>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2024/2025

H 2,4K

Honoriusz

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Już dawno czegoś takiego nie widziałem..

12 spotkań w nocy:

-10 z nich to under 5.5
-9 z nich to under 4.5
-7 z nich to under 3.5

Dla przykładu to średni kurs na under 4.5 oscyluje około @3 a under 3.5 między @5-6

O CO TU CHODZI?!?!
Zanosi się i dzisiaj na powtórkę z rozrywki nocnej 😁

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Chicago vs Calgary
Typ: Bedard gol
Kurs:
3,80
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiejszej nocy zaledwie 3 spotkania z czego 2 dla mnie to totalna zagadka. Przechodząc do meczu Chicago vs Calgary myślę że gospodarze sprawią niespodziankę chociaż nie są wcale takim underdogiem. Hawks u siebie gra lepiej i odprawiali już naprawdę mocne ekipy, Minnesota, Colorado, Dallas, Pantery, Caps czy Montreal w swojej najlepszej formie więc widać że potrafią wygrać na każdego grając przed własną publiką. Dzisiejszy rywal jest trochę podobny z tym że jeszcze lepszy, Calgary u siebie zrobili twierdze i jak na taką przeciętną drużynę wyglądają świetnie, niestety inna kwestia to mecze wyjazdowe i tutaj to zupełnie inna bajka.. Chicago ofensywnie się trochę poprawiło i więcej graczy się do tego przyczyniło. Co jakiś czas ktoś łapie swoje 5minut, tym razem w 2 ostatnich meczach Teravainen oraz Donato robili robotę chociaż i tak nie wiele z tego wyszło, ostatnio też Bertuzzi miał swoje przebłyski a teraz czas na najlepszego zawodnika w tej drużynie. Nie można powiedzieć że miał gorszą formę bo miał teraz serię gdzie punktował 9 razy z rzędu to ostatnie 6 spotkań to tylko 1 gol bo jednak lepsze opcję były na podanie. Bedard jest kluczowym zawodnikiem i sam sobie potrafi stworzyć sytuację do strzału a Flames na wyjazdach naprawdę wygląda kiepsko. kolejną kwestią jest to że Calgary łapie mnóstwooo kar a Chicago w tym sezonie wygląda bardzo dobrze w tym aspekcie a oczywiście Bedard jest w PP1 i dysponuje świetnym podaniem jak i strzałem co jest dla nas na plus, jeśli zawodnik nie grozi dobrym podaniem to można się skupić na blokowaniu strzału i atakowaniu krążku, w przypadku Bedarda, który może dograć do kolegów trzeba to brać po uwagę i ma trochę więcej miejsca oraz czasu. Kurs 3.80 z takim rywalem to jak dla mnie za dużo.

Chicago vs Calgary
Chicago over 2.5
@1.81

Chicago vs Calgary
Chicago over 3.5
@2,97

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4160
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Chicago Blackhawks - Calgary Flames

Typy:
Chicago Blackhawks lub remis @1,77 Superbet
Chicago Blackhawks powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,74 Fortuna
Chicago Blackhawks powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,81 Fortuna

Ja widzę to podobnie jak verno. Chicago Blackhawks są jedną z najsłabszych drużyn w lidze, ale jest tam dużo talentu, grają odważnie, dlatego dużo tracą, ale też całkiem sporo strzelają. Blackhawks ostatnio sprawili dużo problemów Edmonton Oilers prowadząc 3:1, choć cały mecz przegrali 3:4. Niedawno udało im się pokonać u siebie Colorado Avalanche 3:1, więc jeśli ktoś tam liczy na łatwe punkty, to może się przeliczyć. Calgary Flames to jest ligowy średniak, do tego na wyjazdach grają słabo, więc Chicago Blackhawks mogą pokusić się o zwycięstwo.

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Typy:
Edmonton Oilers wygrają w regulaminowym czasie gry @1,73 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Edmonton Oilers (ML) @1,46 (z opcją SuperPrzewaga)
obie drużyny zdobędą po przynajmniej dwie bramki w meczu @1,60 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej trzy bramki w meczu @3,25 Fortuna

Kings ostatnio są bardzo underowi, ale akurat Edmonton Oilers mają taki styl gry, że ten mecz może wyglądać zupełnie inaczej, ja tutaj spodziewam się szybkiego spotkania i wysokiego wyniku. Jedyną domową porażką Edmonton Oilers od dłuższego czasu jest ta z 17 grudnia z Florida Panthers, a tak to wszystko wygrywają. W Edmonton drużynom przyjezdnym ciężko jest chociaż o remis i moim zdaniem Kings tego remisu nie wywiozą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2314
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 01:00
Spotkanie: Toronto vs Dallas
Typ: Stankoven gol
Kurs:
5,30
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiejszej nocy znowu wysyp spotkań także jest w czym wybierać. Dzisiaj również będziemy szukali przełamań oraz podtrzymań serii. Na początek idzie mecz Toronto vs Dallas i jeszcze raz spróbujemy pójść w stronę Stankovena, ostatni mecz mimo że bez gola to z asystą co i tak dało zarobić. Stankoven na ten moment jest największym pechowcem jeśli chodzi o oczekiwane bramki gdyż powinien mieć ich 7 więcej. Nie trzeba szczególnie kierować się tą statystyką bo na pierwszy rzut oka już widać że coś jest nie tak, zawodnik, który od 25 spotkań nie strzelił gola a oddał 65 strzałów to nawet z jakiegoś przypadku już coś powinno wpaść. Logan w zeszłym sezonie zagrał 24 mecze więc można powiedzieć że ten jest jego pierwszym prawdziwym sezonem i to co mi się podoba to to że się nie poddaje bo nie jeden stracił by wiarę w siebie i wolałby częściej podawać niż brać grę na siebie a on to robi, widać że szuka tej bramki i bardzo chcę się przełamać, dodatkowo myślę że koledzy też to widzą i na pewno taki gol byłby zdecydowanie na plus więc też mogą go bardziej szukać. Cały czas w PP2 gdzie również dobrze wygląda i czekam aż się w końcu przełamie.

