Pierwsze koty za płoty chociaż wiadomo że preseason trzeba trochę traktować z przymrużeniem oka. Nutki pokazały się bardzo słabo a dzisiaj jakiś wielkich wzmocnień nie zobaczymy a wręcz przeciwnie nawet osłabienie gdyż nie będzie Binnington, który wczoraj ratował niebieskich. W ekipie CBJ również nie ma dużej części podstawowych zawodników ale oceniam go na dosyć mocniejszy czysto na papierze a to co pokazały nutki wczoraj jeszcze bardziej popycha w stronę CBJ.
Blues vs CBJ
CBJ over 2.5
@1.60
Kolejny mecz Ottawa vs Toronto i tutaj będzie ciekawie. Mamy fan fest i Ottawa widać że dzisiaj chcę wejść na grubo i przy okazji wydarzenia dać dobry mecz. Toronto będzie grało głębokim składem i dla mnie jest to mecz do jednej bramki. Ottawa dzisiaj powinna się zabawić i wpakować kilka bramek ku uciesze kibiców bo skład w porównaniu do rywali będzie potężny.
Ottawa vs Toronto
Ottawa over 3.5
@1.70
Ottawa vs Toronto
Ottawa over 4.5
@2,60
Ottawa vs Toronto
Ottawa over 5.5
@4,60
Następne spotkanie to NJ Devils vs NY Rangers i tutaj upatruję większych szans po stronie gospodarzy. Moim zdaniem bardziej poukładany skład z kilkoma doświadczonymi graczami a wokół nich młodzi, którzy mogą razem ładnie powalczyć w ataku. Po stronie Rangersów bardziej eksperymentalny skład i jedynie Quick między słupkami może być problemem ale na pewno nie zagra całego meczu a z jego formą i tak różnie bywa, czasem jest tak że chcesz go między słupkami gdy grasz przeciwko
NJ Devils vs NY Rangers
NJ Devils over 2.5
@1.67
Kolejny mecz pomiędzy Bruins a Capsami. Bruins moim zdaniem mocnym faworytem, patrząc na składy to zarówno ofensywa jak i defensywa wygląda lepiej ale wiadomo jak to w preseasonie wygląda, nie ma ogromnych parć na wygrywanie jednak uważam że Bruins tutaj 65-35 bierze ten mecz.
Bruins vs Caps
Bruins OT
@1.60
Ostatni mecz na noc to NY Islanders vs Flyers i on w zasadzie najbardziej mi się podoba. Zarówno jedna jak i druga drużyna w miarę dobrych składach ale gospodarze zdecydowanie lepiej się zapowiadają. Między innymi zobaczymy Horvata, Barzala, Palmieri czy Lee więc spory potencjał, z drugiej strony Zegras, Hathaway, Cates czy przede wszystkim Michkov. Uważam że zobaczymy dość szybki
hokej z okazjami z obu stron i panowie trochę sobie postrzelają.
NY Islanders vs Flyers
over 5.5
@1.57
NY Islanders vs Flyers
over 6.5
@2.15
Chyba znowu się nabrałem na preseason, nie ma co sobie głowy zaprzątać na rzut kostką.. Trzeba czekać na początek sezonu.