>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2024/2025

verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Dzisiaj tylko w formie samych typów jakby ktoś chciał skorzystać.

Montreal vs Krakeny
Montreal gol w pp
@1.95

Caps vs Rangers
Adam Fox over 0.5pkt
@1.61

Boston vs Flyers
Boston gol w pp
@1.80

Ottawa vs Blues
over 5.5
@1.65

Islanders vs Ducks
over 5.5
@1.80

Ostatnia edycja:
kombajn 275,9K

kombajn

Użytkownik
12 AM - New York Islanders @ Columbus Blue Jackets
Team Total (OT/PEN. incl.) - Columbus 4+ bramek @ 2.53 f o r t u n a

2 AM - Tampa Bay Lightning @ Colorado Avalanche
Team Total (OT/PEN. incl.) - Tampa Bay 4+ bramek @ 2.24 f o r t u n a

3 AM - Las Vegas Golden Knights @ Los Angeles Kings
Team Total (OT/PEN. incl.) - Las Vegas 4+ bramek @ 2.26 f o r t u n a

Columbus nie zwalnia tempa - po 8 meczach mają ponad 4 bramki zdobyte/mecz i to mimo zawstydzającego trochę power playu, nieco powyżej 15% konwersji szans (u siebie 2-16...). Co prawda oddsmakerzy już się trochę ogarnęli w oszacowaniu siły ognia tej Ekipy (która polega raczej na kolektywie niż gwiazdach), ale postanowiłem Im zaufać kolejny raz, zwłaszcza na własnej tafli, gdzie naparzają naprawdę ambitnie. Może nie jest to Ekipa domunująca spotkania, ale jak nadarzy się Im szansa, to potrafią ją wykorzystać (u siebie zaaplikowali po 6 bramek Oilers czy Sabres). Islanders będą b2b, z Varlamovem w klatce, który w sezonie ma SV% na poziomie 0.854 (słabiutko) i wpuszcza 3.72 gola/mecz (ostatnio wpuścił 5 przeciwko Panthers)...
O Avalanche już wspominałem wyżej, kulejący goaltending powinien przysporzyć sporo problemów Ekipie z Denver przeciwko Kucherovowi & co. Bolts są w czubie ligi w golach/mecz i potrafią wpakować gumę do klatki bez zbędnych ceregieli (umieszczali do tej pory procentowo ok. 14% strzałów w klatce), ale kuleją u Nich penalty kille (co nie przeszkodziło Im wpakować 2 bramek przeciwnikom w osłabieniu) i zapowiada się dzisiaj spotkanie z potencjalnym wysokim wynikiem, nawet przy absencji najlepszego strzelca Avalanche - Rossa Coltona...
Las Vegas jest Ekipą, która zdobywa najwięcej bramek/mecz w lidze. W ostatnich 4ech meczach wpakowali co najmniej 5 bramek w każdym spotkaniu. No ale to były mecze w Vegas - na wyjazdach nie udało się Im, do tej pory, przekroczyć linii 3 bramek/mecz i są jeszcze bez wygranej na wyjeździe. Jestem zdania, że to może się Golden Knights udać dzisiaj (i zwycięstwo, i przekroczenie linii 3 bramek w meczu wyjazdowym) - przeciwko Kings w LA. Kings będą b2b, po przegranym meczu na wyjeździe, z Sharks. Meczu, w którym Rittich wpuścił 3 bramki przy 20 sog Sharks. Może Kings (a na pewno Rittich) już byli myślami w LA i zabrakło Im koncentracji? Niezależnie od faktu kto będzie dzisiaj w klatce Kings (Rittich czy Kuemper) przewiduję golfiestę ze strony ekipy Las Vegas. Liczę, że baaardzo będą chcieli w końcu wygrać w delegacji - z teamem, który rozegrał na własnej tafli dopiero dwa spotkania (niemniej oba wygrał). Z teamem, który będzie grał b2b i powinien być trochę podmęczony zarówno rozegranym meczem, jak i powrotem do LA. Power play Golden Knights hula - to bramki w ponad 33% prób, a penalty kill Kings to poniżej 75% sukcesu...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1285
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
1730397864448.png