Toronto vs Dallas
Stankoven over 0.5pkt
@2.45

Kolejny mecz to Detroit vs Sharks i podobnie jak w przypadku wyżej wracamy do Tarasenko. Rosjanin zarówno jak Stankoven w poprzednim meczu bez gola ale z asystą a tutaj nawet 2 co również dało zarobić. To już 18 spotkań bez gola i też jak w przypadku Logana PP2. Detroit złapało dobrą formę i każdy gra na swoim poziomie co przekłada się na wyniki tj. 7 wygranych z rzędu strzelając 31 bramek. Każda zmiana wygląda dobrze i czekać tylko aż każdy skubnie kawałek dla siebie, dzisiaj idealna okazja aby dalej podtrzymać serię i odbudować pozycje w lidze tak samo jak odblokowanie dla Tarasenko bo to już za długo trwa jak na zawodnika z takim doświadczeniem.

Detroit vs Sharks
Tarasenko gol
@5.50

Detroit vs Sharks
Tarasenko over 0.5pkt
@2.50

Następnie przeniesiemy się do New Jersey gdzie Diabły podejmą Pantery. Bez większych niespodzianek tutaj też poszukam przełamania tym razem obrońcy, który lubi postrzelać. Dougie Hamilton w tym sezonie 5 bramek i podobnie jak wyżej powinien ich mieć więcej. Na ten moment jest numer 2 w lidze jeśli chodzi o ilość strzałów obrońców bo oddał ich aż 134, mimo że gra średnio 4/5min mniej niż reszta, którzy kręcą się w tym top 15~. Dougie już 17 spotkań bez gola i mimo że to defensmen to ma całkiem sporo okazji aby tego gola ustrzelić, gra w PP1 co sporo pomaga szczególnie z takim przeciwnikiem bo Pantery to 2 ekipa, która zbiera najwięcej kar. Goście mieli bardzo dobry sezon jako obrońcy tytułu ale od świąt grają bardzo przeciętnie, Devils również z problemami i czekam na jakiś dobry mecz z ich strony bo 7 ostatnich spotkań to 5 przegranych ale to nawet nie jest najgorsze, największy problem to taki że zaledwie w 1 meczu strzelili 3 bramki a reszta maksymalnie 2, ta ekipa ma taki potencjał ofensywny że to musi odbić i liczę że Hamilton się w to wpisze.

NJ Devils vs Pantery
Hamilton gol
@6.30

NJ Devils vs PAntery
Hamilton over 0.5pkt
@1.90

Następny mecz to Pingwiny vs Krakeny. Goście potwierdzili moje słowa że wygrana na szable nic nie znaczy i przegrali 2:6 na Detroit tracąc 4 bramki w 8min. Krakeny od dawna już w bardzo kiepskiej dyspozycji a na wyjazdach jeszcze gorzej, tracą tam 4 bramki na mecz praktycznie najwięcej w lidze a dzisiaj zagrają na Pingwiny, które ostatnio miały dobrą passe. 2 ostatnie mecze dla gospodarzy bardzo bolesne bo oba przegrane z bilansem 2:10 mimo że grali dobrze, oddali 62 strzały ale nie wchodziło. Dzisiaj myślę że sobie odbiją i po prostu zacznie wpadać, znowu idę w Crosbiego bo kurs znowu powyżej 3 co dziwi szczególnie że jest pod kreską i zacznie nadrabiać.

Pingwiny vs Krakeny
Crosby gol
@3.10

Pingwiny vs Krakeny
Pingwiny over 3
@1.81

Kolejny mecz to Capsi z Kaczkami. Gospodarze ostatnio grają w kratkę co wcale nie dziwi, początek sezonu mieli kapitalny i długo utrzymywali się na tej fali. Raczej dla większości było to normalne że będą lekko opadać ale to też nie znaczy że wszystko przegrywać, mają mecze lepsze i gorsze ale dzisiaj to raczej no brainer. Grając u siebie z Kaczkami trzeba po prostu wygrywać. Goście mieli swoje 5 minut gdzie wyglądali nieźle bo grudzień całkiem udany. Ostatnie mecze już do najlepszych nie należały 2:6 z BLues czy 0:6 z Flyers to totalny dramat, co prawda wygrali na Canes w OT ale praktycznie nie istnieli w tym meczu więc fajnie że zdobyli punkty ale nic to nie zmienia w kontekście formy. Capsi powinni ich dzisiaj zniszczyć i strzelić kilka bramek a ja poszukam gola Dubois, który ma świetny sezon i idealnie odnalazł się w drużynie ze stolicy. Poprzednie sezony kiepskie a do tego kontrowersje wokół jego osoby i zapowiadało się to źle ale teraz wygląda na to że Capsi to idealne drużyna dla niego. Punktuje regularnie chociaż z golami różnie bywa bo na ten moment tylko 7 a ostatnio strzelił 2. NA ten moment powinien mieć ich kilka więcej, 1 link, pp2, kiepski rywal nic tylko strzelać.

Caps vs Ducks
Dubois gol
@3.90

Caps vs Ducks
Dubois over 0.5pkt
@1.63

Caps vs Ducks
Caps over 3.5
@1.90

Na koniec mecz Utah vs Montreal i wracamy do Slafkovskiego. Dziwi mnie że w tym meczu gospodarze są takim faworytem patrząc na ich formy. Utah od okolic świąt gra piach wygrywając zaledwie 2 z 10 spotkań podczas gdy Montreal ma formę życia i nawet nie chodzi ile meczów wygrali a na kogo bo większość tych ekip to totalna topka i Habsi naprawdę stali się groźni, nie wiem ile jeszcze będą tak "szyć" ale na ten moment są jedną z groźniejszych drużyn i stawianie ich w roli takiego underdoga jest lekko dziwne. Na Slafkovskiego znowu duży kurs w porównaniu do kolegów i jak na to że gra w 1 linku i PP1 to 4.70 na gola jest bardzo dobrą opcją grając na Utah i będąc w takiej formie.

