>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2024/2025

H 2,4K

Honoriusz

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Już dawno czegoś takiego nie widziałem..

12 spotkań w nocy:

-10 z nich to under 5.5
-9 z nich to under 4.5
-7 z nich to under 3.5

Dla przykładu to średni kurs na under 4.5 oscyluje około @3 a under 3.5 między @5-6

O CO TU CHODZI?!?!
Zanosi się i dzisiaj na powtórkę z rozrywki nocnej 😁

verno 992,9K

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:30
Spotkanie: Chicago vs Calgary
Typ: Bedard gol
Kurs:
3,80
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiejszej nocy zaledwie 3 spotkania z czego 2 dla mnie to totalna zagadka. Przechodząc do meczu Chicago vs Calgary myślę że gospodarze sprawią niespodziankę chociaż nie są wcale takim underdogiem. Hawks u siebie gra lepiej i odprawiali już naprawdę mocne ekipy, Minnesota, Colorado, Dallas, Pantery, Caps czy Montreal w swojej najlepszej formie więc widać że potrafią wygrać na każdego grając przed własną publiką. Dzisiejszy rywal jest trochę podobny z tym że jeszcze lepszy, Calgary u siebie zrobili twierdze i jak na taką przeciętną drużynę wyglądają świetnie, niestety inna kwestia to mecze wyjazdowe i tutaj to zupełnie inna bajka.. Chicago ofensywnie się trochę poprawiło i więcej graczy się do tego przyczyniło. Co jakiś czas ktoś łapie swoje 5minut, tym razem w 2 ostatnich meczach Teravainen oraz Donato robili robotę chociaż i tak nie wiele z tego wyszło, ostatnio też Bertuzzi miał swoje przebłyski a teraz czas na najlepszego zawodnika w tej drużynie. Nie można powiedzieć że miał gorszą formę bo miał teraz serię gdzie punktował 9 razy z rzędu to ostatnie 6 spotkań to tylko 1 gol bo jednak lepsze opcję były na podanie. Bedard jest kluczowym zawodnikiem i sam sobie potrafi stworzyć sytuację do strzału a Flames na wyjazdach naprawdę wygląda kiepsko. kolejną kwestią jest to że Calgary łapie mnóstwooo kar a Chicago w tym sezonie wygląda bardzo dobrze w tym aspekcie a oczywiście Bedard jest w PP1 i dysponuje świetnym podaniem jak i strzałem co jest dla nas na plus, jeśli zawodnik nie grozi dobrym podaniem to można się skupić na blokowaniu strzału i atakowaniu krążku, w przypadku Bedarda, który może dograć do kolegów trzeba to brać po uwagę i ma trochę więcej miejsca oraz czasu. Kurs 3.80 z takim rywalem to jak dla mnie za dużo.

Chicago vs Calgary
Chicago over 2.5
@1.81

Chicago vs Calgary
Chicago over 3.5
@2,97

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2878
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Chicago Blackhawks - Calgary Flames

Typy:
Chicago Blackhawks lub remis @1,77 Superbet
Chicago Blackhawks powyżej 2,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @1,74 Fortuna
Chicago Blackhawks powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,81 Fortuna

Ja widzę to podobnie jak verno. Chicago Blackhawks są jedną z najsłabszych drużyn w lidze, ale jest tam dużo talentu, grają odważnie, dlatego dużo tracą, ale też całkiem sporo strzelają. Blackhawks ostatnio sprawili dużo problemów Edmonton Oilers prowadząc 3:1, choć cały mecz przegrali 3:4. Niedawno udało im się pokonać u siebie Colorado Avalanche 3:1, więc jeśli ktoś tam liczy na łatwe punkty, to może się przeliczyć. Calgary Flames to jest ligowy średniak, do tego na wyjazdach grają słabo, więc Chicago Blackhawks mogą pokusić się o zwycięstwo.