Caps vs Montreal
Montreal gol w pp
@2.10

1730397848734.png

Flyers vs Blues
Blues over 2.5
@1.88

1730397832827.png

Chicago vs Sharks
over 5.5
@1.67

Chicago vs Sharks
over 6.5
@2.38

1730397811738.png

Nashville vs Oilers
Nashville OT
@1.71

1730397786924.png

1730397770570.png

Toronto vs Krakeny
Matthews over 0.5pkt w power playu
@2.80

1730397743749.png

1730397731085.png

Pingwiny vs Ducks
Crosby gol
@2.70

Dzisiejszej nocy ciekawe spotkania także śmiało jest w czym wybierać. Na początek idzie znowu Montreal ze swoim pp. Ostatni mecz to totalna katastrofa do zapomnienia jak najszybciej.. Jedynym plusem ostatniego meczu było to że wrócił Slafkovsky, który niewątpliwie jest ogromnym wzmocnieniem i w przewadze da sporego boosta. Na ten moment jak najbardziej do przodu na graniu gola pp Montrealu i dalej będziemy w to iść bo kursy powyżej 2 są przesadzone patrząc na to jak silni są aktualnie w pp. Dzisiaj trochę taki dzień "przegrywów" bo zobaczymy aż 3 mecze tego typu. Zaczynając od FLyers z Blues poszukam bramek gości, którzy zagrali bardzo kiepskie ostatnie 2 mecze a w szczególności ten z Ottawa 8:1 i chcą jak najszybciej się za to zrewanżować. Gospodarze defensywnie wyglądają bardzo kiepsko tracąc 4 bramki na mecz włącznie z ostatnim meczem wygranym do zera, który nijak ma się do tego co pokazują od początku sezonu i stawianie Flyers w roli nawet lekkiego faworyta jest dość dziwne ale chyba zadziałało to że wygrali na Boston, moim zdaniem to Blues powinni przeważać ale patrząc jak są nieprzewidywalni pójdę w bramki. Kolejnym meczem "przegrywów" będzie spotkanie rekinów z Chicago i tutaj upatruję sporej ilości bramek. Wiemy jak wyglądają defensywnie a w szczególności rekiny więc ciężko nie spodziewać się tutaj bramek. Porównując defensywe z ofensywą jest to dość niewspółmierne bo obie ekipy całkiem dobrze sobie radzą w ataku i wydaje mi się że ten mecz wygra drużyna, która strzeli więcej niż straci mniej bo ich głównym celem będzie strzelanie niż bronienie. Kolejny mecz to ekipa Nashville vs Oilers i tutaj szukamy wygranej gospodarzy. Prredators miało bardzo kiepski start jednak ostatnie mecze pokazują że wracają na właściwe tory i słusznie stawiani są dzisiaj w roli faworyta. Oilers od początku sezonu mi się nie podobają i wiem że na koniec sezonu skończą wysoko oraz na papierze są świetnie jednak póki co nie wygląda to tak jak powinno a dzisiaj nie zagra McDavid, który jest głównym filarem drużyny, zresztą McJezua nie trzeba nikomu przedstawiać, brak tego zawodnika to ogromne osłabienie w składzie gości. Następny mecz Toronto vs Krakeny i dość dziwne te kursy.. Dla mnie Toronto jest lekkim faworytem jednak taki rozstrzał aż zaskakuje. Moim zdaniem ten mecz będzie dość równy, możemy zobaczyć dość fizyczną grę, raczej mało jakiegoś szybkiego hokeja a główną rolę mogą odegrać power playu i tutaj poszukam punktu Matthewsa, być może z golem być może z asystą jednak uważam że pp odegra dzisiaj dużo. Na koniec znowu mecz "przegrywów" czyli Pingwiny z Kaczkami. Jedni i drudzy w tym sezonie nie radzą sobie najlepiej chociaż sytuacja Pingwinów ostatnio wygląda bardzo kiepsko. Dzisiejszy rywal jest idealnym na przełamanie i trzeba to zrobić, kolejna porażka z rzędu z takim rywalem nie będzie wróżyć za dobrze więc jak najszybciej trzeba się obudzić. Kto jak kto ale Crosby musi dać z siebie więcej, co prawda robi co może i ma 10pkt ale tylko 1 gol, dodatkowo są to też mecze po 2/3/3 pkt a kilka kompletnie bez punktu. 1 gol na 11 spotkań to zdecydowanie za mało jak na tak doświadczonego zawodnika i nie jest to problem samego Crosbiego a po prostu czasem się tak dzieje a średnia pewnie bardzo szybko wróci to normy więc próbujemy do póki jest pod kreską a kursy całkiem przyjemne.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +290
kombajn 275,9K