Utah vs Montreal
Slafkovsky gol
@4.70

Utah vs Montreal
Slafkovsky over 0.5pkt
@1.95

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3908
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Washington Capitals - Anaheim Ducks

Typy:
w meczu będzie powyżej 5,5 bramek @1,77 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej dwie bramki w meczu @1,65 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej trzy bramki w meczu @3,35 Fortuna

Anaheim Ducks mieli okres dużo lepszej gry, ale porażki 2:6 z St. Louis Blues i 0:6 z Philadelphia Flyers pokazują, że dobra forma może już być za nimi, choć potem szczęśliwie wygrali z Carolina Hurricanes. Washington Capitals wygrali 4:1 z Nashville Predators, ale gra Capitals wyglądała źle, to Predators dominowali. Drużyna z Waszyngtonu ma naprawdę mnóstwo szczęścia, bo ich wyniki są znacznie lepsze niż ich gra. Capitals pozwalają rywalom na wiele, często sytuację ratują bramkarze. Moim zdaniem gości stać na zdobycie trzech bramek.

New York Islanders - Ottawa Senators

Typy:
New York Islanders (ML) @1,82 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
New York Islanders lub remis @1,46 Superbet

New York Islanders to ogólnie nie jest zbyt mocna drużyna, ale z nimi jest tak, że jak złapią formę, to są groźni dla każdego. Wszystko wskazuje na to, ze tą formę złapali, gdyż wygrali trzy ostatnie mecze i wszystkie te spotkania były na wyjeździe. Wrażenie robi głównie zwycięstwo 4:0 z Vegas Golden Knights. Wygrać na lodzie w Vegas 4:0 to jest naprawdę coś rzadkiego. Ottawa Senators w dalszym ciągu muszą grać bez pierwszego bramkarza Ullmarka, więc gospodarze słusznie są faworytami tego meczu.

Winnipeg Jets - Vancouver Canucks

Typy:
Vancouver Canucks (ML) @2,40 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Vancouver Canucks lub remis @1,80 Superbet
Vancouver Canucks powyżej 2,5 bramek w meczu(razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,13 Fortuna
Vancouver Canucks powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @3,75 Fortuna

Po czymś takim to konieczna jest przymusowa przerwa od podawania typów w temacie :D Ta liga jest piękna do oglądania, ale nie do typowania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1509
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Minnesota Wild vs Edmonton Oilers: Leon Draisaitl gol @2.00 🟥
Buffalo Sabres vs Carolina Hurricanes: Martin Necas gol @3.20✅
AKO @6.40 Fortuna🟥

JJ Peterka miał ostatnio urodziny i z tej okazji atakowałbym jego gola, ale pójdę w Necasa, którego próbowałem kilka dni temu. Czecha poznałem podczas MŚ Elity i tam był kluczową postacią przyszłych mistrzów świata. Jestem zdania, że dzisiaj będzie miał swoje okazje na gole. Ogólnie Buffalo mu leży, na 3 niedawne spotkania zaliczył 2 trafienia. Od 6 meczów bez bramki, czas się przełamać z lubianym rywalem.

Leon on fire z Wilds. Z tym rywalem notuje serie 4 rywalizacji z golem z rzędu. Ostatnio tylko punkt, gospodarze w defensywie nie brylują i liczę mocno na Niemca. Wspierany McDavidem będzie miał swoje okazje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1713
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 00:00
Spotkanie: Buffalo vs Carolina
Typ:
powyżej 7,5 gola
Kurs: 3,70
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiejsza noc znowu spokojna bo tylko 2 spotkania. Szable vs Canes wyglądają ciekawie bo gospodarze mają problemy szczególnie w defensywie. Ofensywa daje rade ale to ile błędów robią w obronie to już przesada, kolejna sprawa jest taka że mają jakieś dziwne "zacięcia" potrafią dać dobry mecz a nagle się wyłączają i po chwili oddają mecz. Carolina dość specyficznie na ten moment bo nie da się ukryć że jest to topowa drużyna i u siebie zawsze byli najlepszą drużyną przez co na wyjazdach odstawali. Na ten moment Hurricanes są jedną z gorszych drużyn na wyjazdach jeśli popatrzymy na te lepsze ekipy. Ostatnie 11 spotkań na obcej tafli to 9 przegranych i nie sądzę aby tego typu drużyna tak słabo wyglądała na dłuższą metę. Mieli dobry okres gdzie wszystkich wycinali a potem lekki kryzys a dzisiaj rywal z którym można postrzelać. Myślę że obie ekipy dadzą trochę od siebie i zobaczymy trochę bramek z obu stron, gol Necasa też fajna opcja, to że nie strzelał od 6 meczów to jedno ale że na ostatnie 18 spotkań tylko 1 gol to bardziej daje do myślenia.