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

Typy:
Edmonton Oilers wygrają w regulaminowym czasie gry @1,73 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Edmonton Oilers (ML) @1,46 (z opcją SuperPrzewaga)
obie drużyny zdobędą po przynajmniej dwie bramki w meczu @1,60 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej trzy bramki w meczu @3,25 Fortuna

Kings ostatnio są bardzo underowi, ale akurat Edmonton Oilers mają taki styl gry, że ten mecz może wyglądać zupełnie inaczej, ja tutaj spodziewam się szybkiego spotkania i wysokiego wyniku. Jedyną domową porażką Edmonton Oilers od dłuższego czasu jest ta z 17 grudnia z Florida Panthers, a tak to wszystko wygrywają. W Edmonton drużynom przyjezdnym ciężko jest chociaż o remis i moim zdaniem Kings tego remisu nie wywiozą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2056
verno 992,9K

verno

Znawca - Hokej
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 01:00
Spotkanie: Toronto vs Dallas
Typ: Stankoven gol
Kurs:
5,30
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Link do swojego postu
Analiza:

Dzisiejszej nocy znowu wysyp spotkań także jest w czym wybierać. Dzisiaj również będziemy szukali przełamań oraz podtrzymań serii. Na początek idzie mecz Toronto vs Dallas i jeszcze raz spróbujemy pójść w stronę Stankovena, ostatni mecz mimo że bez gola to z asystą co i tak dało zarobić. Stankoven na ten moment jest największym pechowcem jeśli chodzi o oczekiwane bramki gdyż powinien mieć ich 7 więcej. Nie trzeba szczególnie kierować się tą statystyką bo na pierwszy rzut oka już widać że coś jest nie tak, zawodnik, który od 25 spotkań nie strzelił gola a oddał 65 strzałów to nawet z jakiegoś przypadku już coś powinno wpaść. Logan w zeszłym sezonie zagrał 24 mecze więc można powiedzieć że ten jest jego pierwszym prawdziwym sezonem i to co mi się podoba to to że się nie poddaje bo nie jeden stracił by wiarę w siebie i wolałby częściej podawać niż brać grę na siebie a on to robi, widać że szuka tej bramki i bardzo chcę się przełamać, dodatkowo myślę że koledzy też to widzą i na pewno taki gol byłby zdecydowanie na plus więc też mogą go bardziej szukać. Cały czas w PP2 gdzie również dobrze wygląda i czekam aż się w końcu przełamie.

Toronto vs Dallas
Stankoven over 0.5pkt
@2.45

Kolejny mecz to Detroit vs Sharks i podobnie jak w przypadku wyżej wracamy do Tarasenko. Rosjanin zarówno jak Stankoven w poprzednim meczu bez gola ale z asystą a tutaj nawet 2 co również dało zarobić. To już 18 spotkań bez gola i też jak w przypadku Logana PP2. Detroit złapało dobrą formę i każdy gra na swoim poziomie co przekłada się na wyniki tj. 7 wygranych z rzędu strzelając 31 bramek. Każda zmiana wygląda dobrze i czekać tylko aż każdy skubnie kawałek dla siebie, dzisiaj idealna okazja aby dalej podtrzymać serię i odbudować pozycje w lidze tak samo jak odblokowanie dla Tarasenko bo to już za długo trwa jak na zawodnika z takim doświadczeniem.