kombajn

Użytkownik
Toronto Maple Leafs - Seattle Kraken
Kraken 3+ gola (ot/pen incl.) @ 1.95
Kraken 4+ gola (ot/pen incl.) @ 3.30
Kraken gol w pp @ 2.25

Kraken ML @ 2.80

f o r t u n a

No proszę - Woll w klatce Toronto dzisiaj => automatyczny over dla mnie (w jedynym meczu w tym sezonie wpuścił 4 bramki - w poprzednim, w 25 startach, ma GAA 2.93...). Kraken mają niezły pp (wykorzystali 3/9 szans w przewadze ostatnio), strzelili 15 bramek w ostatnich 3 meczach wyjazdowych i wygrali 3/4 ostatnich spotkań w delegacji. Dzisiaj są underdogiem w/g oddsmakerów, ale Maple Leafs dają ostatnio ciała w pk (w ostatnich 3 meczach - 63% sukcesu...) i w ogóle posypał się u nich difens w meczachw Toronto - 11 bramek wpuszczonych w 3 meczach u siebie. Pp Toronto ostatnio mocno niedomaga (0!-12...).
Fajnie też wyglądają Ci Blues z TT O 2.5 ;) Nawet bramę w pp powinni wturlać jak dla mnie ale @ 1.88 to raczej bez value (widziałem gdzieś nawet 1.95 na u n i chyba, więc ten tego...).
W ogóle super propozycje od verno verno (y) Oby zielono dzisiaj!
Nie miałem za dużo czasu dzisiaj...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +365
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
1730484735734.png