Ostatnia edycja:
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 02:00
Spotkanie: Dallas vs Montreal
Typ: Stankoven gol
Kurs:
4,50
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Dzisiaj kolejny raz idziemy w stronę Stankovena. Dallas u siebie podejmie Montreal i mimo że ich chwaliłem to myślę że powoli wrócimy na ziemię. Habs zaledwie miesiąc temu doznali upokarzającej porażki 2:9 z Pingwinami żeby później odprawić z kwitkiem topowe drużyny. OStatnie 13 spotkań to 10 wygranych i wygląda na to że włączają się w walkę o PO ale bądźmy szczerzy ile można.. Montreal na pewno dalej będzie groźny i wygrywał mecze ale na pewno nie z taką częstotliwością oraz nie z takimi ekipami, kilka dni temu te drużyny zagrali ze sobą i lepsi po dogrywce okazali się zawodnicy Dallas wygrywając 2:1 OT. W tym meczu Stavkonen co prawda bez punktu ale oddał aż 7 strzałów co jasno pokazuje że czuł się z tym przeciwnikiem bardzo dobrze. Często po tak długiej przerwie bez gola idą potem serią 2/3 meczów, Logan ostatnio naprawdę dobrze wygląda 4 mecze 5pkt 2 gole i wszędzie go pełno. Mecz z Toronto zakończył się kontuzją Hintza i nie wiadomo czy dzisiaj zagra, jeśli tak nic nie szkodzi, jeśli nie to wtedy Stankoven wskakuje do 2 linku obok Matta Duchene oraz Jamie Benna to przy takich zawodnikach jeszcze większe szanse na bramkę. Dallas u siebie jest bardzo mocne i myślę że zdominują ten mecz i poprawia skuteczność względem ostatniego spotkania a Stankoven wykorzysta swoje 5min i się bardziej pokaże bo dalej ma bramki do "odrobienia"

Dallas vs Montreal
Stankoven over 0.5pkt
@2.15

Dallas vs Montreal
Dallas over 3
@1.60

Dzisiaj znowu szukamy dużych kursów i tak jak w przypadku Stankovena tak pójdę w stronę Tarasenko, który po długiej przerwie się odblokował tak samo jak Logan strzelając nie jedną a aż 2 bramki w meczu. Detroit podejmą Pantery co nie brzmi zbyt optymistycznie ale.. Pbrpńcy tytułu od dłuższego czasu nie grają najlepiej a wręcz przeciętnie za to ekipa skrzydełek złapała wiatr w żagle po przyjściu nowego trenera i widać zdecydowaną różnicę w ich grze. Na ten moment są bardzo niebezpieczni i potrafią wygrać z każdym, ostatnia wtopa na rekiny nie wiele mówi bo po 7 wygranych zawsze może taki mecz przyjść. Detroit mocno poprawiło grę tak samo jak diametralnie wzrosły liczby w PP i to może być dzisiejszy klucz na Pantery, które łapią dużo kar. Stawianie gości w roli takiego underdoga jest lekko szalone jak spojrzymy na obecną formę drużyn a nie na ich "nazwy" uważam że skrzydła dadzą dobry mecz i mogą sprawić niespodziankę i liczę że Rosjanin znowu zawita z trafieniem.

Pantery vs Detroit
Tarasenko gol
@5.50

Pantery vs Detroit
Detroit over 2
@1.65

Pantery vs Detroit
Detroit over 3
@3.25

Kolejny mecz to Toronto vs NJ Devils i tak jak ostatnio poszukam gola Hamiltona. Jedni i drudzy wpadli w lekki dołek chociaż goście chyba w większy bo od dłuższego czasu coś tam nie trybi i jest to dla mnie bardzo dziwne. Tak jak pisałem, przegrane to jedno ale w jakim stylu to inna sprawa, drużyna, która w ofensywie straszyła wszystkich gdzie każda zmiana była bardzo groźna to teraz przez ostatnie 8 spotkań tylko w 1 meczu strzelili 3 bramki a reszta poniżej, jak? Wedle oczekiwanych bramek powinni mieć ich aż 16 więcej ale nawet nie trzeba patrzeć na to żeby wiedzieć że tak jest, Diabły to przede wszystkim ofensywa i liczę że w końcu odpalą tak samo jak Hamilton, który od 18 spotkań bez gola, mimo że to obrońca to lubi postrzelać będąc 2 w lidze pod tym względem a dodatkowo będąc w PP1 na pewno będzie miał okazje. Tyle strzałów to w końcu coś musi wpaść a kurs naprawdę wysoki i mimo że ostatnio się nie udało to dalej dam mu szanse dzisiaj a nawet następnym razem jak się tutaj nie uda.

Toronto vs Devils
Hamilton gol
@6.80

Toronto vs Devils
Hamliton over 0.5pkt
@2.05

Kolejny spotkanie Ottawa z Capsami i jestem bardzo ciekaw tego meczu. Gospodarze ostatnie 3mecze to zaledwie 2 stracone bramki w tym 2x czyste konto i szczerze nie wiem czy im się nie "odbije". Capsi może nie dali super meczu z kaczkami ale pod kontrolą go wygrali, dzisiaj rywal zdecydowanie trudniejszy i może nawet to i lepiej bo też trzeba bardziej się spiąć. Ja dalej szukam gola Dubois, który powinien mieć tych goli kilka więcej, gra w 1 linku oraz PP2 więc okazje powinny być.

Ottawa vs Caps
Dubois gol
@4.30

Ottawa vs Caps
Dubois over 0.5pkt
@1.73

Na koniec idzie Girgensons w meczu Tampa vs Ducks. Dość niespodziewany widok aby zawodnik ofensywny po 42 spotkaniach dalej miał wpisane "0" obok liczby goli. Nigdy nie był ani nie jest zawodnikiem, który gra pierwsze skrzypce ale to dalej zawodnik ofensywny, który oddał już 43 strzały a dalej bez gola. Dzisiejszy rywal do najtrudniejszych nie należy więc może dzisiaj w końcu nastąpi przełamanie?