Detroit vs Sharks
Tarasenko gol
@5.50

Detroit vs Sharks
Tarasenko over 0.5pkt
@2.50

Następnie przeniesiemy się do New Jersey gdzie Diabły podejmą Pantery. Bez większych niespodzianek tutaj też poszukam przełamania tym razem obrońcy, który lubi postrzelać. Dougie Hamilton w tym sezonie 5 bramek i podobnie jak wyżej powinien ich mieć więcej. Na ten moment jest numer 2 w lidze jeśli chodzi o ilość strzałów obrońców bo oddał ich aż 134, mimo że gra średnio 4/5min mniej niż reszta, którzy kręcą się w tym top 15~. Dougie już 17 spotkań bez gola i mimo że to defensmen to ma całkiem sporo okazji aby tego gola ustrzelić, gra w PP1 co sporo pomaga szczególnie z takim przeciwnikiem bo Pantery to 2 ekipa, która zbiera najwięcej kar. Goście mieli bardzo dobry sezon jako obrońcy tytułu ale od świąt grają bardzo przeciętnie, Devils również z problemami i czekam na jakiś dobry mecz z ich strony bo 7 ostatnich spotkań to 5 przegranych ale to nawet nie jest najgorsze, największy problem to taki że zaledwie w 1 meczu strzelili 3 bramki a reszta maksymalnie 2, ta ekipa ma taki potencjał ofensywny że to musi odbić i liczę że Hamilton się w to wpisze.

NJ Devils vs Pantery
Hamilton gol
@6.30

NJ Devils vs PAntery
Hamilton over 0.5pkt
@1.90

Następny mecz to Pingwiny vs Krakeny. Goście potwierdzili moje słowa że wygrana na szable nic nie znaczy i przegrali 2:6 na Detroit tracąc 4 bramki w 8min. Krakeny od dawna już w bardzo kiepskiej dyspozycji a na wyjazdach jeszcze gorzej, tracą tam 4 bramki na mecz praktycznie najwięcej w lidze a dzisiaj zagrają na Pingwiny, które ostatnio miały dobrą passe. 2 ostatnie mecze dla gospodarzy bardzo bolesne bo oba przegrane z bilansem 2:10 mimo że grali dobrze, oddali 62 strzały ale nie wchodziło. Dzisiaj myślę że sobie odbiją i po prostu zacznie wpadać, znowu idę w Crosbiego bo kurs znowu powyżej 3 co dziwi szczególnie że jest pod kreską i zacznie nadrabiać.

Pingwiny vs Krakeny
Crosby gol
@3.10

Pingwiny vs Krakeny
Pingwiny over 3
@1.81

Kolejny mecz to Capsi z Kaczkami. Gospodarze ostatnio grają w kratkę co wcale nie dziwi, początek sezonu mieli kapitalny i długo utrzymywali się na tej fali. Raczej dla większości było to normalne że będą lekko opadać ale to też nie znaczy że wszystko przegrywać, mają mecze lepsze i gorsze ale dzisiaj to raczej no brainer. Grając u siebie z Kaczkami trzeba po prostu wygrywać. Goście mieli swoje 5 minut gdzie wyglądali nieźle bo grudzień całkiem udany. Ostatnie mecze już do najlepszych nie należały 2:6 z BLues czy 0:6 z Flyers to totalny dramat, co prawda wygrali na Canes w OT ale praktycznie nie istnieli w tym meczu więc fajnie że zdobyli punkty ale nic to nie zmienia w kontekście formy. Capsi powinni ich dzisiaj zniszczyć i strzelić kilka bramek a ja poszukam gola Dubois, który ma świetny sezon i idealnie odnalazł się w drużynie ze stolicy. Poprzednie sezony kiepskie a do tego kontrowersje wokół jego osoby i zapowiadało się to źle ale teraz wygląda na to że Capsi to idealne drużyna dla niego. Punktuje regularnie chociaż z golami różnie bywa bo na ten moment tylko 7 a ostatnio strzelił 2. NA ten moment powinien mieć ich kilka więcej, 1 link, pp2, kiepski rywal nic tylko strzelać.

Caps vs Ducks
Dubois gol
@3.90

Caps vs Ducks
Dubois over 0.5pkt
@1.63

Caps vs Ducks
Caps over 3.5
@1.90

Na koniec mecz Utah vs Montreal i wracamy do Slafkovskiego. Dziwi mnie że w tym meczu gospodarze są takim faworytem patrząc na ich formy. Utah od okolic świąt gra piach wygrywając zaledwie 2 z 10 spotkań podczas gdy Montreal ma formę życia i nawet nie chodzi ile meczów wygrali a na kogo bo większość tych ekip to totalna topka i Habsi naprawdę stali się groźni, nie wiem ile jeszcze będą tak "szyć" ale na ten moment są jedną z groźniejszych drużyn i stawianie ich w roli takiego underdoga jest lekko dziwne. Na Slafkovskiego znowu duży kurs w porównaniu do kolegów i jak na to że gra w 1 linku i PP1 to 4.70 na gola jest bardzo dobrą opcją grając na Utah i będąc w takiej formie.

