą nawet w wygranych meczach. Sharks pomimo niezłej ofensywy to defensywnie jest bardzo ciężko a bramkarz nie pomaga i to dosłownie. Utah jak odpali to może ładnie rozszarpać bramkę rekinów więc poszukam kilku ich trafień i znowu pójdę w stronę Schmaltza, który gra bardzo konsekwentnie. Punktował w 3 z 4 spotkań grając solidnie, oddał 16 strzałów i miał kilka okazji aby ukuć rywala, cały czas w L1 PP1 i czekam aż zdobędzie pierwszego gola sezonu bo mu się należy.

Utah vs Sharks
Utah over 3.5
@1.84

Utah vs Sharks
Schmaltz over 0.5pkt OT
@1,63

Utah vs Sharks
Schmaltz gol OT
@3.50

hattrick o_O

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1347