Tampa vs Ducks
Girgensons gol
@7

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1341
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Buffalo Sabres vs Pittsburgh Pinguins:

JJ Peterka gol @4.20🟥
Sydney Crosby gol @3.30🟥
AKO @13.86 Fortuna🟥

W Buffalo spodziewam się sporej ilości goli. Pierwsze starcie w tym sezonie tych klubów to wynik 7:6 dla Pingwinów i są szanse, że tym razem Szable się zrewanżują. Idę w duet zawodników, którzy czekają na przełamanie. JJ miał niedawno urodziny, ale nie sprawił sobie jeszcze prezentu. Od 10 meczów jest bez trafienia. Sidney czeka trochę krócej, bo 3 niedawne starcia to brak bramki. Co ciekawe obaj zawodnicy pokryli nasz dubel w poprzedniej rywalizacji. Graja naturalnie w PP, a ich powinno być sporo, bo zespoły te szorują po dnie tabeli wschodu, jazda chłopaki 💪

Ostatnia edycja:
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 18:30
Spotkanie: NJ Devils vs Flyers
Typ: Devils
powyżej 4,5 gola
Kurs: 3.35
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Dzisiejszego wieczoru Diabły podejmą Lotników i myślę że może w końcu dojść do przełamania. Devils słabo weszli w ten rok ale trzeba oddać że większość przegranych była po dogrywce lub maksymalnie jednym golem. Od 9 spotkań nie strzelili jeszcze min 4 bramek w meczu co jest dziwne patrząc na ich potencjał. Od jakiegoś czasu podczas grania strzelców pisałem że Diabły powinni mieć zdecydowanie więcej bramek bo tworzą sobie mnóstwo sytuacji i każda zmiana potrafi zamieszać, wedle oczekiwanych bramek powinni mieć ich najwięcej w całej lidze a stan faktyczny jest taki że są pod kreską 30bramek. Oczywiście ta statystyka nie odzwierciedla wszystkiego ale nie da się zaprzeczyć że gospodarze są bardzo groźną ekipą w ofensywie i jak się rozstrzelają to nie ma co zbierać. Od dawna posucha i liczę że się przełamią i odbiją bo już się zanosi na to..

Ottawa vs Boston
over 5
@1.67

Wydaje mi się że bardzo dobra opcja na over w tym meczu. Ottawa na ostatnie 4 mecze miała 3 razy czyste konto co za często się nie zdarza i na ten moment są jedną z ekip, które tracą najmniej bramek co na pewno tak się nie utrzyma. Boston po kiepskiej serii ostatnie 2 mecze na Pantery i Tampe pokazał że dalej trzeba się z nimi liczyć i wygląda że wracają do gry. Myślę że spokojnie te 5/6 bramek dzisiaj zobaczymy.

Colorado vs Dallas
Stankoven over 2.5 strzałów
@2.10

Stankoven ostatnio w formie i wygląda dobrze a co jak co ze strzałami to w tym sezonie problemu nie ma bo oddaje ich sporo, dalej bez Hintza więc gra w 2 linku obok Benna i Matta więc powinni częściej być w strefie ofensywnej. Czuje że jest w dobrej formie a teraz dostał szanse aby się wykazać także myślę że te 3 strzały nie powinny być problemem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1025
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
No to teraz przechodzimy do nocnych spotkań. Na początek idzie mecz Panter z Kaczkami i myślę że gospodarze sobie lekko użyją. Od świat ich gra wygląda średnio i grają w kratkę chociaż na dobrą sprawę nie wygrali jeszcze jakoś pewnie od tego czasu. Pantery bardzo solidna ekipa nie przez przypadek bronią tytułu ale potrzebują jakiegoś bodźca aby ruszyć. Dzisiejszy rywal z niskiej półki, ostatnie mecze u siebie nie za dobre więc idealna okazja aby się odbić i zrekompensować to kibicom. Niestety kursy bardzo niskie aby iść w ich stronę dlatego poszukam strzelca a dokładniej Verhaeghe, który na ostatnie 14 spotkań zaledwie 1 gol. Nie jest to zawodnik, który gra pierwsze skrzypce ale bardzo dobrze uzupełnia drużynę, w 3 linku ale za to w PP1 co jest bardzo dobre dla typu. Kaczki łapią sporo kar a ich PK jeden z gorszych więc na pewno będzie to istotny aspekt w tym meczu. Verhaeghe powinien mieć kilka goli więcej a dzisiejszy rywal dobry do tego aby się przełamać.

Pantery vs Ducks
Verhaeghe gol
@3.60

Następnie Rangers vs CBJ. Trzeba szczerze powiedzieć że Rangersi zaczynają wracać na właściwe tory i rzeczywiście zaczynają być znowu groźni. Dzisiejszy rywal na winstreak od 6 spotkań co może szokować ale też mieli dosyć przyjemny terminarz. Nie trzeba raczej mówić jakim stylem grają goście i to że przez ostatnie 4 mecze stracili 6 bramek to dopiero niespodzianka :D bo tyle to oni w 1 meczu mogą stracić jak i strzelić. Kurtki defensywnie są jedną ze słabszych ekip a Rangersi potrzebują pewnego zwycięstwa i po tej zmianie te 4 bramki raczej powinni wbić. Idę również w stronę Zibanejad, który też pod kreską a mógł ostatnio postrzelać, od 6 meczów bez gola i to dobry mecz aby się przełamać.

Rangers vs CBJ
Rangers over 3.5
@1.86

Rangers vs CBJ
Zibanejad gol
@4

Rangers vs CBJ
Zibanejad over 0.5pkt
@1,78

Kolejny mecz to Capsi vs Pingwiny. Gospodarze na ostatnie 5 spotkań stracili tylko 4 bramki w regulaminowym a do tego SO b2b, jakby lubię ich i fajnie że mają taki sezon ale bez przesady. Podejrzewam że może im się to odbić czkawką bo to jest niemożliwe do utrzymania i mieli też sporo szczęścia. Pingwiny znowu po dobrej serii wpadli w dołek ale już nie raz w tym sezonie pokazywali że potrafią zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie. Wczoraj wygrana 5:2 na szable chociaż w nie najlepszym stylu ale zawsze, dzisiaj rywal zdecydowanie trudniejszy ale goście zawsze potrafią te 2/3 bramki wrzucić co by się nie działo. Ja znowu poszukam strzelców bo zarówno Crosby jak i O'Connor pod kreską a kursy warte próby.