Buffalo vs NY islanders
Buffalo Sabres over 3.5
@2.66

1730484753993.png

1730484714025.png

NY Rangers vs Ottawa
Panarin gol
@2.45

1730484699020.png

CBJ vs Jets
over 6
@1.75

Na początek idzie mecz Buffalo Sabres vs NY Islanders. Dość zaskakujące jest to że buk wystawia tutaj kursy w zasadzie 50-50 szczególnie że nie zagra Barzal, nie jest to jakaś gwiazda ale zdecydowanie odczują jego brak. Ja nigdy nie ufałem szablom, jeśli chodzi o grę w defensywie dlatego też bardzo rzadko kiedy gram na ich wygraną jednakże ofensywnie wyglądają całkiem dobrze. Początek sezonu mieli tragiczny rozpoczynając od 3 porażek strzelając po 1 bramce w każdym meczu natomiast później już się lekko rozgrzali i zaczęło to wyglądać coraz lepiej. Kolejne 7 spotkań 29 bramek strzelonych co daję lekko ponad 4 na mecz i naprawdę dobrze się to ogląda. Strzelanie bramek to jedno ale drugą kwestią jest to że potrafią usiąść na przeciwniku i tworzyć mnóstwo okazji przez co później w końcu coś wpada a dzisiejszy rywal jest zdecydowanie nie w swojej formie i nie powinien stworzyć dużego zagrożenia. Następny mecz to Rangersi vs Ottawa. Rangersi w tym sezonie wyglądają bardzo mocno jak dla mnie a dzisiejszy rywal nie jest wielkich lotów. Ottawa co prawda prezentuje się całkiem nieźle jak na ich możliwości ale Rangersi są półkę wyżej i nie powinni mieć problemów aby sobie stworzyć trochę sytuacji szczególnie że Ottawa potrafi sobie mocno nabruździć a ich rywal potrafi bardzo dobrze wykorzystać każdy błąd. Panarin od 4 spotkań bez gola i dzisiaj dobra okazja aby to przełamać bo okazji powinni mieć sporo. Na koniec idzie mecz CBJ vs Jets. Obie drużyny bardzo ofensywne w tym sezonie co dosyć zaskakuje. Jetsi w zeszłym sezonie radzili sobie bardzo dobrze jednak nie stawiali aż takiego nacisku na ofensywę jak to teraz wygląda, z drugiej strony kurtki, które też bardzo ładnie lecą full total ofensywa i ogląda się to bardzo przyjemnie. Będzie to mecz typu wymiana ognia gdzie możemy zobaczyć gole z jednej i drugiej strony i mimo że Jetsi są tutaj faworytem to wydaje mi się że tu może wydarzyć się wszystko, zresztą CBJ już nie raz zaskoczyło w tym sezonie.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2649
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Florida Panthers vs Dallas Stars:

Roope Hintz punkt @1.62🟥
Roope Hintz gol @3.30🟥
Roope Hintz powyżej 1.5 gola @11.50🟥
Fortuna🟥

Słupek w PP

Spróbuję jeszcze z NHL i stawiam na Hintza. Można rzec, że dla Roope wczorajszy i dzisiejszy mecz jest wyjątkowy. Urodził się w okolicach Tampere i swoje pierwsze kroki w hokeju na lodzie stawiał w Ilves.

Pamiętam jego występy w fińskiej ekstraklasie kilka dobrych lat temu, jak zacząłem interesować się hokejem na lodzie i mocno wyróżniał się na tle swoich kolegów. Forma nadeszła jednak w innym zespole w IFK, ale do Rysi zapewne czuję sentyment.

Jak dobrze wiemy Rysie z Tapparą dzielą ze sobą hale w Nokia Arena i Hintz postara się dzisiaj zaliczyć trafienie w domowym spotkaniu. Wczoraj jego rodacy jak Barkov, Lundell czy Lindell cieszyli się z bramek, czas na Roope, który będzie dodatkowo zmotywowany w meczu przed swoją rodziną. Wczoraj oddał 3 celne strzały, była jedna groźna sytuacja, mam nadzieję, że celownik będzie teraz lepiej ustawiony.

Ostatnia edycja:
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
1730581153904.png