Utah vs Montreal
Slafkovsky gol
@4.70

Utah vs Montreal
Slafkovsky over 0.5pkt
@1.95

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2366
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Washington Capitals - Anaheim Ducks

Typy:
w meczu będzie powyżej 5,5 bramek @1,77 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej dwie bramki w meczu @1,65 Fortuna
obie drużyny zdobędą po przynajmniej trzy bramki w meczu @3,35 Fortuna

Anaheim Ducks mieli okres dużo lepszej gry, ale porażki 2:6 z St. Louis Blues i 0:6 z Philadelphia Flyers pokazują, że dobra forma może już być za nimi, choć potem szczęśliwie wygrali z Carolina Hurricanes. Washington Capitals wygrali 4:1 z Nashville Predators, ale gra Capitals wyglądała źle, to Predators dominowali. Drużyna z Waszyngtonu ma naprawdę mnóstwo szczęścia, bo ich wyniki są znacznie lepsze niż ich gra. Capitals pozwalają rywalom na wiele, często sytuację ratują bramkarze. Moim zdaniem gości stać na zdobycie trzech bramek.

New York Islanders - Ottawa Senators

Typy:
New York Islanders (ML) @1,82 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
New York Islanders lub remis @1,46 Superbet

New York Islanders to ogólnie nie jest zbyt mocna drużyna, ale z nimi jest tak, że jak złapią formę, to są groźni dla każdego. Wszystko wskazuje na to, ze tą formę złapali, gdyż wygrali trzy ostatnie mecze i wszystkie te spotkania były na wyjeździe. Wrażenie robi głównie zwycięstwo 4:0 z Vegas Golden Knights. Wygrać na lodzie w Vegas 4:0 to jest naprawdę coś rzadkiego. Ottawa Senators w dalszym ciągu muszą grać bez pierwszego bramkarza Ullmarka, więc gospodarze słusznie są faworytami tego meczu.

Winnipeg Jets - Vancouver Canucks

Typy:
Vancouver Canucks (ML) @2,40 Superbet (z opcją SuperPrzewaga)
Vancouver Canucks lub remis @1,80 Superbet
Vancouver Canucks powyżej 2,5 bramek w meczu(razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @2,13 Fortuna
Vancouver Canucks powyżej 3,5 bramek w meczu (razem z dogrywką i decydującym rzutem karnym) @3,75 Fortuna

Po czymś takim to konieczna jest przymusowa przerwa od podawania typów w temacie :D Ta liga jest piękna do oglądania, ale nie do typowania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1509
sunxl 2,3M

sunxl

Typer
Minnesota Wild vs Edmonton Oilers: Leon Draisaitl gol @2.00
Buffalo Sabres vs Carolina Hurricanes: Martin Necas gol @3.20
AKO @6.40 Fortuna

JJ Peterka miał ostatnio urodziny i z tej okazji atakowałbym jego gola, ale pójdę w Necasa, którego próbowałem kilka dni temu. Czecha poznałem podczas MŚ Elity i tam był kluczową postacią przyszłych mistrzów świata. Jestem zdania, że dzisiaj będzie miał swoje okazje na gole. Ogólnie Buffalo mu leży, na 3 niedawne spotkania zaliczył 2 trafienia. Od 6 meczów bez bramki, czas się przełamać z lubianym rywalem.

Leon on fire z Wilds. Z tym rywalem notuje serie 4 rywalizacji z golem z rzędu. Ostatnio tylko punkt, gospodarze w defensywie nie brylują i liczę mocno na Niemca. Wspierany McDavidem będzie miał swoje okazje.

Do góry Bottom