Caps vs Pingwiny
Crosby gol
@3.30

Caps vs Pingwiny
O'Connor gol
@6

Kolejny mecz to Jets vs Calgary i znowu polujemy na wysokie kursy. Ostatnie 4 mecze Jets to zaledwie stracone 3 bramki w regulaminowym ale wiadomo Hellebuyck między słupkami, który kolejny sezon kosi.. Dzisiaj w bramce zobaczymy Erica Comrie co na pewno będzie ułatwieniem w porównaniu do nr 1 w lidze. Calgary po bardzo słabej serii jeśli chodzi o wyjazdy wyciągnęli wnioski i poprawili grę chociaż nie były to jakieś mocne drużyny. Ostatnie 2 mecze na BLues na bardzo niskiej skuteczności i zaledwie po 1 bramce strzelonej mimo że okazji było sporo. Jetsi znowu obrośli w piórka i mogą się ładnie dzisiaj zdziwić szczególnie że jakieś błędy nie będą już tak wybaczane bez Hellebuycka między słupkami. Myślę że Calgary może dzisiaj zaskoczyć a ja poszukam strzelców i dużych kursów. Pierwszy to Pospisil, który nie strzelił już od 23 spotkań będąc w 1 linku oraz PP2 więc chyba czas najwyższy się przełamać. Drugi zawodnik to Blake Coleman, 2 link i też PP2, jeden jak i drugi pod kreską więc po takich kursach liczę że chociaż jeden się przełamie i też będzie ładnie.

Jets vs Calgary
Pospisil gol
@5.50

Jets vs Calgary
Coleman gol
@4.50

Następny mecz to Islanders vs Sharks i znowu nie sądzę aby rekiny były takim underdogiem. OStatnio się przełamali i strzelili aż 6 bramek bo wcześniejsze mecze rzeczywiście były pechowe i powinni mieć tych bramek więcej. Rekiny naprawdę potrafią sobie tworzyć okazje i tylko skuteczność ich blokuje bo są groźni. Gospodarze ani trochę nie przekonują mnie aby robić z nich tak dużego faworyta dlatego idę w stronę gości. Myślę że znowu over 2 to granie "za darmo" a dodatkowo można spróbować gola w PP bo dalej Islanders są najgorszą ekipą w PK a rekiny w PP mimo że 18% to stać ich na więcej i z lekko lepszą skutecznością te cyfry poszłyby w górę.

Islanders vs Sharks
Sharks over 2
@1.68

Islanders vs Sharks
Sharks gol w pp
@2.45

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1283
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 19:00
Spotkanie: Boston vs Sharks
Typ:
powyżej 7,5 gola
Kurs: 3,70
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Ostatnio czerwona ściana ale czasem tak bywa jak się poluje na wysokie kursy. Dzisiaj też poszukamy ładnego kursy, może nie aż tak wysokiego ale dalej wysoki. Mecz między Bruins vs Sharks i oczekuje tutaj bramek. Gospodarze ostatnio się lekko rozigrali wygrywając na Pantery, Tampe oraz ostatni mecz z Sens 6:5 po OT gdzie wypuścili. Pisałem że Bruins wracają do żywych i rzeczywiście ofensywnie zaczyna to wyglądać dobrze bo w pewnym momencie byli jedną z najmniej skutecznych ekip w lidze. Defensywnie dalej w powijakach porównując ich poprzednie sezony gdzie to właśnie ich siła była obrona. Gospodarze do swojej najlepszej formy jeszcze trochę potrzebują ale myślę że jest to idealny czas na szukanie overów gdzie ofensywa zaczęła grać a obrona z problemami. Rekiny przełamały się wygrywając 6:3 na Detroit co było lekką niespodzianką ale tą ekipę stać na takie mecze. Nie raz już to powtarzam i dziwi się że często mają mecze gdzie strzelają tylko 1 lub 2 bramki bo mają dobre okazje. Jedni i drudzy defensywnie wyglądają słabo a też lecą na niskiej skuteczności będąc gdzieś na dole jeśli chodzi o zdobyte bramki co musi niedługo się odbić.

Godzina: 00:00
Spotkanie: Vegas vs Blues
Typ: Eichel gol
Kurs:
2,90
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Vegas miało świetną serię gdzie byli naprawdę bardzo mocni ale się skończyło. Przed meczem z NY Islanders pisałem że zaczną zwalniać bo nie są w stanie utrzymać takiego tempa i od tego momentu przegrali 5 z 6 spotkań będąc praktycznie ciągle faworytem. Ostatnie 3 przegrane były na wyjeździe a dzisiaj wracają na swoją tafle i chyba można obiektywnie powiedzieć że Vegas u siebie są najlepszą drużyną. Kursy w stronę gospodarzy nie są za ciekawe szczególnie biorąc po uwagę ostatnie mecze dlatego ja poszukam gola Eichela, który jest kluczowym zawodnikiem grając w 1 linku oraz PP1. Wygląda na to że ma sezon życia i po 45 spotkaniach 11 goli oraz 45 asyst co daje 56 punktów. Ledwo połowa sezonu minęła a on już praktycznie w peaku asyst ale ostatnio jest problem z bramkami, od 6 spotkań bez gola oddając w nich 18 strzałów czyli mniej więcej jak średnia w sezonie tj. 3 strzały na mecz. Eichel pod kreską ale tego typu zawodnik powinien szybko to odrobić i myślę że 6 spotkań to już wystarczająca przerwa i warto pograć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +6215
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Spotkanie: Rangers vs Ottawa
Typ: Tkachuk gol
Kurs:
3.20
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Piszę od rana żeby nikt nie podkradł :D reszta meczy wieczorem. Rangersi podejmą Ottawe i już się nie mogę doczekać tego meczu. Gospodarze w roku 2025 zdecydowana poprawa patrząc na to co było wcześniej ale do optymalnej formy dalej brakuje i nie jest to ten potwór co kiedyś. Na dobrą sprawę nie ma znaczenia na kogo dzisiaj zagrają bo i tak będę szedł w te typy. Ottawa od kilku sezonów bez PO mimo że co roku mówi się że mają szansę ale w tym roku rzeczywiście ta szansa jest realna. Drużyna ta mocno dojrzała i ułożyła gra, poprawa w defensywie i Ullmark (kontuzja) między słupkami daje stabilizacje. Ja dzisiaj idę w kilka wysokich kursów w stronę Tkachuka, który nie strzelił gola od 7 spotkań, ok zdarza się ale bez punktu od 7 spotkań to jest wręcz nieprawdopodobne na zawodnika tego typu. Brady potrafi sam pociągnąć mecz i jest bardzo uniwersalny na każdej płaszczyźnie, potrafi strzelić, podać, hitnąć czy zrzucić rękawice i walczyć. Oczekuje dzisiaj jakiegoś mocnego przełamania bo tak jak mówiłem, kilka spotkań bez gola to jedno ale 7 spotkań bez punktu to już zupełnie inna sprawa i myślę że może to ładnie odbic.