1730581135937.png

Detroit vs Buffalo
Patri Kane over 0.5pkt
@1.55

1730581173960.png

1730581192987.png

Pingwiny vs Montreal
Montreal over 2.5
@1.76

Pingwiny vs Montreal
Montreal over 3.5
@2.93

Pingwiny vs Montreal
Slafkovsky over 0.5pkt
@1.90

1730581077161.png

Blues vs Toronto
Blues over 2.5
@2.01

1730581098667.png

1730581116110.png

Nashville vs Colorado
Stamkos gol
@3.60

Nashville vs Colorado
Stamkos over 0.5pkt
@1.84

Dzisiaj znowu kilka dobrych spotkań więc można powoli zaczynać. Pierwszy mecz Buffalo SAbres z Detroit Red Wings wygląda bardzo ciekawie. Moim faworytem są tutaj gospodarze bo Szable grająb2b po ciężkim spotkaniu z NY Islanders. Wczoraj pisałem że Szablą nie ufam w defensywie jednak ofensywnie też nie żeby grać przeciwko nim gdyż potrafią ładnie docisnąć, moim typem w tym meczu będzie pójście w stronę Patrick Kane bo dzisiaj może mieć sporo okazji do tego aby zapunktować. Szable gdy się rozpędzą to zapominają o defensywie a nawet, jeśli nie to ta gra jest lekko chaotyczna co może być problematyczne bo Detroit potrafi pograć bardziej taktycznie i rozpykać przeciwnika niż iść na szybkość i siłę. PP również jest ich dużą siłą a jednocześnie Kane jest mocną stroną w pp gdzie potrafi świetnie obsłużyć kolegów i zdobycie jednego punktu nie powinno być dzisiaj większym problemem. Kolejnym meczem będzie spotkanie Pingwinów z Montrealem i muszę przyznać że kursy dość optymistyczne w stronę gospodarzy co jest ciekawe. Nie twierdze że Pingwiny są dzisiaj faworytem ale przypominam że przegrali 6 spotkań z rzędu po czym wymęczyli wygraną na kiepskie kaczki.. Montreal nie należy do elity ale ta drużyna jest bardzo nieprzewidywalna a ich główną siłą jest młodość i właśnie ta nieprzewidywalność. Defensywnie jest tam kiepsko dlatego ciężko grać w stronę zwycięstwa chociaż nie powiem że te kursy naprawdę kuszą jednak zagramy bardziej bezpiecznie. Na pierwszy strzał pójdzie ich over bo Pingwiny aktualnie walczą o najsłabszą defensywę w lidze a do tego Montreal po prostu ma kim postraszyć i zbytnio nie kalkulują. Na drugi ogień idzie pkt Slavkofskiego, który całkiem przyzwoicie zaczął sezon i dalej kontynuuje dobrą passe z zeszłego sezonu gdzie był mocno hypowany. Moim zdaniem bardzo dobre kursy żeby szukać grania w stronę gości patrząc na to jak radzą sobie Pingwiny. Kolejny mecz Nutek z Toronto i tutaj nie będę kłamał że idę po prostu w przełamanie. BLues ostatnie 3 mecze zaledwie z 4 golami znacznie poniżej swoich możliwości. Kilka dni wcześniej wygrali z Toronto 5:1 i liczę dzisiaj również na kilka bramek z ich strony bo kto jak kto ale Toronto potrafi mocno sobie robić pod górkę. Na koniec idzie Nashville vs Colorado a dokładniej Steven Stamkos. Coraz lepsze występy w nowych barwach a 1 gol i 2 asysty na 10 spotkań to zdecydowanie za mało jak na taką legendę. Ostatnie spotkania pachniał bramką szczególnie przeciwko Oilers gdzie był blisko i to nie raz, czekam aż w końcu się mocniej przełamie bo jest zdecydowanie poniżej swoich możliwości.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3503
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks
Anaheim Ducks over 3.5
@2.29

Dobra, ta drużyna to jakiś żart, jeśli jeszcze raz zagram w ich stronę to znaczy że słucham reggae i..

Typy dnia coś nie oddają bo ostatnie 2 dni w temacie NHL to 7/10 trafionych a mimo wszystko 2 z błędów były w typach dnia. Nie ma co się przejmować i lecimy dalej, najbardziej podoba mi się spotkanie Anaheim Ducks vs Chicago. Jedni i drudzy nie należą do wybitnych drużyn i raczej zajmują dół tabeli ale uważam że kaczki mają przewagę gdyż Chicago gra b2b po naprawdę ciężkim meczu gdzie udało im się wrócić i wygrać w karnych. Lubię Chicago i tak jak chwalę za ofensywę czy oczywiście Bedarda tak samo krytykuję grę defensywną a w tym aspekcie jest kiepsko. Kaczki w tym sezonie po 10 meczach mają zaledwie 22 gole i nie chce mi się wierzyć aby dalej to tak wyglądało bo w końcu muszą coś postrzelać a dzisiaj jest idealna do tego okazja gdyż przeciwnik kiepski oraz wymęczony.​