Rangers vs Ottawa
Tkachuk over 1.5pkt
@3.65

Rangers vs Ottawa
Tkachuk over 2.5pkt
@8,90

Rangers vs Ottawa
Tkachuk over 1.5 gola
@11

Close. Świetny mecz Ottawa!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1031
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
New York Rangers - Ottawa Senators

Typy:
New York Rangers (ML) @1,74 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
New York Rangers lub remis @1,42 Superbet
New York Rangers powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,55 Fortuna

Jest to spotkanie o trochę większą stawkę, gdyż wiele wskazuje na to, że te drużyny będą bezpośrednio rywalizowały o miejsce w playoffach. Ottawa Senators, Boston Bruins i New York Rangers to właśnie te zespoły najbardziej się liczą w walce o 7-8 miejsce i niemal pewne jest, że przynajmniej dla jednej z nich tego miejsca zabraknie. New York Rangers mieli potworny kryzys, prawie wszystko przegrywali, ale teraz znowu grają naprawdę solidnie. Rangersi notują obecnie serię ośmiu spotkań, w których to zdobyli przynajmniej jeden punkt. W dobrej formie są również gracze Ottawy Senators, ale ja jednak wyżej cenię drużynę z Nowego Jorku. U Senators kontuzjowany jest jeszcze Ullmark, choć niebawem wróci do gry. Senators w bramce wystawią zapewne młodego Merilainena, który sprawuje się nadspodziewanie dobrze, ale ostatni mecz miał fatalny tracąc aż pięć bramek z Boston Bruins. Stawiam w tym meczu na gospodarzy.

Edmonton Oilers - Washington Capitals

Typy:
Edmonton Oilers (ML) @1,63 Superbet (z opcją SuperPrzewaga) dominacja Oilers, ale szczęście było po stronie Capitals
Edmonton Oilers wygrają w regulaminowym czasie gry @2,00 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)

Edmonton Oilers u siebie od dłuższego czasu prawie wszystko wygrywają. W Edmonton ciężko jest o zdobycie choćby jednego punktu i moim zdaniem Washington Capitals tego punktu nie zdobędą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1774
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Godzina: 01:30
Spotkanie: Toronto vs CBJ
Typ: Werenski gol
Kurs:
4,20
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Wczorajszy mecz Ottawy żenujący ale cóż, trzeba szukać dalej. Szczerze myślałem w końcu o przełamaniu NJ Devils, który wpadli w bardzo słaby okres i mają ogromny problem ze zdobywaniem bramek. Myślę że jak przełamanie przyjdzie to na bogato ale stawianie ich w roli aż tak dużego faworyta przeciwko Bruins, które notuje dobre wyniki jest co najmniej dziwne ale dalej dla mnie to nobet, z jednej strony fajnie szukać opcji na gości ale gdzieś z tyłu głowy jest to że Diabły w końcu muszą odpalić i strach grać przeciwko nim a po takich kursach na nich też nie ma sensu. Lepszym meczem będzie Toronto vs CBJ i jestem ciekawe czy dzisiaj te ekipy odpalą. Goście mają bardzo udany sezon póki co i realnie mogą powalczyć o PO. 2 ostatnie mecze zaledwie 1 strzelony gol co jak na ich popisy jest czymś niespotykanym. Kurtki potrafią fajnie nacisnąć i zrobić ciekawy mecz a historia między nimi tylko to potwierdza bo na 4 ostatnie mecze Kurtki 3 razy strzelali aż po 6 bramek (z OT) nie jestem wielkim fanem H2H ale to tylko pokazuje że te mecze są dosyć otwarte i obie ekipy mają okazje. Toronto miało okres gdzie defensywnie się trzymali a Stolarz ratował między słupkami ale to już zanika, defensywa nie jest tak mocna a Stolarz kontuzjowany. Dzisiaj o dziwo nie zobaczymy Woll'a w bramce a Dennisa Hildeby. Będzie to jego 6 mecz w NHL a póki co nie wygląda najlepiej, zaledwie w tych 5 spotkaniach, które rozegrał jednym z nich był mecz właśnie na CBJ w październiku gdzie to wpuścił 6 bramek, dzisiejszy rywal może być trudnym przeciwnikiem dla niego bo jak Kurtki docisną to jest ciężko. Myślę że śmiało można szukać overów w tym meczu ale ja idę w strzelca czyli Werenskiego. Na ten moment jest on topowym obrońcą w całej lidze, ofensywny który może sobie wypracować pozycję do strzału dodatkowo w PP1 oraz gra średnio 27min najdłużej w całej lidze, jako kolejna ciekawostka to taka że oddał w tym sezonie 180 strzałów co plasuje go na miejscu 5 w NHL a na miejscu 1 jeśli chodzi o obrońców z przewagą prawie 40 strzałów. Werenski gra sezon życia jak i cała drużyna dlatego trzeba korzystać.