Ostatnia edycja:
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Edmonton Oilers vs NJ Devils
Jesper Bratt gol
@3.80

Dzisiaj w nocy zaledwie 2 mecze ale ten wygląda zdecydowanie lepiej. Oilers o dziwo sobie radzą dobrze bez swojej gwiazdy jednak dzisiaj przed nimi ciężkie spotkanie. Ekipa z New Jersey jest bardzo szybka i agresywna a do tego chaotyczna i w ich meczach może wydarzyć się wiele. Nie da się ukryć że goście ofensywnie potrafią postraszyć a to że ostatni mecz zakończyli bez gola może lekko emocjonować przed dzisiejszym meczem. Obstawiam że NJ Devils strzeli kilka bramek ale znalazłem coś lepszego i poszukam bramki Jespera Bratt'a. Ten sezon z 13pkt w 14 meczach ale zaledwie 2 bramki co jest zdecydowanie poniżej jego możliwości tak samo jak jego ilość strzałów, nie sądzę żeby to była jakaś radykalna zmiana a po prostu zwykła "wariancja" czasem po prostu nie ma możliwości do strzelania lub są lepsze do podania a próbka 14 spotkań jest mała. Kurs bardzo zachęcający a Bratt powinien tą średnią szybko nadrobić także warto próbować jak jest pod kreską, ostatnio było podobnie że Stamkosem i pięknie otworzył mecz, być może dziś będzie podobnie.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4493
kombajn 275,9K

kombajn

Użytkownik
Dzisiaj tylko dwa spotkania...
Moim zdaniem w Nashville, Predators gospodarzem i powinni strzelić w PP, ale kurs mizerniutki (1.74). W ostatnim meczu chyba z dwa czy trzy gole tak wpakowali... Z drugiej strony Kopitar, Laferriere... Wychodzi mi dobry PP z obu stron.... OVER 1.5 goli w PP @ 2.15 ;) Widziałem zawody Kings z Blackhawks (przegrane) i nie wiem, czego można się po tej Ekipie spodziewać - roztrwonili koncertowo przewagę, 2 bramek w 3 tercji... ale do przodu to potrafią jechać - golie Bhawks zagrał na poziomie i trzymał dwie bramki straty tylko...
Ja tam próbuje na u n i...
Drugi typ - bramka Hischiera (NJ Devils; z dogrywką - nie wiem jak w tym buku z karnymi...) @ 2.60 b e t o n r e d
Grad bramek powinnien być w tym spotkaniu (min. 7....), jak dla mnie. Devils z potencjałem ofensywnym, Oilers - Vicemistrz na własnej tafli z problemami na początku sezonu - 3.50 GA, 60% skutecznoości w PP w Edmonton.... No i oczywiście faworytem buków....

e: teraz tak patrzę - i Oilers są underdogiem jednak....
e2: 60 % skuteczności w PK oczywiscie ;) zmęczony jestem 🍹

2x

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +367
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
1730831289144.png

Carolina Hurricanes vs Philadelphia FLyers
Hurricanes over 1.5 gola w 1 tercji
@2.90

1730831273335.png

Ottawa vs Buffalo
over 6
@1.87

1730831305981.png

Montreal vs Calgary
Montreal gol w pp
@1.84

1730831331765.png

San Jose Sharks vs CBJ
over 6
@1.8
1730831217064.png

1730831231774.png
Toronto vs Boston
Maxi Domi over 0.5pkt
@1.95

1730831245362.png

Toronto vs Boston
Bobby McMann over 0.5pkt
@2.90

Wczorajsza noc całkiem udana Jesper z golem chociaż po tej pierwszej sytuacji sądziłem że swoje zmarnował ale jednak się udało :D. Dzisiaj tyle spotkań że aż ciężko coś wybrać ale ja mam kilka typów oraz swojego faworyta. Na początek idzie Carolina Hurricanes vs Phila Flyers i tutaj szukam bramek gospodarzy w 1 tercji. Aktualnie są w mega gazie a 1 tercje wyglądają bardzo dobrze, od samego początku naciskają na przeciwnika i na nim siadają co widać w ilości strzałów mecz za meczem a lotnicy są w słabej farmie i pojedyńcze przebłyski to za mało żeby coś zdziałać, myślę że ten mecz znowu się zacznie tak że Canes ustalą warunki a flyers jedynie co to będą mogli się dostosować i próbować swoich szans. Kolejny mecz to Ottawa z Szablami i ten mecz zapowiada się chyba najciekawiej. Na pierwszy rzut oka widzę tutaj ciekawe widowisko gdzie jedni jak i drudzy będą mieli dużo okazji strzeleckich i myślę że posypie się sporo bramek. Następny mecz Montreal vs Calgary i tutaj klasycznie idziemy w ten sam schemat, który się spisuje czyli gol Montrealu w pp. Calgary ostatnio bardzo kiepska forma, do tego łapią kary i każde niepowodzenie może dokładać frustracji a potem wyładowywaniu jej co przełoży się na kolejne kary. Montreal naprawdę ma całkiem mocny power play patrząc na to jaką są drużyną w ogóle więc ja dalej zaufam Caufield/Suzuki/Slafkovsky to trio potrafi namieszać. Sharks vs CBJ i tutaj podobnie widzę ten mecz jak w przypadku Ottawy z Szablami chociaż tutaj może nawet jeszcze większe "dymy" będą. CBJ w tym sezonie mocno ofensywnie i wychodzi im to całkiem nieźle jednak przekłada się to też na defensywę gdzie jak poleci się za mocno to z tyłu brakuje. Z drugiej strony mamy rekiny, które dalej są chłopcami do bicia jak w zeszłym sezonie jednak teraz dołożyli ofensywy i nie można ich już tka ogrywać bezkarnie bo potrafią się odgryźć i słusznie kursy pokazują prawie 50-50 w tym meczu bo może być niezła jazda bez trzymanki :D. Na koniec poszukam przełamań bo jednej jak i drugi już za długo bez pkt a kursy całkiem ciekawe szczególnie że jest opcja iż oboje zapunktują przy jednym golu, warto spróbować.​

Ostatnia edycja:
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Carolina w gazie dzisiaj podejmuje Flyers.
Bardzo ofensywny styl gospodarzy powinien dać ok 40 strzałów przy zapewne 25 gości. Pierwsza linia z Svechnikovem i Aho bardzo produktywna , do tego asystujący Roslovic. Faworyt jeden, spróbujmy podkręcić kurs.

Carolina -1.5hc
Over 5.5
Svechnikov&Aho over 1.5 strzału celnego

Betbuilder fortuna @3.5

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +369
verno 754,7K

verno

Znawca - Hokej
Chicago Blackhawks vs Detroit Red Wings
Tarasenko gol
@4.50

Chicago Blackhawks vs Detroit Red Wings
Tarasenko over 0.5 pkt
@2.50

Nocka całkiem bolesna szczególnie że Carolina po 1 golu w 1 tercji wbiła później 5 ale trudno. Dzisiaj poszukam kolejnego przełamania tak jak to było w przypadku Stamkos'a oraz Bratt'a. Wybieramy się na mecz do Chicago gdzie Blackhawks zmierzą się z Detroit Red Wings i dalej czekam na jakieś mocne lanie dla gospodarzy bo lekko im się należy a ostatnio coś lecą nad kreską. Przejdźmy do rzeczy a mianowicie do Tarasenko, który na początku jeszcze był aktywny tak ostatnie mecze to coś co mnie mocno zaskakuje. Przez ostatnie 5 spotkań zdobył zaledwie 1 punkt ale co jest bardziej zaskakujące to nie oddam ŻADNEGO strzału podczas tych 5 meczów. Jest to dla mnie bardzo dziwna sytuacja i szukam jakiegoś przełamania bo nie wierze że tak doświadczony zawodnik będzie tak wyglądał.​

Do góry Bottom