Toronto vs CBJ
over 6
@1.81

Toronto vs CBJ
CBJ over 28.5 strzałó
@1.89

Ostatnia edycja:
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
New Jersey Devils - Boston Bruins

Typy:
Boston Bruins lub remis @2,10 Superbet
Boston Bruins powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,09 Fortuna

New Jersey Devils to jest jeden z głównych faworytów do wygrania Konferencji Wschodniej i wszystko wyglądało naprawdę dobrze, ale do czasu. Po przerwie świątecznej wszystko się popsuło i od tego czasu ta drużyna odniosła tylko trzy zwycięstwa. Boston Bruins również grali słabo po świętach, ale w końcu złapali formę i ich ostatnie mecze były udane. Na cztery ostatnie mecze Bruins wygrali trzy z nich, a ta porażka była poniesiona w bardzo naiwny sposób, gdyż dali sobie wbić dwie bramki w samej końcówce i ostatecznie przegrali po karnych z Ottawą Senators. Boston jest teraz w gazie- 17 zdobytych bramek w trzech ostatnich meczach. New Jersey Devils mają mocną defensywę, świetnego Markstroma w bramce, ale mimo to ufam, że goście te trzy bramki zdołają zdobyć.

Colorado Avalanche - Winnipeg Jets

Typy:
Colorado Avalanche (ML) @1,80 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Colorado Avalanche lub remis @1,45 Superbet
Colorado Avalanche powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,57 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1345
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Spotkanie: Bruins vs Ottawa
Typ: Tkachuk gol
Kurs:
3,30
Post w dziale:
Link do swojego postu

Analiza:

Nie ma opcji abym mu odpuścił. Wracamy do meczu Ottawy, która zagra dzisiaj z Bostonem. Niedawny mecz zakończony wynikiem 6:5 po OT dał sporo emocji pytanie jak będzie dzisiaj. Bruins chwaliłem że zaczęli coś grać w ofensywie ale obrona dalej kiepsko co udowodnił kolejny mecz. Na ten moment pod względem traconych bramek zbliżają się do najgorszych drużyn co zawsze u nich było odwrotnością bo defensywa była na dobrym poziomie. Ottawa ma problemy ze strzelaniem ale też potrafią odpalić i ciężko powtórzyć taki mecz jak ostatnio. Od początku wiedziałem że znowu spróbuję iść w stronę Tkachuka bo 8 spotkań bez punktu to jest naprawdę dziwne, seria bez gola może się zdarzyć ale bez punktu przy tego typu zawodniku to mało spotykane. Myślę że jak Tkachuk odpali to na grubo i warto dać mu jeszcze jedną szansę i poszukać dużych kursów.

Bruins vs Ottawa
Tkachuk over 1.5 gola
@11.50

Bruins vs Ottawa
Tkachuk over 1.5pkt
@3.72

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2119
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Wraca Kiril, więc warto spróbować jego gola po powrocie. Często tak się dzieje, że zawodnicy w swoim pierwszym spotkaniu po kontuzjach, czy transferach zaliczają trafienia i Fortuna wtedy często kursów nie wystawia.

Kusi mnie też Veleno. Chłopak ma patent na Montreal, bo 3 spotkania z rzędu z tym rywalem zdobywał gola. Trener też to wie i z czwartego linku przesunął go do trzeciego. Swoje minuty dostanie, oby je wykorzystał.

Wild vs Utah: Kirill Kaprizov gol @2.20 🟥
Detroit vs Montreal: Joe Veleno gol @6.50🟥
Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +434
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Fajnie że napisałeś o Detroit bo teraz widzę że Kane kontuzja przez co Tarasenko wskoczył do 2 linku oraz PP1 co mocno podnosi szansę na gola a kurs podobny jak wcześniej więc myślę że jest value.

Detroit vs Montreal
Tarasenko gol
@4.80

Ostatnia edycja:
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Boston Bruins - Ottawa Senators

Typy:
Boston Bruins (ML) @2,32 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Boston Bruins lub remis @1,77 Superbet
Boston Bruins powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,88 Fortuna

Kursy na ten mecz mnie zaskoczyły. Bruins grają dzień po dniu, ale mimo wszystko robić z nich u siebie takiego underdoga? Boston niedawno był o włos od wyjazdowego zwycięstwa z Ottawą, zabrakło kilkunastu sekund dobrej obrony. Boston Bruins mają trochę problemów z kontuzjami, ale tak samo jest w przypadku Ottawy Senators. U Senators wypadł ważny gracz Josh Norris. To właśnie Norris mocno przyczynił się do tego comebacku Ottawy w meczu z Bostonem, gdyż zdobył dwie bramki, w tym tą na 12 sekund przed końcem dającą remis 5:5. Uważam, że Bruins wezmą rewanż za tamtą porażkę.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Typy:
Vancouver Canucks lub remis @1,87 Superbet
Vancouver Canucks powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,92 Fortuna

Edmonton Oilers zagrają w tym meczu bez Connora McDavida. Oilers mają dream team, więc nawet bez swojej największej gwiazdy imponują składem, ale brak tego gracza daje szanse gościom na dobry wynik. Oilers przegrali ostatni mecz z Washington Capitals, pomimo tego, że byli wyraźnie lepsi. Vancouver Canucks czeka długa walka o playoffy, ale powinno im się udać. Ważne, że sytuacja kadrowa już jest dobra, bo jakiś czas temu wyglądało to bardzo źle, co w dużej mierze wpłynęło na gorsze wyniki drużyny.

Seattle Kraken - Washington Capitals

Typy:
Seattle Kraken (ML) @2,15 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Seattle Kraken lub remis @1,67 Superbet
Seattle Kraken powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,77 Fortuna

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom